drept LLB

De ce studia cu noi?

Studii nostru de avocatura este clasat în top 15 cursuri de drept din țară *, este pe deplin acreditat de către Law Society și comune Academic teatru consiliului de administrație și predate de către tutori entuziaști cu experiență atât în ​​mediul academic și de muncă legal profesional.

Elevii sunt instruiți în competențe client de intervievare, negociere pe bază de echipa si abilitati de mediere, cu posibilitatea de a efectua interviuri și negocierile cu clienții.

Există un accent puternic pentru dezvoltarea competențelor practice alături de modulele de drept mai detaliate și grupurile noastre sunt păstrate mici, astfel încât să putem ajunge să te cunosc și să vă ofere sprijin personal.

Un număr de sesiuni sunt deținute de îndrumare în abordarea angajatorii și elevii sunt încurajați să efectueze cel puțin două experiențe de lucru cu pledanți, avocați, directori juridice sau alte sectoare relevante în fiecare an universitar.

Avem un in-house mooting societate, oferind posibilitatea de a pune în practică prin studiu procedurilor judiciare simulate. Prin aceasta, studenții noștri au fost selectate pentru a reprezenta departamentul de drept într-o serie de concursuri naționale de prestigiu.

* Sursa: Guardian Ghidul Facultate 2013

Ce poate acest curs duce la?

Pase este primul pas spre calificare ca un avocat practicant sau avocat. Cu toate acestea, veți câștiga alte aptitudini; cum de a argumenta și de cercetare un caz, cum să gândească analitic și obiectiv, modul de a face judecăți și rezolva probleme - toate foarte apreciate în multe domenii de activitate.

Câteva exemple sunt de aplicare a legii și administrație curte (poliție, asistenți sociali, consilieri de probațiune, muncitorii de caz CPS, standardele de comercializare, inspectorii fabrică), administrație publică (administrația centrală și locală, sau NHS), activitatea de consiliere, resurse umane și educație.

Mai precis, pentru cei care doresc să urmeze o carieră în practica judiciară, LLB oferă calificarea necesară pentru aplicarea pe practica Cursul juridică și profesională Cursul Bar.

Resurse și facilități

Suport pentru studenții noștri se află în centrul de tot ceea ce facem - este un punct central de design de gradul și modul în care ne preda drept, cu scopul de a oferi educație superior într-un mediu propice în care toți indivizii pot înflori.

Studiind la Universitatea din Cumbria în Carlisle, Fusehill Street, va participa la prelegeri, seminarii și ateliere de lucru pentru a vă ajuta să vedeți cum legea dezvoltă și se aplică, de exemplu, prin studii de caz și scenarii ipotetice.

Camerele de predare sunt dotate cu calculatoare și aveți acces la Blackboard, care conține o gamă completă de resurse de drept electronice. Există, de asemenea, o colecție lege dedicat în biblioteca noastră.

Sfaturi despre cariere legate de drept este construit în gradul și toți elevii au un tutore de orientare pe tot parcursul anului pentru a discuta despre aspirațiile lor de învățare și de carieră. Un fișier de dezvoltare personală este completat pe parcursul studiilor si este folosit pentru a înregistra realizările tale, să reflecteze asupra învățării și dezvoltarea competențelor și de a dezvolta abilități de management de carieră și de conștientizare. Aceasta este o parte integrantă a LLB.

rezumat curs de

Elevii din primul an va studia instituții juridice. Sunteți introduse în procesul de legiferare în Anglia și Țara Galilor, sistemul juridic englez și profesia de avocat în acest jurisdicție.

Vei fi mai târziu introdus în scoțian, americanul și sistemele juridice Sharia si de a invata despre modul în care legislația se face în alte jurisdicții. Tu va întreprinde, de asemenea, un proiect de scară mică comparativ pe o comparație interesantă între legislația engleză și una din cele trei alte jurisdicții.

Elevii din al doilea an va studia Abilitati avocat. Tu va întreprinde un caz de la primul punct al contacta client și deschiderea unui caz de decantare. Noi folosim tehnologie inovatoare pentru a preda acest lucru și veți avea posibilitatea de a lucra cu elevi din Criminologie și Drept și Film si Television Production. Acesta este un cap excelent start pentru studenții care intenționează să efectueze practica Cursul juridic sau Bar și formare profesională de golf.

În al treilea an, elevii au posibilitatea de a efectua un stagiu de lege patru săptămâni cu o firmă de avocatură locale. Acest sistem a fost întotdeauna foarte popular în rândul elevilor noștri și incredibil de succes ca viitor mai sigur lucru legal, contacte de formare și pozițiile para-legal.

Teza este o oportunitate de a explora o anumită zonă de drept care vă interesează și că, probabil, este o carieră de focalizare ales pentru specializare. Posibilitatea de a efectua cercetări în al treilea an prin studierea opțiunilor de drept în Drept Medical și etică, dreptul familiei, dreptul Company, dreptul proprietății intelectuale, dreptul mass-media și dreptul muncii.

cerinţe de intrare

280 de puncte UCAS tarifare

Credit și cerințele UCAS

  • Codul UCAS: M100F
  • Puncte UCAS: 280

Criterii de selecție

Cerințe de intrare pentru acest curs: BBC la A niveluri. Alte calificări sunt binevenite și studenții sunt invitați să discute clasele lor, calificări și experiențe cu tutorele admitere.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date