JD / MSW program de două grade

Generalități

Programul de descriere

Despre

Programul de doctorat Juris (JD) și Masterat în asistență socială (MSW) a fost inițiat în 1996 în parteneriat cu Școala de Asistență Socială de la Universitatea de Stat din San Diego. Oferă studenților oportunitatea de a câștiga cele două grade în patru, în loc de cele cinci ani obișnuite. Programul oferă oportunități de a se concentra pe domenii în care legile și munca socială se intersectează în mod regulat, cum ar fi bunăstarea copilului, sănătatea mintală, îmbătrânirea și violența domestică.

Programul subliniază o abordare interdisciplinară care valorizează abilitățile de colaborare și comunicare. Experiența culminantă pentru student este finalizarea fie a unei teze, fie a unei lucrări științifice care ar fi potrivită pentru publicarea într-un jurnal de revizuire a legii sau a unei alte publicații științifice adecvate.

Descrierea programului

Programul de cursuri pentru programul JD / MSW Dual-Degree imerseaza elevul in programele din fiecare scoala.

  • Primul an al programului de patru ani este cheltuit în întregime la California Western School of Law . Elevii participă la curriculum-ul primului an la fel ca toți studenții de drept de primă practică. Există oportunități de întâlniri cu alți studenți care se află în program, cu absolvenți și cu cadre didactice și administratori de program.
  • Al doilea an al programului este cheltuit în totalitate la Școala de Asistență Socială de la Universitatea de Stat din San Diego (SDSU). Elevii participă la o practică de 16 ore / săptămână, în cadrul primului an al programului MSW.
  • Primul semestru al celui de-al treilea an este petrecut la ambele instituții. Elevii iau două cursuri la SDSU, iar restul cursurilor lor este la California Western. Elevii încep să lucreze la teze sau la scrierea alternativă în acest moment. Cerința acestui maestru este o lucrare interdisciplinară supravegheată în comun de profesori din ambele instituții.
  • Al doilea semestru al celui de-al treilea an este petrecut în întregime la California Western, unde studenții primesc o supraveghere continuă cu privire la cerințele lor de scriere. Mulți studenți participă la programul nostru de externații clinice, petrecând până la 40 de ore pe săptămână, care lucrează într-un birou sau o agenție de drept.
  • Al patrulea an al programului este cheltuit la ambele instituții. Elevii participă la o altă practică prin intermediul Școlii de Asistență Socială, într-un loc selectat pentru practica interdisciplinară, care lucrează cu avocații și asistenții sociali. Elevii își completează cerințele scrise de muncă.

Există mai multe cursuri interdisciplinare în curriculum-ul occidental din California. Aceste cursuri sunt utile pentru integrarea celor două discipline. De exemplu, cursul de asistență pentru copii oferă studenților posibilitatea de a examina problemele legate de bunăstarea copiilor din mai multe perspective profesionale. Elevii primesc îndrumări de la consilierii facultăților în ceea ce privește cursurile corespunzătoare.

Transfer de credit

  • Elevii transferă 12 credite de cursuri de la SDSU la California Western spre cerințele lor de absolvire.
  • Acestea transferă 6 unități de credit din cursurile din California de Vest legate de programa de asistență socială la SDSU.
  • Elevii primesc 3 unități de studiu independent la California Western pentru a lucra la lucrarea scrisă de master (teza sau "revizuirea legii" alternativă).
  • Studenții pot câștiga, de asemenea, până la 5 unități de credit la California Western pentru stagiul lor de plasament pe câmpul patru, la care câștigă experiență legală și socială.
  • Lucrarea scrisă solicitată pentru diploma de masterat SDSU, de asemenea, satisface cerințele de scriere științifice la California Western.

aplica

Elevii trebuie să se aplice separat la California Western School of Law și la Universitatea de Stat din San Diego.

Odată ce sunt admiși în ambele școli, candidații vor fi selectați pentru a participa la program de către un comitet special de admitere alcătuit din reprezentanți ai ambelor instituții. Admiterea la Programul de Dualitate se va baza pe GPA-ul candidatului, scorul LSAT, practica relevantă și alte criterii.

Elevii trebuie să solicite ajutor financiar prin California de Vest.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse ... Citeste mai mult

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse society, who can use the law effectively and creatively. Citește mai puţin