O Maurice A. Deane Facultatea de Drept la Universitatea Hofstra pregătește studenții pasionați de a avea un impact în comunitatea juridică și de dincolo.

Din 1970, Legea Hofstra a oferit o educație bogată atât în ​​teoria și aptitudinile necesare pentru a produce avocați restante, directori de afaceri, și lideri ai comunității.

Situat în campusul de 240 de acri de la Universitatea Hofstra din Hempstead, New York, Hofstra Law este de 20 de mile în afara New York City in Insula suburbane pe termen lung. Puține, dacă există, școlile de drept se poate potrivi combinația dintre campusul nostru verde și un acces ușor la New York City, centrul profesiei juridice a națiunii.

Hofstra Legea este larg recunoscut ca un pionier în integrarea deplină a educației clinice într-un curriculum tradițional de școală de drept. Până la sfârșitul anilor 1970, școala a avut una dintre cele mai mari programe clinice in natiunii. De-a lungul anilor, clinicile noastre au devenit bine cunoscute în cercurile juridice din zona metropolitană. Pe măsură ce elevii reprezintă persoane care se confruntă cu provocări reale juridice, ei câștigă experiență valoroasă hands-on: ei avocat în instanță, clienții sfat efectueze investigații de fapt, și să medieze disputele.

Acum, cu piața legală solicitante de formare pe bază de abilități mai mult, ne-am dezvoltat noi module de competențe necesare pentru a introduce studenților de-al doilea an la abilități de bază esențiale pentru a practica juridice practice eficiente. Cu mai mult de 200 de cursuri de nivel superior, puteți explora aproape orice domeniu de drept și de a alege o concentrare în soluționarea alternativă a litigiilor, dreptul afacerilor, dreptul penal și procedură, energia și dreptul mediului, dreptul familiei, dreptul de sănătate, dreptul proprietății intelectuale, sau drept international.

Admitere

Admiterea la Maurice A. Deane School of programului JD Law este competitiv; pentru toamna anului 2015, am primit aproximativ 1.900 de cereri și pentru dimensiunile de primă clasă an este de 255 de studenți.

Studenții noștri se bucură de un drept raport de 14: 1 elev-cadru didactic, se pot înscrie la cursuri extensive de cercetare și de scris, au acces la un program de studiu în străinătate și să învețe în puternice programe practice, bazate pe aptitudini de învățare prin experiență.

Full-time și Programe Part-Time

Programul JD are programe de zi part-time full-time și; cerințele de admitere sunt aceleași pentru ambele.

Programul part-time este pentru studenții care nu sunt în măsură să efectueze o sarcină complet de cinci feluri de mâncare, dar clasele part-time încă întâlni cinci zile pe săptămână, astfel încât școala de drept poate fi finalizată în patru ani.

Comun JD / MBA și JD / Programe MPH

În plus față de tradițional programul Juris Doctor, Hofstra Legea oferă programe comune JD / MBA și JD / MPH.

Cariera ta

te distinge

Biroul nostru de Servicii Cariera (OCS) se angajează să vă ajute să iasă în evidență. În timpul nostru de dezvoltare Boot Camp Professional, noi aducem la consultanți - care lucrează cu multe dintre firmele de avocatura de top din țară - pentru a perfecționa abilitățile de comunicare orală și scrisă.

Poate descoperi pasiunea ta

Discover seria dvs. Pasiunea aduce un grup de absolventi care se specializează într-un anumit domeniu de drept înapoi în campus pentru a servi ca vorbitori și vorbesc cu tine despre cariera lor.

Servicii OCS

  • One-on-One Career Coaching
  • Branding personal și Marketing
  • Reluare și Cover Letter Prepararea
  • interviu de formare
  • De dezvoltare profesională
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019