Studenții înscriși în Dreptul afacerilor Distincții Concentrare vor primi instruire și formare în domeniile care fac obiectul fundamentale pentru practica avocaților tranzacționale și / sau litigatori corporative, în plus față de instruirea în domenii specializate, legate de alegerea lor.

Profesori Miriam Albert, Scott J. Colesanti, și Ronald J. Colombo servesc în calitate de consilieri de concentrare facultate pentru această concentrație. consilieri ai facultăților de concentrare pot să modifice cerințele de concentrare în circumstanțe excepționale, după notificarea Dean.

Consilier de orientare de la facultatea de concentrare a unui student este un element important al finalizarea cu succes a concentrării. Un consilier facultate de concentrare trebuie să aprobe înscrierea unui student în concentrare. Elevii ar trebui să se întâlnească cu consilierul lor, de îndată ce își găsesc ele însele interesate de concentrare, dar în nici un caz mai târziu decât termenul limită curs de selecție pentru al patrulea semestru de studiu (sau al cincilea semestru de studiu pentru studenții part-time). Un consilier poate permite un student să se înscrie în concentrație la o dată ulterioară, dar numai după ce a stabilit că studentul poate îndeplini în mod realist cerințele proiectului de concentrare înainte de absolvire.

Odată ce înscriși în concentrare, studenții trebuie să se întâlnească cu consilierul lor de facultate, cel puțin o dată pe semestru, înainte de termenul limită de selecție, desigur, că semestru, în scopul de a planifica selecția lor de curs și de a evalua progresul lor în îndeplinirea cerințelor de concentrație a lui. consilier facultate concentrare Un student trebuie să revizuiască și să aprobe cerința de scriere de concentrare.

Conform Formularul de înscriere Concentrația de auto-explicative, studenții din concentrare sunt obligate să ia trei cursuri de bază necesare, una necesită abilități desigur, și cel puțin trei cursuri de calificare elective. Studenții trebuie să completeze, de asemenea o cerință de scriere pentru concentrare prin luarea unui curs (1), care ar satisface fie de scriere Cerința 1 sau 2, în orice curs, sau (2) prin orice act Jurnal sau studiu independent, o lege de afaceri subiect sau subiecte, cum a fost aprobat de către consilier facultate de concentrare a studentului. Este permisă scrierea utilizată pentru a satisface această cerință să fie aceeași scriere utilizată de către student pentru a satisface o altă cerință Facultatea de Drept (cum ar fi scrierea Cerința 1 sau 2).

Cariere în dreptul afacerilor se numără printre cele mai dificile din profesia de avocat. Mai mult decât atât, puține căi de carieră sunt la fel de dificil și la fel de competitive pentru a intra cu succes. Din acest motiv, nu ar fi înțelept pentru majoritatea studenților să urmeze un singur mindedly o carieră în dreptul afacerilor. 2 Orice student interesat ar trebui, prin toate mijloacele, să ia cursuri în domeniul dreptului afacerilor pentru a stabili un interes, de a dezvolta abilități și perfecționa expertiza - dar majoritatea studenților ar trebui să aibă în vedere și alte opțiuni de carieră, și ar trebui să întregesc educația juridică pentru a le poziționa bine pentru astfel de opțiuni. Înrolarea în concentrare Dreptul afacerilor onoruri nu ar fi în deplină concordanță cu o astfel de consiliere.

Din acest motiv, un AAP minim de 3.3 este necesară pentru a se înscrie în concentrarea dreptul afacerilor onoruri, iar un student trebuie să absolvent cu un GPA de 3.3 pentru a fi certificate ca fiind finalizat concentrația. Asta a spus, un GPA de 3.3 sau mai mare nevoie să nu fie menținute de-a lungul timpului a unui student în concentrare; un student care se încadrează sub acest minim nu va fi demis de concentrare, el sau ea pur și simplu nu va obține certificarea pentru completarea concentrationare cu excepția cazului în care el sau ea în cele din urmă absolvenți cu un GPA de 3.3 sau mai mare.

Concentrarea menține un sit twen, care este utilizat pentru comunicare și de programare. Toate enrollees de concentrare ar trebui să semneze pentru site-ul ( "concentrare Dreptul afacerilor onoruri").

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019