Dreptul de licență de afaceri

Bachelor in Business Law (LL.B.) în IUBH de învățare la distanță vă deschide calea spre o carieră distinsă în domeniul combinat de administrare a afacerilor și concentrarea legii.

învățare la distanță noastră se adaptează în mod flexibil la situația dumneavoastră de zi cu zi. Nu avem nici o restricție, înscriere fixă ​​sau locuri ocupate. tutorii noștri sunt întotdeauna la îndemână.

Toți studenții care se înscriu, vor primi, de asemenea, un iPad Mini Retina *. Astfel, aveți scripturi, clipuri video instructive și podcast-uri întotdeauna. * În funcție de perioada de acțiune, a se vedea www.iubh-fernstudium.de/iPad

Date despre învățare la distanță de licență (LL.B.) Legea de afaceri

 • Gradul: Bachelor De Legi (LL.B.)
 • Durata de studiu: fie de 6, 8 sau 12 semestre
 • Limba: Germană
 • CREDITE: 180 ECTS
 • Teste: 4-6 examene pe semestru, magazin la 36 de centre de studiu in Germania, Austria și Elveția sau în întreaga lume, prin 130 de Institute Goethe. Chiar și pur online bazat posibil!
 • EXEMPLU DE PROGRAM: liber 4 studiu saptamani
 • EXTINDEREA: gratuit
 • CERINȚE DE INTRARE: (tehnic) liceu sau a unui certificat de master completat sau un program minim de formare de 2 ani, cu 3 ani de experiență profesională.
 • ACREDITAREA: FIBAA, ZFU (numărul de înregistrare 158614)
 • STUDIU DE START: în orice moment

Perspective de viitor pentru avocați care aspiră corporative

juriștii Dreptul carierei de licență de afaceri de afaceri sunt în afaceri de contact în primul rând pentru tranzacțiile comerciale contractuale și legale. avocați în principal corporative sunt angajați în departamentele juridice ale companiilor, în plus, există mai multe moduri, de exemplu, pentru a lucra în finanțe, vânzări, achiziții, și departamentele de resurse umane sau chiar în consultanță fiscală mare și de audit. Prin intermediul ei de management de afaceri și de cunoștințe juridice de specialitate le percep în stare și funcții de conducere în numeroase companii din diferite sectoare. Combinația dintre întreprinderi și legea le permite să efectueze departamente juridice corporative pentru a analiza zonelor de risc și de a evalua și de a crea contracte comerciale, juridice pentru a verifica și de a efectua negocierile contractuale cu partenerii de afaceri.

Cerințe pentru studiu

Bachelor de învățare la distanță (LL.B.) Legea de afaceri este, în principiu de admitere deschisă. Din partea ta de doar o singură universitate de admitere este, prin urmare, necesară pentru înscriere.

Studiind cu (specializat) Abitur

În calitate de solicitant cu o calificare de admitere la universitate (Abitur) sau colegiu tehnic (liceu tehnic), puteți introduce imediat și fără examen de admitere în studiile universitare la IUBH.

Fără a studia Abitur

Chiar și fără (tehnic), liceu este o intrare posibil, dacă vă aduce următoarea experiență:

 • Un cel puțin doi ani de formare profesională și
 • cel puțin trei ani de experiență profesională.

De asemenea, un certificat de master sau o avansare în carieră (z. B. ca IHK Fachwirt / in) dau dreptul titularului să studieze de start.

Curs proces

este un program de probă (care nu trebuie să fie confundat cu patru săptămâni de studiu gratuite de încercare pentru toți studenții) sunt necesare! Știi liceu nu are un (profesional) și educația / ocupația dumneavoastră nu are nici un fundal de afaceri, sau în centrul de formare / activitatea dumneavoastră profesională nu se aplică în mod specific unuia dintre programele noastre de licență. Acesta ar fi cazul dacă ai fi antrenat ca bucătar, mecanic sau educatori. În cazul în care această formare trebuie să fie de cel puțin doi ani și tu în plus, experienta verfügst peste trei ani, o intrare prin studiu de eșantion în programul de licență de alegere este posibilă.

Aceasta include primele trei semestre de studiu și se termină în mod automat atunci când acest timp de două treimi din cursurile planificate sau Modulele sunt finalizate cu succes. Vei studia continuă apoi în mod regulat.

Detalii privind autorizarea Simțiți-vă liber pentru a face referire la regulamentele noastre de examinare de studiu. Sau, chiar mai bine, setați-te cu consiliere nostru de studiu, împreună, alții ați descris posibilitățile de a studia fără școală.

Admiterea la Steuerberaterprüfung

La finalizarea studiilor în drept comercial și 3 ani de experiență profesională îi este permis să Steuerberaterprüfung.

Experiența profesională trebuie să provină din zona de impozitare (de exemplu, taxa de birou), experiența este luată în calcul numai cu aplicarea colocviului.

Prin modul în care: Cerere de informații Acum gratuit materiale și a obține o surpriză!

Program predat în:
 • Germană
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 - 12 semestre
Part time
La zi
Price
- Preturile variaza in functie de modelul de timp.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă