Diplomelor comune (JD / LLM)

Generalități

Programul de descriere

Diplomelor comune (JD / LLM)

Fie că doriți să adere la o firmă sau grevă pe cont propriu ca un practician unic, JD / gradul nostru LLM comune și selectați programe de gradul de cooperare oferă pregătirea de specialitate și angajatori îmbunătățite negociabilitate caute în zonele de astăzi cele mai căutate practica. Bazandu-se pe programul nostru JD pe bază de abilități practice, inclusiv programe recunoscute la nivel național în scris juridic, Trial Advocacy, și Dreptul Proprietății Intelectuale, John Marshall Facultatea de Drept oferă candidaților JD posibilitatea de a obține distincția de master în timp ce economisind timp și bani.


Comună JD / Programe LLM la John Marshall Facultatea de Drept

Dezvolta expertiza avansată și abilități practice în una dintre cele sapte relevante piață arii de practica, cu un grad comun de John Marshall.

  •     JD / LLM în Beneficiile angajaților
  •     JD / LLM în Tehnologia Informației și Legea de confidențialitate
  •     JD / LLM în Dreptul Proprietății Intelectuale
  •     JD / LLM în Drept Afaceri Internaționale & Trade
  •     JD / LLM în drept imobiliar
  •     JD / LLM în Drept fiscal
  •     JD / LLM în Trial Advocacy & Dispute Resolution


Comună JD / MPA cu Universitatea Roosevelt

Candidați JD interesați în dezvoltarea abilităților de leadership suplimentare publice sau non-profit poate câștiga în același timp un Master de Administrație Publică (MPA) de la Universitatea Roosevelt. Până la nouă de credite John Marshall, de la cursuri de pre-desemnate de Roosevelt, poate fi aplicat la programul MPA. În plus, noua credite de la programul de AMF Roosevelt University poate fi aplicat la programul de JD John Marshall, cu condiția (1) cursurile sunt aprobate de John Marshall, în acest scop, (2) cursurile sunt luate dupa inscrierea la John Marshall, și (3), cursuri sunt luate după finalizarea primului an de studiu la John Marshall.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The s ... Citeste mai mult

The John Marshall Law School, Chicago, IllinoisThe John Marshall Law School is a law school in Chicago, Illinois, that was founded in 1899 and accredited by the American Bar Association in 1951. The school was named for the influential nineteenth century U.S. Supreme Court Chief Justice John Marshall.The John Marshall Law School offers JD, MS and LLM programs for both part-time and full-time students, with both day and night classes available, and offers January enrollment — choices most law schools no longer offer. Citește mai puţin