LAWSTUDIES

Doctorate în Drept de Top în Statele Unite ale Pisa Italia 2020

Urmarea unui program de Doctorat în Drept poate oferi multe beneficii indivizilor care au ales să studieze în acest domeniu. Un beneficiu este angajarea în cercetare intensivă care le permite candidaților să își dezvolte lentile critice și sistematice care vor fi folosite în procesul de informare de-a lungul întregii lor cariere.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Pisa este un oras frumos, liniștit, în condiții de siguranță și curat în apropierea râului. Acest lucru îl face ideal pentru a trăi și de a studia. Universitățile din Pisa, cum ar fi Universitatea din Pisa sunt cunoscute pentru lor de educație bună calitate și au taxe de școlarizare rezonabile.

Vezi toate Studiile de Drept în Statele Unite ale Pisa in Italia 2020

rezultate găsite Filter

Ph.D. Programul în persoană individuală și protecție juridică

Scuola Superiore Sant'Anna
Italia, Pisa
Doctorat
Octombrie 2020
<
La zi
<
3 ani
30 Jun 2015
Engleză
Campus

Programul de doctorat în persoană fizică și juridică Protectii se caracterizează printr-un angajament puternic pentru interdisciplinaritate. Ph.D. candidați înscriși în progra ...

Citeste mai mult