Filter
Juris Doctor
Filipine Pasig Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctor Juris de Top in Pasig City Filipine 2019

Un Doctor Juris este un studiu postuniversitar în drept. După doi până la patru ani la un program de studiu în drept și după trecerea unui examen de barou, deținătorul de Doctor Juris poate alege să practice dreptul penal, corporativ sau de familie.

Un LLM (Master of Law) este un grad avansat de drept, care ajută la pregătirea studenților cu pregătire juridică de specialitate. Cursuri combina de multe ori de cercetare, cursuri, și o teză. Programele LLM iau adesea unul până la doi ani pentru a finaliza.

Filipine, oficial cunoscut sub numele de Republica Filipine, este un stat suveran în sud-estul Asiei, în vestul Oceanului Pacific. Limba engleză este una din limbile oficiale ale Filipine și este un subiect obligatoriu în toate școlile.

Pasig City este în principal o zonă industriale si rezidentiale, dar, datorită creșterii rapide a acestuia în populație. Orasul este, de asemenea, să devină un centru educațional. Există multe instituții stimat pentru educație tehnologică. Elevii se pot înscrie la cursuri de știință și tehnologie aici, la costuri accesibile.

Vezi Studii de Doctor Juris in Pasig City în Filipine 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Filipine
Pasig
Tip de studiu
Ritm
University of Asia and the Pacific

Programul de lege UA & P oferă formare în competențele standard așteptate de avocați, cum ar fi raționamentul juridic și advocacy. În urma tendințelor la nivel mondia ... [+]

Programul de lege UA & P oferă formare în competențele standard așteptate de avocați, cum ar fi raționamentul juridic și advocacy. În urma tendințelor la nivel mondial în domeniul educației juridice și ajutată de integrarea sa în cadrul UA & P și în cadrul Școlii de Drept și Guvernare, programul de lege este conceput pentru a adopta din ce în ce mai mult perspective interdisciplinare și internaționale.

Acesta este un curs de 4 ani în drept care îndeplinește toate cerințele guvernamentale pentru cei care se pregătesc pentru admiterea la bar. Este nevoie de absolvirea precedentă a unui curs de licență.

Cu excepția cazului în care sunt scutiți, solicitanții trebuie să ia examenul de admitere la Scoala de Drept din Filipine (PhilSAT).... [-]

Filipine Pasig
August 2019
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză