Juris Doctor Programe

Juris Doctor Programe

Programe de Doctor Juris sunt concepute pentru studenții care doresc să aibă o carieră în calitate de avocați, avocați, consilier, sau orice profesii juridice.

Programe de Doctor Juris sunt numeroase și disponibile în aproape toate țările. Puteți studia o Juris Doctor în numeroase facultățile de drept și universități, și îl puteți combina cu un alt grad, cum ar fi un MBA sau un doctorat varietate de diferite programe de Juris Doctor poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare programe de Juris Doctor enumerate mai jos.

Doctor Juris recent adăugate

California Western School of Law

Programul Juris Doctor (JD)

Noiembrie 13, 2018
Programul nostru inovativ Juris Doctor (JD) pune accentul pe formarea bazată pe competențe și vă pregătește pentru o carieră de succes și satisfăcătoare în profesia de avocat.

Australian National University (ANU) - Law

Doctorul Juris

Noiembrie 6, 2018
ANU Juris Doctor (JD) este un program distinct conceput pentru absolvenții de discipline non-law (sau diplome de drept non-australian) și oferă calificarea necesară pentru admiterea în calitate de avocat în Australia și în alte jurisdicții.

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Programul JD

Noiembrie 3, 2018
La Facultatea de Drept, ne angajăm să învățăm ca o întreprindere colaborativă. Programul nostru îi provoacă pe elevi să se dezvolte intelectual și profesional.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Juris Doctor?

Ce este un Juris Doctor?

Juris Doctor (mentionat ca Doctor în drept sau Doctor de Jurisprudenta) este cel mai înalt grad absolvent profesionist în domeniul dreptului. Gradul de Juris Doctor este abreviat adesea JD, iar absolvenții care dețin gradul lua în mod normal pe sufixul profesional de "Esquire", după numele lor, mai degrabă decât folosind prefixul "Dr." Un doctorat profesional, gradul de Juris Doctor nu ar trebui să fie confundat cu un doctor în drept, care este un grad de cercetare care necesită o disertație.

Care sunt beneficiile de a lua o Juris Doctor?

Programe de Doctor Juris să ia o abordare științifică a legii, predarea logică și analiză contradictorie. Promovarea o abordare practică la studiu juridic, Doctor de programe de Drept a pregăti studenții pentru o carieră ca avocat, avocat, avocat, consilier sau alte profesional legal. Programe de JD pregăti, de asemenea, studenții pentru a reuși la examenele profesionale de avocatură (uneori numit "Bar" examen), necesare pentru a practica în cele mai multe țări. Promovarea examenului legal profesional este poarta de acces pentru a deveni un avocat, avocat, avocat sau consilier juridic.

Ce vom studia într-un Juris Doctor?

Programe de Doctor Juris oferă cursuri de bază, care sunt fundamentale pentru programul și pregătirea obligatorie pentru examenul juridică profesională. Doctor obligatoriu de cursuri de drept includ de obicei, dreptul contractual, Legea Tort, Drept Penal, responsabilitate profesională și de procedură civilă. În plus, candidații JD pot înscrie la cursuri elective sau poate alege să se concentreze pe un anumit domeniu de drept, cum ar fi Legea Proprietății Intelectuale, Elder drept, drepturile internaționale ale omului, Cât costă să ia o Juris Doctor?

Costurile monetare ale completarea unui program de grad Juris Doctor pot varia foarte mult de la țară la țară, și între universități. Cantitatea de timp este nevoie pentru un individ pentru a finaliza Doctor lor de program de Drept poate afecta, de asemenea, prețul total de gradul. După absolvire, Juris Medicii vor trebui să plătească o taxă pentru a Baroului sau Societatea de Drept pentru a lua examenul profesional. Cu toate acestea, investiția se va dovedi fructuoasă cu perseverenta ca avocații sunt, de obicei în rândul profesioniștilor cele mai bine platite in cele mai multe țări din întreaga lume.

Care sunt cerințele pentru un Juris Doctor?

Un grad Bachelors este de bază pre-condiție pentru orice doctor în drept sau program JD. Nu este necesar în mod normal să aibă o diplomă de master, în scopul de a fi acceptat într-un program de Juris Doctor. Universități variază foarte mult în cerințele lor suplimentare pentru solicitanți, în ceea ce privește clasele de licență, programul și experiență, așa că viitorii studenți ar trebui să verificați cu școli individuale pentru aceste informații. Este nevoie de doi până la patru ani de studiu cu normă întreagă pentru a finaliza un Juris Doctor. Doctor în Drept candidații trebuie să mențină o medie de minim punct de grad și poate fi, de asemenea, necesare pentru a finaliza anumite credite suplimentare sau cursuri pentru a absolvi.

De ce să ia o on-line Juris Doctor?

Multe universități oferă online, programe de Juris Doctor, oferind flexibilitate menținând în același timp rigoarea academică. Doctor în drept programe online sunt concepute pentru a se potrivi în programe de ocupat elevilor, oferind posibilitatea de a studia în timp ce lucrează sau îndeplinirea altor responsabilități. Ajutorul de stat de tehnologii de învățământ de artă, profesori pot comunica cu candidații ușor JD on-line cu privire la sarcinile și cursuri, fără candidatul nevoiți să se deplaseze la campus.

În cazul în care pentru a lua o Juris Doctor?

Juris Doctor și Doctor de programe de drept sunt oferite la universități și instituții academice din întreaga lume, în Statele Unite ale Americii, Japonia, Canada, Australia, Hong Kong, Marea Britanie, Brazilia, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Italia, și mai mult. Unele universități oferă part-time, on-line sau programele de învățământ la distanță pentru candidați Juris Doctor, ceea ce face posibil pentru a urmări un grad JD de la oriunde în lume. Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre programele de Juris Doctor la universități din întreaga lume, citeste mai mult aici.