LAWSTUDIES.RO

Doctorate în Drept de Top în Statele Unite ale Quebec Canada 2019

Cerințele pentru un Doctorat în Drept pot varia în funcție de universitatea și țara în care este urmat programul. Unele instituții le pot cere studenților să aibă deja o diplomă de Masterat. La cerere, universitățile îți pot oferi mai multe informații legate de cerințele lor specifice.

Un LLM (Master of Laws) este un grad de studii postuniversitare pentru studenții care studiază dreptul. De obicei, este conceput pentru profesioniștii de drept și a studenților care doresc să obțină cunoștințe într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi dreptul internațional sau fiscal.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Vezi toate Studiile de Drept în Statele Unite ale Quebec în Canada 2019

rezultate găsite Filter

LL.D. Doctoratul în drept

Université de Montréal Law Faculty
La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Doctoratul este în esență un program aprofundat de cercetare de bază. Activitățile pedagogice sunt orientate spre elaborarea proiectului tezei studenților.

LL.D. Doctorat în inovație, știință, tehnologie și drept

Université de Montréal Law Faculty
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Opțiunea de inovare, știință, tehnologie și drept le permite studenților să se gândească la problemele legale, de reglementare și etice privind inovația în diverse domenii, inclusiv biotehnologiile și medicina, tehnologia informației și știința calculatoarelor, resursele naturale și mediul.