i-LLM LPC - Full-time

I-LLM LPC Curs full-time * sprijină pe cei care au o diplomă de drept sau GDL și doresc să se antreneze ca solicitant prin opțiunea noastră online de învățare sprijinită.

 • Studiați online peste 11 luni cu participare ocazională
 • Adaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline elective
 • Calificați-vă cu un LPC și un premiu de Master (LLM), fără costuri suplimentare

Cu un accent puternic pe îmbunătățirea capacității de angajare în viitor, 96% dintre studenții noștri din 2015/16 și 2016/16 acreditați au absolvit în vara anului 2016 un loc de muncă securizat, un contract de formare sau un studiu suplimentar în nouă luni de la finalizarea cu succes a cursului.

* Sub rezerva aprobării.

Cerințe de curs

Pentru a vă permite să vă ocupați de LPC, trebuie să respectați cerințele pentru începerea unui curs de practică legală (LPC) stabilit de Autoritatea pentru reglementarea solicitanților (SRA) - a se vedea mai jos. Nerespectarea acestor cerințe de eligibilitate înseamnă că universitatea nu va avea altă opțiune decât să vă anuleze locul în curs.

Dacă sunteți un student din afara SEE, veți avea nevoie, de asemenea, de o viză care să acopere întreaga durată a cursului dvs. - consultați cerințele privind vizele de mai jos.

Criteriile de selectare a criteriilor de selecție ale LPC

 • Profilul academic și realizarea, în general, un minim de o diplomă de lege onoruri de gradul II sau de lege GDL / CPE / MA *
 • O comanda suficienta a limbii engleze pentru a finaliza cu succes cursul - a se vedea cerintele de limba engleza de mai jos
 • Orice circumstanțe speciale au fost dezvăluite în cererea dumneavoastră

Referințe academice sau alte referințe

* Această cerință este îndeplinită fie de: A) acordarea unui grad de drept calificat. Gradul dvs. de drept trebuie să îndeplinească anumite standarde academice pentru a se califica. Aceasta trebuie să includă evaluări adecvate în cele șapte fundații ale cunoașterii juridice - dreptul public, obligațiile I (contractul), obligațiile II (delictuală), dreptul penal, legea funciară, capitalul propriu

Universitatea de drept respectă pe deplin legislația privind egalitatea de șanse și încurajează activ diversitatea în cadrul profesiei de avocat. Procesul nostru de admitere acționează în mod echitabil și își propune să le permită studenților să utilizeze cât mai bine talentele lor. Sunteți încurajați să ne spuneți despre orice cerințe speciale cât mai curând posibil. Acest lucru ne va permite să discutăm despre modul în care putem să ne îndeplinim cerințele.

Trebuie să îndepliniți toate cerințele de eligibilitate până la începutul cursului - dacă nu faceți acest lucru, puteți să vă împiedicați să vă înscrieți în curs. Dacă credeți că acest lucru poate fi o problemă (de exemplu, dacă aveți rezultate de evaluare târzii), vă rugăm să contactați Admiterea cât mai curând posibil.

Viitori Solicitari stagiari

Recent, ARS a consultat o serie de propuneri de modificare a regulamentelor sale, inclusiv eliminarea cerinței ca studenții să solicite înscrierea la studenți și aprobarea stagiului lor de pregătire profesională înainte de începerea procesului LPC.

Dacă vi s-a oferit un contract de formare, trebuie să vă asigurați că autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA) a verificat "caracterul și adecvarea" dvs. pentru a fi solicitant.

Aceasta poate dura cel puțin șase luni pentru a finaliza dacă aveți:

 • A comis anumite infracțiuni
 • A fost găsit vinovat de o infracțiune academică
 • Au avut probleme financiare grave (cum ar fi falimentul, aranjamentele individuale de voluntariat sau hotărârile judecătorești)
 • Au fost supuse unor constatări nefavorabile de reglementare
 • Demonstrați orice alt comportament pe care nu l-am aștepta de la un solicitant (de exemplu un comportament care a fost necinstit, violent sau discriminatoriu)

Vă rugăm să examinați SRA Suitability Test 2011 pentru mai multe informații și să completați cererea de eligibilitate dacă aveți nevoie să le spuneți despre orice probleme.

Dacă nu aveți nimic de spus SRA, puteți să-i informați despre acest lucru atunci când tu și angajatorul tău le-ai spus că antrenamentul tău urmează să înceapă.

În cazul în care decizia ARS nu va fi confirmată înainte de data de începere a activității LPC, puteți continua cursul, dar faceți acest lucru pe propriul risc financiar. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o problemă de caracter și de adecvare, vă rugăm să contactați SRA.

Acreditarea învățării anterioare

Dacă ați studiat anterior un BVC sau un BPTC, puteți fi scutit de anumite elemente ale LPC. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul SRA și contactați echipa noastră de admitere.

Limba engleză

Dacă ați absolvit o diplomă în afara Marii Britanii și nu veniți dintr-o "țară majoritar vorbitori de limbă engleză", vă rugăm să furnizați o copie certificată a unuia dintre testele aprobate în limba engleză.

Locație

Pe net. Prezența obligatorie este necesară pentru inducție și la alegerea Londrei Bloomsbury, Birmingham (numai septembrie) și campusurile din Manchester. Evaluare la alegere din: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Londra Bloomsbury, Manchester

Program predat în:
Engleză

Vezi 22 mai multe cursuri de la The University of Law Postgraduate Programmes »

Ultima actualizare January 7, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
11 luni
La zi
Price
13,165 GBP
Intern: £ 13.165. International: £ 13.165
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date