Doctor în Drept Programe

Programe de doctorat

Un doctorat în Drept implică cercetare și o abordare academică a studia dreptul. Un doctorat în drept nu trebuie să fie confundat cu un Juris Doctor, care este un grad profesional pregătirea studenților pentru a practica. O gamă largă de domenii de cercetare este disponibil pentru un doctorat grad lege, inclusiv de drept internațional, drept comparat, legislația privind drepturile omului, dreptul maritim, dreptul internațional al mediului, și mai mult. Prin cursuri, de predare, de cercetare și, candidați pentru un doctorat grad Legea va finaliza o disertație pentru a fi acordate gradul.

Juris Doctor este primul grad absolvent profesionist în drept și cunoscut pentru practica de drept. Programul de studiu este un studiu intensiv al dreptului material și a aplicațiilor sale profesionale.

Varietatea de diferite doctor în drept poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cel mai popular doctor în drept enumerate mai jos.

Doctorate în Drept adăugate recent

Koc University - Istanbul Turkey

Doctor în drept privat

Aprilie 10, 2018
Programul de doctorat în drept privat oferă un cadru de cercetare structurat în studiile juridice naționale, comparative și internaționale, cu angajamentul său de cercetare de vârf.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

LL.D. Inter

Octombrie 15, 2017
Dezvoltarea resurselor umane cu standarde academice înalte, capabile să desfășoare cercetări științifice originale și inovatoare, să aplice cunoștințele și practica activităților didactice de calitate în programe universitare și postuniversitare în drept, pentru a promova dezvoltarea științei juridice.

L’Université Catholique Du Congo

Doctor în drept canonic

Iulie 31, 2017
Programul de doctorat poate fi completat prin agregarea învățământului superior în drept canonic.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un doctorat în Drept?

Doctor în drept

Un doctorat în drept, de asemenea, cunoscut ca un doctor în drept sau un Legum Doctor (LD abreviat sau LLD) este un grad avansat post-universitare care implică cercetare și ținând seama de o abordare academică a studia dreptul. Candidații pentru un doctorat în drept sunt responsabile pentru a lua pe cercetare în profunzime într-o concentrare în domeniul dreptului. Un doctorat în drept nu trebuie să fie confundat cu un Juris Doctor (JD), care este un grad profesional care vizează pregătirea studenților pentru a practica ca un avocat, avocat, avocat sau avocat. Un doctorat în drept durează mai mult pentru a finaliza decât un Juris Doctor și este de cercetare pe bază de spre deosebire de practica-orientate. Ceea ce re beneficiile de a lua un doctorat în Drept?

Unul dintre beneficiile de a urma o doctorat în Studii de Drept este că adânci, pe termen lung, trenuri de cercetare candidați pentru a dezvolta aptitudinile lor critică și sistematică de analiză într-o trăsătură profesionist extrem de valoros. De lucru spre un doctorat în drept este un proces care se dezvoltă candidatului în alte moduri în afară de înțelegerea lor specific și cunoaștere a subiectului acestea sunt cercetarea. Potentialii angajatori și colegi membri ai profesiei juridice răspunde pozitiv la doctorat în angajament profund studenții de la drept ", la disciplina lor.

Care cariera cu un doctorat în Drept?

Finalizarea unui doctorat în programul de gradul de Drept este o realizare notabilă, și este apreciat foarte mult atât în ​​interiorul cât și în afara mediului academic. Cei care dețin un doctorat în Drept găsesc înalt calificat pentru pozițiile de profesioniști din domeniul juridic, profesori, cercetatori, factorii de decizie politică și mai mult. Absolvenții de la doctorat în cadrul programelor de drept au plecat pe la poziții de conducere în instanțele mari, organizațiilor umanitare internaționale, guvernare și comerț, pentru a numi câteva sectoare. Puteți citi mai multe despre programele de doctorat în Drept și de a solicita mai multe informații direct de la universitățile de hosting le. Ce tipuri de discipline sunt predate într-un doctorat în Drept?

Candidații înscriși într-un program de doctorat în Drept doctorat alege concentrația lor de la gama larga de specialitati care există în cadrul disciplinei Studii de Drept. Doctor în Drept candidații ar putea alege subiecte din domeniile de drept fiscal, drept comercial, drept societate, drept calculator și a vieții private, dreptul maritim, dreptul economic, dreptul comerțului internațional, de soluționare a litigiilor, lege de îngrijire a sănătății sau multe altele. Doctorat în Studii de Drept studenții pot alege, de asemenea, să ia cursuri la universitatea lor pentru a sprijini metodologia de cercetare sau de conținut.

Care sunt doctorat în cerințele de drept?

Cum ar fi costurile asociate cu un doctor în drept, premisele pentru intrare la un anumit program de la orice școală dat poate varia, de asemenea. Multe universități necesită doctorat în Drept solicitanților să aibă o diplomă de master, în timp ce unii se vor lua în considerare candidații care au absolvit un program de studii universitare cu onoruri. Universitățile vor furniza mai multe informații despre premisele pentru un doctorat în Drept, la cerere. O similitudine cheie între toate programele de doctorat în Drept este că candidatul va fi de așteptat să-și asume un proiect în profunzime de cercetare, care contribuie o idee nouă sau noi informații pentru Studii de Drept, și pentru a oferi o disertație scris sau teza.

Cât costă să ia un doctorat în Drept?

Un angajament trei-opt an, costurile de completarea unui program de doctorat în Drept pot varia drastic de la o școală la alta și de la o țară la alta. Mulți candidați pentru un doctorat în Studii de Drept sunt eligibile pentru burse, burse sau granturi de studiu din instituțiile private sau universitate în sine. Doctor în Drept studenții pot, de asemenea, doresc să investigheze oportunitățile de finanțare din diferite organizații sau grupuri care pot avea un interes special în cercetare efectuate. Este important să verificați cu universitățile pentru informații specifice cu privire la finanțarea de un doctorat în grad de Drept.

De ce să ia un doctorat în Drept on-line?

Unele universități oferă studii juridice on-line pentru studenții care au programe solicitante sau de alte angajamente în afara școlii. Studiind Legea on-line este un mod excelent de a construi credite pre-necesare, sau chiar să obțină un doctorat în drept, fără a fi nevoie să se deplaseze la campus. De învățare la distanță și cu jumătate de normă opțiuni pentru un doctorat în studii de drept poate fi, de asemenea, disponibil, in online, oportunitati de gradul de drept școli plus ".