Explorați termenii de intrare și ieșire din dreptul comun anglo-american înainte de a învăța cum să îl aplicați într-un context de afaceri. Cu expertiza a două instituții internaționale de prim rang (Școala de Drept Nordwestern Pritzker și IE Law School ), participanții obțin o privire cuprinzătoare asupra practicii dreptului afacerilor.

Executivul LL.M. programul de gradul comun se bazează pe cunoașterea a două dintre școlile de drept internațional de top: Scoala de Drept Northwestern Pritzker și IE Law School . Acest LL.M. analizează în profunzime dreptul comun anglo-american, acoperind aplicațiile sale internaționale și abilitățile manageriale fundamentale legate de practica legii în afaceri.

Executivul LL.M. planul de studiu a fost conceput pentru a provoca profesioniști deja dovediți să-și îndrepte nivelul de calificare la nivelul următor. În cadrul programului, veți explora o serie de domenii-cheie care vor îmbunătăți înțelegerea generală a evoluțiilor legale actuale și a competențelor sectoriale specifice, precum și o prezentare detaliată a practicilor de afaceri ale clienților dvs.

Idei sumare

 • Format: perioade intensive din campus sesiuni online
 • Intake: septembrie
 • Campus: Online Madrid Chicago
 • Limba: engleză
 • Durata: 9 luni
 • Perioada de admitere: procesul de admitere în circulație

Executivul LL.M. este pentru ... Profesioniști cu experiență cu un cadru legal puternic într-un sistem juridic non-american. Acest program reunește un spectru larg de indivizi cu înaltă calificare, cu perspective diverse și viziuni asupra lumii.

Privind să ... Extindeți rețeaua lor într-o cohortă de persoane cu aceleași minți. Pentru a avansa în sectorul lor, participanții ar trebui să fie gata să exploreze sistemul juridic anglo-american și aplicația sa transnațională.

Pentru a deveni ... Dacă progresează în rolul dvs. actual sau dacă luați o nouă provocare, există multe oportunități de carieră, printre care:

 • legal
 • Avocat intern
 • Consilier juridic
 • Dezvoltarea executivului senior executive
 • Șef de strategie și cercetare corporativă
 • Consilier juridic
 • Strategie, globală m

Opțiune rezidențială în Chicago

Elevii care pot să-și petreacă mai mult timp la muncă și care doresc mai mult timp într-un mediu tradițional de clasă ar putea dori să ia în considerare Opțiunea rezidențială din Chicago. Această opțiune combină primul semestru al Programului Executiv Tradițional cu întregul semestru de primăvară (ianuarie - mai) în reședința la Northwestern Law. În cadrul acestei opțiuni, participanții pot alege între o varietate largă de cursuri oferite studenților JD și LLM rezidenți la Northwestern Law.

Un program unic part-time

Acest LLM executiv unic este flexibil pentru participanții din întreaga lume, astfel încât să poată continua cu angajamentele lor profesionale și personale în timp ce își câștigă diploma LLM și certificatul de MBA. Programul combină perioade intensive în campus din Chicago și Madrid, fiecare aproximativ două săptămâni, alternând cu cursuri on-line utilizând platforma noastră de curs de ultimă oră.

Prima perioadă: vara în Madrid (2,5 săptămâni)

Programul Executiv LLM începe în septembrie cu o scurtă introducere în dreptul comun, apoi se îndreaptă direct spre subiecte fundamentale pentru avocatul afacerilor.

A doua perioadă: căderea în Madrid (2 săptămâni)

Participanții se întorc la Madrid în toamnă pentru a-și continua studiul în domeniile mai avansate de interes pentru practicienii internaționali și două domenii suplimentare de management și administrarea afacerilor.

A treia perioadă: primăvara în Chicago (2,5 săptămâni)

Programul se încheie în Chicago, unde participanții se reunesc pentru perioada finală din campus, care a condus la ceremonia de convocare la jumătatea lunii mai.

Cariere

Programul Executive LLM oferă avocatului practicant de astăzi instrumentele necesare pentru a avansa la următorul nivel de succes profesional.

Programul oferă oportunitatea de neegalat de a face conexiuni de afaceri și prietenii cu colegii de studenți și absolvenți de același nivel profesional din întreaga lume. Elevii LLM Executive vor face parte din asociația de absolvenți ai instituțiilor IE și Northwestern. În timpul programului, participanții interacționează cu membrii de vârf ai facultății care oferă informații despre ultimele evoluții din domeniile lor.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la IE Law School »

Ultima actualizare Aprilie 10, 2019
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Duration
9 luni
Part time
Price
39,700 EUR
Rețineți că prețurile sunt revizuite anual și pot fi modificate.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date