LAWSTUDIES.RO

Doctorate în Drept de Top în Statele Unite ale Montreal Canada 2019

Cei care obțin o diplomă de Doctorat în Drept sunt admirați în lumea academică pentru angajamentul lor față de procesul de cercetare, dar și pentru dăruirea pe care o au față de Drept în sine. Cu un doctorat în Drept, absolvenții sunt priviți ca foarte bine pregătiți pentru o varietate de profesii juridice.

Un LLM vă permite să punct de vedere legal batalii de arbitraj, în orice domeniu de specializare carieră. Un maestru de Legea dă bogăție de cunoștințe, cei mai mulți oameni care au absolvit de la acest nivel se pot specializa în orice domeniu de apărare juridică.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Cu diferite instituții de învățământ superior respective, Montreal este unul dintre orasele din America de Nord, care are cea mai mare concentrare de centre de învățământ superior. Unele dintre cele mai importante persoane din țară au trecut prin oraș, bazate pe instituții pentru diplomele și certificatele de grade.

Vezi toate Studiile de Drept în Statele Unite ale Montreal în Canada 2019

rezultate găsite Filter

LL.D. Doctoratul în drept

Université de Montréal Law Faculty
La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Doctoratul este în esență un program aprofundat de cercetare de bază. Activitățile pedagogice sunt orientate spre elaborarea proiectului tezei studenților.

LL.D. Doctorat în inovație, știință, tehnologie și drept

Université de Montréal Law Faculty
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Opțiunea de inovare, știință, tehnologie și drept le permite studenților să se gândească la problemele legale, de reglementare și etice privind inovația în diverse domenii, inclusiv biotehnologiile și medicina, tehnologia informației și știința calculatoarelor, resursele naturale și mediul.