LAWSTUDIES

Vezi toate {lawstudies-diploma:plural} în Studii de Drept în Canada 2020

Elevii pot folosi o diplomă pentru a intra în forța de muncă sau se pregătesc pentru studii ulterioare. Programele de diplomă sunt de obicei oferite de școli tehnice sau colegii comunitare și durează unu până la doi ani pentru a fi finalizate.

Deoarece oamenii din întreaga lume devin tot mai conectați unii cu alții, efectele legilor și regulamentelor ajung mai departe față de altă dată. Așadar, cei care doresc să intre în acest domeniu juridic își cultivează adesea o bază în studii internaționale.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

{lawstudies-diploma:plural} Cele Mai Bune în Studii de Drept în Canada 2020

3 Rezultate din Studii de Drept, Canada Filter

Studii justiție diploma - de aplicare a legii

Bow Valley College
Diploma
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Vei deveni o parte vitală a sistemului, care este la baza societății noastre, a face o diferență în domeniul justiției și al comunității dumneavoastră.

Citeste mai mult

Diplomă în asistent juridic

SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Diploma
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
15 Aug 2020
Engleză
Campus

Pregătiți-vă pentru o carieră în profesia de avocat cu diploma de asistent juridic SAIT. Descoperiți cum să faceți parte integrantă a unei practici juridice cu abilități jurid ...

Citeste mai mult

Jurist diplomă

triOS College
Diploma
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
52&nbsp;-&nbsp;60 săptămâni
Engleză
Campus

Acest program pregătește studenții pentru a-și desfășura o carieră tradițională în calitate de grefier, care funcționează sub directa supraveghere a unui avocat. Funcționarii ...

Citeste mai mult