LAWSTUDIES.RO

Doctorate în Drept de Top în Statele Unite ale Nottingham Regatul Unit 2019

Un program de Doctorat în Drept poate acoperi o varietate de subiecte de specialitate precum dreptul internațional, dreptul comercial, dreptul mediului sau drepturile omului. Acest studiu postuniversitar este conceput mai ales pentru studenții care sunt mai interesați de cercetare și de mediul academic.

Un LLM (Master of Laws) este un grad de studii postuniversitare pentru studenții care studiază dreptul. De obicei, este conceput pentru profesioniștii de drept și a studenților care doresc să obțină cunoștințe într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi dreptul internațional sau fiscal.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Nottingham este cunoscut pentru legenda lui Robin Hood, două teatre mari și mai multe muzee și galerii. Este, de asemenea, acasa, la doua universitati care au peste 60 de mii de studenți, 12 mii dintre care sunt internaționale.

Vezi toate Studiile de Drept în Statele Unite ale Nottingham în Marea Britanie 2019

rezultate găsite Filter

Legea Doctorală

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 3 - 6 găsește juris doctor Contactează şcoala Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Cu centre de cercetare bine stabilite și legături cu instituții de conducere din întreaga lume, Școala de Drept este un centru dinamic pentru doctorat.