Filter
Doctorat
Emiratele Arabe Unite Al Ain Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Doctorate în Drept de Top in AL Ain Emiratele Arabe Unite 2019

Un Doctorat în Drept (adesea abreviat ca LLD sau LD) este un studiu postuniversitar avansat care implică o cercetare amplă, dar și urmarea unei abordări academice în cadrul domeniului de drept.

Un LLM vă permite să punct de vedere legal batalii de arbitraj, în orice domeniu de specializare carieră. Un maestru de Legea dă bogăție de cunoștințe, cei mai mulți oameni care au absolvit de la acest nivel se pot specializa în orice domeniu de apărare juridică.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Al Ain este un oraș în Emiratele Arabe Unite de frontieră cu Oman. Orașul este cunoscut ca o oază de educație și cultură și gândire progresivă. Orasul este acasa, la unele dintre cele mai prestigioase universități din regiune și chiar una din regiunile colegii primele femei.

Vezi toate Studiile de Drept in AL Ain în Emiratele Arabe Unite 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Al Ain
Tip de studiu
Ritm
UAEU United Arab Emirates University

Gradul acordat ca recunoaștere a îndeplinirii cerințelor acestui program este "Doctoratul filozofiei în drept" și va fi oferit în limba arabă. Cu toate acestea, studenții ... [+]

Prezentare generală

Gradul acordat ca recunoaștere a îndeplinirii cerințelor acestui program este "Doctoratul filozofiei în drept" și va fi oferit în limba arabă. Cu toate acestea, studenții vor avea ocazia să se specializeze într-o ramură de drept prin cursurile elective studiate și subiectul disertației pe care o vor susține / apăra. Programul va fi oferit la UAEU în campusul Al Ain.

Obiectivele programuluiSă dezvolte o cercetare științifică bazată pe cercetare și realitatea practicii în domeniul dreptului.Oferiți o disciplină riguroasă și inovatoare bazată pe cunoștințe, care pregătește studenții pentru a reuși într-un mediu global provocator, competitiv și în schimbare.Îmbunătățiți creșterea profesională, abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții și competențele de conducere în domeniul specializării pentru oportunități de carieră în diferite sectoare.Să respecte integritatea profesională și etica cercetării și să se angajeze în valorile legate de domeniul dreptului.Pregătiți absolvenții să fie curioși, să raționeze critic și să comunice clar și eficient.Rezultatele învățării programului... [-]
Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Arabic
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză