Doctor juris (drept)

Generalități

Programul de descriere

Juris Doctor

Doctor Programul Juris necesită 140 de unități trimestru și se încheie peste aproximativ patru ani. La trecerea primul an Legea elevilor de examinare (FYLSX, de asemenea, cunoscut sub numele de "Baby Bar"), General Bar examinare (GBX, de asemenea, cunoscut sub numele de California Bar examen), evaluarea caracterului moral, multistate examinare responsabilitate profesională (MPRE) , și nu sunt în întârziere cu obligațiile de sprijin familial, absolvenții ALU sunt eligibile pentru a deveni membri cu drepturi depline ai Baroului statului California și sunt eligibile pentru a practica in California.

Universitatea oferă adulților de lucru cu o educație juridică online, concentrat și practice. O diferență semnificativă în modelul educațional ALU ca instituție de învățământ la distanță on-line este în cele trei opțiuni de clasă oferite pentru a îmbunătăți experiența de învățare al elevului. Elevii pot:

  • Participa la cursuri on-line vii, care participă la discuție cu clasa cu profesorul și alți studenți prin funcții de chat online,
  • Vezi înregistrat prelegeri online, la un moment convenabil, sau
  • Acei studenți locale la zona Los Angeles pot participa la cursuri în săli de clasă noastre, situat central în Los Angeles. Deși pe-campus nu este necesară prezența, este o opțiune populară pentru studenții locali.

ALU Facultatea de Drept Prezentări

Abraham Lincoln Universitatea de Drept autorității de a acorda un grad JD, care califică absolvenți de a lua California Bar examinare, este ca un, învățământ la distanță școala de drept neacreditată care este înregistrată cu Comitetul de Bar examinatori.

Facultatea de Drept este înregistrată la Comitetul Bar Examinatorii (CBE) a Baroului statului California ca un învățământ la distanță facultatea de drept neacreditată. Autoritatea ALU de a acorda o Juris Doctor (JD) gradul, care califică absolvenți de a lua California Bar examinare, este prin intermediul Comitetului Bar examinatori. Elevii ALU trebuie să treacă primul an Legea Studenților "Examinarea (FYLSX) la sfârșitul primului an de studiu la facultatea de drept.

Programul Bar si Bar Eligibilitate

La Abraham Lincoln University, scopul nostru este de a vă pregăti pentru a trece California Bar examinare prin clasele noastre de drept on-line de calitate. Cursurile noastre de pregătire California Bar de examinare sunt menite studenților complet gata, oferindu-le cunoștințe și de încredere pentru a trece California Bar examinărilor necesare.

După absolvire de la Juris Doctor, studenții sunt eligibile pentru a sta de California Bar de examinare și după finalizarea cu succes a California Bar examinare, multistate Responsabilitate Examenul profesional și care îndeplinesc toate cerințele caracter moral aplicabile, și care nu sunt în întârziere cu obligațiile de sprijin familial, pot deveni membri ai Baroului statului California și a fi eligibil pentru a practica în California și instanțele federale.

Fiecare student la drept care intenționează să fie un solicitant generală de admitere la drept practică în California trebuie să se înregistreze cu Comitetul Bar Examinatorii Baroului statului California nu mai târziu de 90 de zile de el sau ea incepe studiul de drept și cursuri de pregătire Bar la obține California Bar de eligibilitate.

Metoda de instruire la această școală de drept pentru programul de gradul Juris Doctor (JD) este în principal prin mijloace tehnologice, inclusiv cursuri de interactive.

Studenții înscriși în programul de gradul JD la aceasta scoala de drept care finalizează cu succes primul an de studiu de drept trebuie să treacă de examinare Primul-Year Legea studenților cerute de Business și Profesii Cod §6060 (h) și titlul 4, Divizia 1 din Regulamentul al Baroului statului California (Regulamentul de admitere), ca parte a cerințelor pentru a se califica pentru a lua California Bar examinare. Un student care trece de examinare primul-an Legea studenților în termen de trei (3) administrații examinării dupa ce a devenit prima eligibil să-l ia va primi credit pentru toate studiile juridice finalizate la momentul examinării este trecut. Un student care nu trece examenul în termen de trei (3) administrații examinării dupa ce a devenit prima eligibil să-l ia să fi descalificat imediat din programul de gradul JD Facultatea de Drept a. În cazul în care studentul a respins trece ulterior examinării, studentul este eligibil pentru re-înscrierea în acest program facultatea de drept a lui JD, dar va primi credit pentru doar un an de studiu juridic.

Studiu la, sau absolvirea, această școală de drept nu se poate califica un student pentru a lua examenul de bare sau pentru a satisface cerințele de admitere să profeseze în alte jurisdicții decât California. Un student care intenționează să solicita admiterea la drept practică într-o altă jurisdicție decât California trebuie să contacteze autoritatea admite în jurisdicția pentru informații cu privire la cerințele de educație legale în care competența pentru admiterea la practica de drept.

Înregistrare constă în depunerea unui formular care întreabă în vârstă, adrese, educația generală a solicitantului și educație juridică. Formularul de înregistrare trebuie să fie completat cu exactitate sub pedeapsa de sperjur.

1
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Citeste mai mult

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Citește mai puţin