Predat la nivel de absolvent, JD Melbourne (Juris Doctor) echipează absolvenții să preia un rol de lider în practica juridică contemporană, lumea afacerilor, guvernul sau organizațiile comunitare.

Absolvind o diplomă de drept de la renumita Melbourne Law School înseamnă că, oriunde te-ar duce cariera ta, diploma ta va fi recunoscută ca excepțională - atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Curriculumul JD vă permite să construiți abilitățile de bază esențiale pentru o gamă largă de cariere juridice și profesionale. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a adapta studiile la domenii de interes deosebit prin intermediul unor discipline elective.


Ca student JD:

  • Alăturați-vă altor studenți angajați și entuziaști în cursurile bazate pe discuții și vă îmbogățiți educația celuilalt
  • Crearea abilităților de angajare prin colaborarea și interacțiunea cu alți elevi în activitatea de grup și prin oportunitățile practice de învățare în programul electiv
  • Au ocazia de a studia în străinătate și șansa de a învăța dintr-un curriculum care urmărește și răspunde evoluțiilor juridice la nivel mondial
  • Faceți parte dintr-o comunitate strânsă de absolvenți și învățați alături de colegii dvs. de susținere
  • Au ocazia să se alăture societăților, să editeze reviste, să participe la conferințe publice și să participe la evenimente culturale, la evenimente și la concursuri
  • Construiți o rețea de viață prin legături cu colegii dvs. de studenți, absolvenții școlii de drept, mentorii și personalul universității.

Structura de diplomă

Cursul JD cuprinde 24 de subiecte, dintre care 17 subiecte obligatorii necesare pentru admiterea în practica judiciară în Australia. Aveți flexibilitatea de a urmări anumite domenii de interes prin selectarea selectivă a disciplinei. Oferind peste 45 de electives în fiecare an, programul JD evoluează în mod continuu pentru a reflecta evoluțiile actuale în materie de drept și de practică juridică. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a lua o opțiune de la Masters of Laws din Melbourne, unde veți împărtăși o clasă cu practicanți din organizațiile și instituțiile premier ale Australiei, în domenii de interes deosebit, cum ar fi dreptul internațional și drepturile omului.

Sosirea oportunităților de schimb

Dacă sunteți student la o școală de drept internațional, există oportunități de schimb.

Studiu unic pentru candidații calificați peste hotare

Un număr limitat de discipline sunt disponibile ca discipline individuale pentru candidații calificați peste hotare de la o instituție recunoscută care dețin o diplomă academică în drept (LLB sau echivalent). Disciplinele unice nu sunt disponibile studenților cu calificare australiană.

Experienţă

Studenții Melbourne Law School sunt foarte motivați și angajați, cu diverse medii educaționale, experiențe și perspective

Studiați la nivel internațional

Există o serie de oportunități pentru studenții JD care doresc să studieze în străinătate sau să se concentreze asupra practicii juridice globale. S-ar putea să fiți eligibilă să urmeze o diplomă suplimentară prin parteneriatele noastre cu multe universități de renume mondial din străinătate, inclusiv: Universitatea din Cambridge, Universitatea din Oxford, Universitatea din New York și Universitatea Națională din Singapore.

Explorați legătura dintre tehnologie și lege

Alegeți dintr-o suită tot mai mare de discipline elective care se concentrează asupra perturbării legii și dezvoltării abilităților tehnice pentru a naviga asupra complexelor implicații etice, juridice și sociale ale noilor tehnologii.

Construiți-vă abilitățile de angajare

Participați la un stagiu pentru a vă ajuta să vă construiți perspectivele de carieră și să dezvoltați experiență care să lucreze într-o serie de medii. Lucrați cu clienți reali pentru a rezolva probleme juridice reale prin Inițiativa legii privind interesul public al Melbourne Law School . Această gamă de subiecți clinici vă permite să vă perfecționați abilitățile juridice oferind în același timp comunității resursele foarte necesare pentru cauzele legii de interes public.

Fiți ghidat de cineva care a fost în pantofii dvs.

Programul de îndrumare al Melbourne Law School oferă îndrumări individuale de la un profesionist legal cu experiență care lucrează în zona dvs. de interes individual.

109878_2.Law_Interest.jpg

cerinţe

Solicitanții de la JD din Melbourne trebuie să dețină o diplomă de licență într-o disciplină diferită de lege sau o diplomă de drept dintr-un sistem juridic diferit. Încurajăm studenții dintr-o gamă largă de discipline și medii să se aplice. Melbourne Law School consideră fiecare cerere în parte și în întregime. Selectarea se bazează pe performanță în două domenii:

  1. Rezultate academice din toate studiile terțiare anterioare
  2. Scrisoarea de admitere la scolile de drept (LSAT) scor și eseu

Toți candidații trebuie să îndeplinească, de asemenea, cerințele de limba engleză de la Universitatea din Melbourne. LSAT Ca parte a procesului de aplicare a JD Melbourne, solicitanții trebuie să se înregistreze și să se situeze, LSAT administrat de Consiliul de Admitere la Școala de Drept (LSAC). Este un test scris independent, internațional, conceput pentru a măsura aptitudinile pentru studii juridice postuniversitare. Se concentrează asupra abilităților de citire și raționament verbal, și nu este necesară cunoașterea legii. Solicitanții sunt încurajați să participe la LSAT cât mai devreme posibil pentru a acorda timp pentru restituirea testului, dacă este necesar. În trecut, Comitetul de Selecție al JD a văzut solicitanții îmbunătățind semnificativ scorul LSAT în a doua ședință. Există termene limită de înregistrare strict LSAT și date fixe de încercare. LSAT poate fi luat în orice capitala australiană și în multe țări din întreaga lume. Scorurile LSAT sunt valabile cinci ani, iar LSAT poate fi așezat de trei ori în doi ani. Melbourne Law School va folosi cel mai înalt LSAT atunci când îți evaluezi candidatura. Melbourne Law School desfășoară, de asemenea, sesiuni de informare despre LSAT.

Rezultatele carierei

JD din Melbourne conduce la admiterea în profesia de avocat în toate jurisdicțiile australiene și poate fi utilizată ca bază pentru solicitarea admiterii în multe jurisdicții juridice din străinătate. Calificarea în JD Melbourne este bine considerată de o gamă variată de angajatori. Este important de menționat că angajatorii absolvenților noștri de drept nu sunt doar firme de avocatură, ci și companii de consultanță în management, instituții financiare, organizații neguvernamentale (NGO), organizații de ajutor și departamente guvernamentale precum Departamentul Afacerilor Externe și Comerțului, pentru a numi doar câteva.

Diverse

Da, trimiteți-mi gratuit informații acum!

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Melbourne Law School »

Ultima actualizare Februarie 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
126,907 AUD
Prețul estimat: 5 032 dolari pentru 12,5 puncte de credit
Deadline
Contact school
Domestic applications: 20 Sep 2019. International applications: 25 Oct 2019
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school
Domestic applications: 20 Sep 2019. International applications: 25 Oct 2019

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
Domestic applications: 20 Sep 2019. International applications: 25 Oct 2019
End Date
Contact school