close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Drept în Cercetare juridică

Un doctorat este recunoscut în întreaga lume ca un premiu academic acordat studenților care au obținut aprobarea pentru depunerea unei teze sau disertație pe un anumit subiect. Universitățile și alte instituții de învățământ superior acordă diploma după aprobarea rezultatelor cercetării originale și extinse a unui student. Ce este un doctorat în cercetarea juridică? Acest gra… Citeste mai mult

Un doctorat este recunoscut în întreaga lume ca un premiu academic acordat studenților care au obținut aprobarea pentru depunerea unei teze sau disertație pe un anumit subiect. Universitățile și alte instituții de învățământ superior acordă diploma după aprobarea rezultatelor cercetării originale și extinse a unui student.

Ce este un doctorat în cercetarea juridică? Acest grad reprezintă adesea culminarea unei cariere academice în studii juridice. Absolvenții care părăsesc acest program au adesea cunoștințe aprofundate în ceea ce privește cursurile de Master of Laws. Exemplele acestor cursuri pot include justiția penală, drepturile omului și justiția socială, legea inovării și dreptul internațional. Cursurile sunt în general furnizate cu accent pe cercetare.

Cei care participă la un program de doctorat în domeniul cercetării juridice dezvoltă o serie de aptitudini, cum ar fi modul de organizare și gestionare a timpului. Aceste abilități pot fi aplicate în multe aspecte ale vieții. În plus față de aceste beneficii, absolvenții acestui program ar putea găsi mai ușor accesul la posturile de cercetare râvnite.

Costurile asociate cu finalizarea acestui grad de doctorat variază în funcție de școală și locația școlii. Elevii pot constata că și costurile variază în funcție de timpul acordat pentru finalizarea studiilor și scrierea tezei.

Absolvenții acestui tip de program se găsesc adesea calificați pentru cariere ca avocați sau ofițeri juridici șefi sau în cadrul unor organizații precum CIA. Alte căi de carieră pot include posturi precum administrator de instanță sau criminalist. Acest grad poate, de asemenea, poziția de absolvenți pentru posturi, cum ar fi profesori sau cercetători profesioniști. Absolvenții cu studii de doctorat în domeniul cercetării juridice pot deveni, de asemenea, politicieni, arbitri, analiști politici sau consilieri de carieră în domeniul dreptului.

Doctorat în programe de cercetare juridică sunt oferite în întreaga lume de către multe instituții academice. Pot exista programe on-line disponibile pentru studenții cu constrângeri de timp sau provocări de accesare a facilităților educaționale. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Bond University
Robina, Australia

Doctorul de Juridice Science (cercetare) program este o combinație de cursuri (două semestre) și o teză de 50.000 cuvânt (doi la șapte semestre). Elementul de cercetare a prog ... +

Doctorul de Juridice Science (cercetare) program este o combinație de cursuri (două semestre) și o teză de 50.000 cuvânt (doi la șapte semestre). Elementul de cercetare a programului trebuie să fie o contribuție semnificativă la cunoașterea sau înțelegerea unui aspect al legii. -
Doctorat
Normă întreagă
156 săptămâni
Engleză
Ian 2022
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici