Filter
Juris Doctor
Filipine Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Programe de Doctor Juris de Top în Filipine 2019

Diploma de Doctor în Jurisprudență sau Doctor Juris este o primă diplomă profesională postuniversitară oferită după terminarea a doi până la patru ani de studiu la o școală de drept. După trecerea unui examen de barou, absolvenții de Doctor Juris pot practica dreptul în mai multe domenii diferite.

Un LLM este un program de studii postuniversitare pentru studenții facultăților de drept care doresc pregătire avansată și cunoștințe într-o anumită zonă. domeniile de specializare pot include dreptul comercial, financiar, legislația privind drepturile omului, dreptul fiscal și dreptul internațional de afaceri.

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de Doctor Juris în Filipine 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Asia and the Pacific

Programul de lege UA & P oferă formare în competențele standard așteptate de avocați, cum ar fi raționamentul juridic și advocacy. În urma tendințelor la nivel mondia ... [+]

Programul de lege UA & P oferă formare în competențele standard așteptate de avocați, cum ar fi raționamentul juridic și advocacy. În urma tendințelor la nivel mondial în domeniul educației juridice și ajutată de integrarea sa în cadrul UA & P și în cadrul Școlii de Drept și Guvernare, programul de lege este conceput pentru a adopta din ce în ce mai mult perspective interdisciplinare și internaționale.

Acesta este un curs de 4 ani în drept care îndeplinește toate cerințele guvernamentale pentru cei care se pregătesc pentru admiterea la bar. Este nevoie de absolvirea precedentă a unui curs de licență.

Cu excepția cazului în care sunt scutiți, solicitanții trebuie să ia examenul de admitere la Scoala de Drept din Filipine (PhilSAT).... [-]

Filipine Pasig
August 2019
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză