Doctor juris (jd)

Melbourne Law School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor juris (jd)

Melbourne Law School

Predat la un nivel de absolvent, Melbourne JD (Juris Doctor) echipează absolvenți de a lua un rol principal în practica juridică contemporană, organizațiile mondiale de afaceri, guvern sau comunitare.

Absolvit cu o diplomă în drept de la Melbourne Facultatea de Drept de renume mondial înseamnă că oriunde cariera ta te duce, gradul dvs. va fi recunoscut ca fiind excepțională - atât la nivel național și internațional. Curriculum-ul JD vă permite să construiască abilitățile de bază esențiale pentru o gamă largă de cariere juridice și profesionale. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a adapta studiile la zonele de interes special prin materiilor opționale.


Ca un student JD veți:

  • Se alăture alți studenți implicați și entuziaști din clasele bazate pe discuții și îmbogățirea educației reciproc
  • Construi abilități de angajare prin colaborarea și interacțiunea cu alți elevi din grupuri de lucru și prin oportunitățile de învățare practice în cadrul programului elective
  • Au posibilitatea de a studia în străinătate, precum și posibilitatea de a învăța de la un curriculum care urmărește și răspunde la evoluțiile juridice globale
  • Face parte dintr-o comunitate strâns unit de absolvenți și să învețe alături de colegii dumneavoastră de susținere
  • Au posibilitatea de a se alătura societăți, edita reviste, participa la cursuri publice și să participe la evenimente culturale, Moots și concursuri
  • Construi o rețea de viata prin conexiuni cu colegii dumneavoastră student, absolventii Facultatii de Drept, mentori și personalul Universității.
JD_medium

Structura de diplomă

Cursul JD cuprinde 24 de subiecți, inclusiv 17 subiecte obligatorii necesare pentru admiterea în practică juridică în Australia.

Aveți flexibilitatea de a urmări anumite domenii de interes prin selectarea selectivă a subiectului. Oferind peste 45 de electives în fiecare an, programul JD evoluează în mod continuu pentru a reflecta evoluțiile actuale în domeniul dreptului și practicilor juridice.

Aveți, de asemenea, posibilitatea de a lua o opțiune de la Masters of Laws din Melbourne, unde veți împărtăși o clasă cu practicanți din organizațiile și instituțiile premier ale Australiei, în domenii de interes deosebit, cum ar fi dreptul internațional și drepturile omului.

Sosirea oportunităților de schimb

Dacă sunteți student la o școală de drept internațional, există oportunități de schimb disponibile.

Studiu unic pentru candidații calificați peste hotare

Un număr limitat de discipline sunt disponibile ca discipline unice pentru candidații calificați de peste hotare de la o instituție recunoscută care dețin o diplomă academică de drept (LLB sau echivalent). Disciplinele unice nu sunt disponibile pentru studenții cu calificare australiană.

Experiență

Studenții din Melbourne Law School sunt foarte motivați și angajați, cu diverse medii educaționale, experiențe și perspective. Ele sunt o parte importantă a comunității intelectuale vibrante din Scoala de Drept din Melbourne.

Studiați la nivel internațional

Există o serie de oportunități pentru studenții JD care doresc să studieze în străinătate sau să se concentreze asupra practicii juridice globale.

Amsterdam-1
  • Școala de Drept din Melbourne oferă subiecte interesante în străinătate, cu oportunități de a se întâlni și a se reuni cu medici internaționali.
<li> Pune&#539;i-v&#259; &icirc;ntr-o alt&#259; cultur&#259; &icirc;n timp ce studia&#539;i pentru un semestru &icirc;n str&#259;in&#259;tate &#537;i explora&#539;i via&#539;a elevilor &icirc;ntr-un mediu diferit. &#536;coala de Drept din Melbourne ofer&#259; oportunit&#259;&#539;i de schimb cu institu&#539;ii din &icirc;ntreaga lume, inclusiv &icirc;n SUA, Canada, Belgia, Irlanda, Germania, Marea Britanie, Israel &#537;i Singapore.</li> <li> Elevii pot ob&#539;ine diplom&#259; dubl&#259; cu unul dintre urm&#259;torii parteneri: Universitatea din Cambridge, Universitatea din Oxford, Universitatea din New York, Universitatea de &#536;tiin&#539;e a Universit&#259;&#539;ii din British Columbia din British Columbia &#537;i Universitatea Chinez&#259; din Hong Kong.</li>

Beneficiați de un stagiu sau o experiență clinică

Experiența legii în afara sălii de clasă. Alegeți dintr-un număr tot mai mare de stagii, multe dintre acestea fiind disponibile exclusiv studenților din Melbourne Law School. Stagiile vă ajută să vă construiți perspectivele de carieră și vă permiteți să experimentați o muncă într-o serie de medii.

