LAWSTUDIES.RO

Vizualizează 2 Studii de Doctorat în Drept de Top în Canada 2019

Cei care obțin o diplomă de Doctorat în Drept sunt admirați în lumea academică pentru angajamentul lor față de procesul de cercetare, dar și pentru dăruirea pe care o au față de Drept în sine. Cu un doctorat în Drept, absolvenții sunt priviți ca foarte bine pregătiți pentru o varietate de profesii juridice.

Un LLM este o diplomă în drept postuniversitare, care este urmărit de către studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept. Absolvenții cu această pregătire de specialitate sunt adesea calificat pentru a lucra în medii juridice la nivel mondial.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Contactează Universități Cele Mai Bune Doctorate în Drept în Canada 2019

rezultate găsite Filter

LL.D. Doctoratul în drept

Université de Montréal Law Faculty
La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Doctoratul este în esență un program aprofundat de cercetare de bază. Activitățile pedagogice sunt orientate spre elaborarea proiectului tezei studenților.

LL.D. Doctorat în inovație, știință, tehnologie și drept

Université de Montréal Law Faculty
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Canada Montreal

Opțiunea de inovare, știință, tehnologie și drept le permite studenților să se gândească la problemele legale, de reglementare și etice privind inovația în diverse domenii, inclusiv biotehnologiile și medicina, tehnologia informației și știința calculatoarelor, resursele naturale și mediul.