Generalul LL.M.

Generalități

Programul de descriere

Programe LLM

Candidații la master în legi pot urma un program de studiu general, care poate fi adaptat individual. Generalul LL.M. este cea mai flexibilă opțiune la Legea GW.

Toți candidații la gradul LLM trebuie să completeze un total de 24 de ore de credit, inclusiv munca de curs care să satisfacă cerința scrisă. Cei care lucrează către un grad de specialitate trebuie să completeze numărul minim necesar de ore la cursurile enumerate mai jos pentru programul respectiv. Cursurile conexe sunt recomandate pentru lucrările rămase ale cursului.

Programul general LLM

Generalul LL.M. programul permite studentului să-și proiecteze propriul curs de studiu pentru a examina o serie de probleme din dreptul american. Studenții care lucrează în fața generalului LL.M. ar trebui să se consulte cu decanul principal asociat pentru afaceri academice și consilierul desemnat al tezei pentru a proiecta un program cuprinzător de studiu adaptat nevoilor specifice ale studentului. Studenții pot dori să-și concentreze studiile într-unul sau mai multe domenii, cum ar fi dreptul constituțional, dreptul penal, dreptul muncii, dreptul corporativ sau dreptul îngrijirii sănătății, dar pot selecta cursuri din toate domeniile curriculumului. Teza (6690-91) și minimum 20 de credite sunt necesare. Dacă se renunță la teză, sunt necesare 4 credite suplimentare, inclusiv două notate pe baza unei lucrări de cercetare. Lucrarea de cercetare folosită pentru a satisface cerințele de muncă scrisă trebuie să aibă o lungime de cel puțin 8.000 de cuvinte, iar absolvenții școlii de drept din SUA trebuie să obțină un grad minim de B.

Cerințe de intrare

Solicitanții cu JD dintr-o școală de drept din SUA sau Puerto Rico trebuie să dețină o diplomă de licență sau o diplomă echivalentă de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional și o diplomă JD sau o diplomă echivalentă de la o școală de drept care este membră a Asociației Școlilor de Drept American (AALS) sau este acreditat de Asociația Baroului American (ABA).

Solicitanții care au o diplomă de drept dintr-o școală de drept din afara Statelor Unite trebuie să fi obținut diploma de la o instituție recunoscută. De asemenea, absolvenții de școli de drept din SUA nu trebuie să îndeplinească cerința minimă de testare a limbii (a se vedea mai jos).

Toți candidații la admitere trebuie să fi demonstrat excelență în poziția academică și în realizările sau pozițiile profesionale care indică capacitatea lor de a efectua activități la nivel de masterat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Citește mai puţin