Elevii pot beneficia, de asemenea, de o experiență clinică prin intermediul Inițiativei privind Dreptul Interesului Public (PILI). PILI își propune să ofere studenților experiență juridică practică și să furnizeze comunității resursele suplimentare necesare pentru a determina cauzele de interes public, în special furnizarea de consultanță juridică și asistență pentru clienții defavorizați.

Aflați de la un mentor

Fiți ghidat de cineva care a fost în pantofii voștri. Programul Mentor de la Scoala de Drept din Melbourne oferă consultanță individuală de la un profesionist legal cu experiență care lucrează în zona dvs. de interes individual. Prin intermediul diplomei JD, veți avea o legătură reală cu practicienii și absolvenții de drept care lucrează într-o serie de locuri de muncă juridice și cariere.

Accesați sfaturile de carieră ale experților și o rețea distinctivă de absolvenți

elevi-grup

Dezvoltați-vă cariera cu ajutorul Centrului de carieră Melbourne. Consultanții cu experiență în domeniul dreptului vă ajută să vă identificați obiectivele și să vă oferiți sfaturi, informații și oportunități pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul.

Ca absolvent al școlii de drept din Melbourne, devii parte a unei rețele globale de absolvenți, care cuprinde peste 18.000 de profesioniști, din 91 de țări, care lucrează într-o varietate de discipline din întreaga lume.

Experiența vieții studențești

elevii de mers pe jos

Participarea și implicarea în afara sălii de clasă vă pot lărgi experiența de învățământ general. Universitatea are o gamă unică și largă de activități, societăți și servicii care oferă absolvenților noștri o educație de viață mai largă - critică pentru locul de muncă modern și asigurarea unei experiențe studențești stimulative intelectuale și recompensatoare din punct de vedere social.

Școala de Drept are mai multe grupuri de studenți care reprezintă interesele studenților săi. Aceștia desfășoară activități sociale, rețele de carieră, tutoriale, competiții motivante și multe alte activități și programe care să vă ajute în experiența dvs. generală în domeniul studenților.

Cerințe de intrare

Solicitanții la JD din Melbourne trebuie să dețină o diplomă de licență într-o disciplină diferită de lege sau o diplomă de drept dintr-un sistem juridic diferit. Încurajăm studenții dintr-o gamă largă de discipline și medii să se aplice.

Școala de drept din Melbourne consideră fiecare cerere în parte și în întregime. Selectarea se bazează pe performanță în două domenii:

  1. Performanța academică din toate studiile terțiare anterioare
  2. Legea scorului de admitere la scoli (LSAT) scor și eseu

Toți candidații trebuie, de asemenea, să îndeplinească cerințele de limbă engleză ale Universității din Melbourne.

LSAT

Ca parte a procesului de candidatură pentru JD Melbourne, solicitanții trebuie să se înregistreze și să se prezinte la LSAT administrat de Consiliul de Admitere la Școala de Drept (LSAC). Este un test scris independent, internațional, conceput pentru a măsura aptitudinile pentru studii juridice postuniversitare. Se concentrează asupra abilităților de citire și raționament verbal, și nu este necesară cunoașterea legii.

Solicitanții sunt încurajați să participe la LSAT cât mai curând posibil pentru a permite timp pentru restituirea testului, dacă este necesar. În trecut, Comitetul de Selecție al JD a văzut solicitanții îmbunătățind substanțial scorul LSAT în a doua ședință.

Există termene limită de înregistrare strict LSAT și date fixe de încercare. LSAT poate fi luat în orice capitală australiană și în multe țări din întreaga lume.

Scorurile LSAT sunt valabile cinci ani, iar LSAT poate fi așezat de trei ori în doi ani. Școala de Drept din Melbourne va folosi cel mai înalt LSAT atunci când îți evaluezi candidatura.

Școala de drept din Melbourne organizează, de asemenea, sesiuni de informare despre LSAT.

Rezultatele carierei

Melbourne JD conduce la admiterea în profesia de avocat în toate jurisdicțiile australian, și pot fi folosite ca bază pentru căutarea admitere în multe jurisdicții de drept în străinătate.

Calificarea Melbourne JD este bine privit de către un interval versatil de angajatori. Este important să rețineți că angajatorii de absolvenți noastre de drept nu sunt doar firmele de avocatura - acestea sunt, de asemenea, companii de consultanță de management, instituții financiare, organizații non-guvernamentale (ONG), organizațiile de ajutor și departamente guvernamentale, cum ar fi Departamentul de externe și comerț, pentru a numi doar câteva.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
124,385 AUD
Prețul estimat: 4 832 dolari pentru 12,5 puncte de credit
Information
Deadline
Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Locations
Australia - Melbourne, Victoria
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Data terminării Contact school
Dates
Feb. 2019
Australia - Melbourne, Victoria
Termen limită de aplicare Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Data terminării Contact school