LAWSTUDIES.RO

Caută 40 Studii de Doctor Juris 2019

Doctor Juris (numit și Doctor în Drept sau Doctor în Jurisprudență) reprezintă cel mai înalt titlu postuniversitar în domeniul Dreptului. Acest titlu este adesea abreviat ca JD, iar absolvenții care dețin acest titlu iau în mod normal în limba engleză sufixul profesional ”esquire” după numele lor, în loc să folosească preficul ”Dr.”

Care sunt beneficiile urmării unui Doctor Juris?

Programele de Doctor Juris iau o abordare științifică a dreptului, predând analize logice și de contradicție. Promovarea unei abordări practice a studiului juridic, programele de Doctorat în Drept îi pregătesc pe studenți pentru cariere de avocat, notar, avocat plendar, consilier sau alte profesii juridice. Programele de JD îi pregătesc pe studenți pentru succes în examenele profesionale de drept (uneori numite examene de ”Barou”), necesare pentru practica juridică în majoritatea țărilor. Promovarea examenului profesional reprezintă poarta de acces pentru a deveni avocat sau consilier juridic.

Care sunt cerințele pentru un Doctor Juris?

Costurile monetare ale finalizării unui program de Doctor Juris pot varia mult de la o țară la alta, și de la o universitate la alta. Perioada de timp de care un student are nevoie pentru a-și finaliza programul de Doctorat în Drept poate de asemenea afecta prețul total al studiilor.

La cel fel de carieră te poți aștepta cu un Doctor Juris?

Doctor Juris și programele de Doctorat în Drept sunt oferite la universități și instituții academice din întreaga lume, în Statele Unite, Japonia, Canada, Australia, Filipine, Hong Kong, Singapore, Brazil, Cehia, Finlanda, Franța, Italia, Africa de Sud și nu numai. Unele universități oferă curriculum part time, online sau de învățământ la distanță pentru candidații Doctor Juris, făcând posibil studiul la un JD de oriunde din lume.

Cum se face înscrierea la Doctor Juris?

Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

rezultate găsite Filter

Jd / MA în drept și diplomație (grad dublu)

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii South Orange

Școala de Diplomație și Seton Hall Facultatea de Drept oferă un program de grad comun care să conducă la grade de Master of Arts în Diplomație și Relații Internaționale și Juris Doctor. Gradul comun prezintă o oportunitate unică pentru ca elevii să combine formarea juridică cu o înțelegere aprofundată a dinamicii politice, sociale, economice și culturale ale afacerilor internaționale.

Programul JD

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Honolulu + 1 mai mult

La Facultatea de Drept, ne angajăm să învățăm ca o întreprindere colaborativă. Programul nostru îi provoacă pe elevi să se dezvolte intelectual și profesional.

Programul JD

Brooklyn Law School
Campus La zi 2 - 4 ani August 2020 Statele Unite ale Americii New York

Brooklyn Law School este prima instituție din zona metropolitană din New York, pentru a permite studenților să obțină JD în 2 ani și singura școală de drept din zonă pentru a oferi o gamă flexibilă de 2, 2,5, 3, 3,5 sau Opțiuni de 4 ani pentru a se adapta tuturor nevoilor potențialilor studenți.

Doctorul Juris

Australian National University (ANU) - Law
Campus La zi Part time 3 - 10 ani Înscriere Deschisă Australia Canberra + 1 mai mult

ANU Juris Doctor (JD) este un program distinct conceput pentru absolvenții de discipline non-law (sau diplome de drept non-australian) și oferă calificarea necesară pentru admiterea în calitate de avocat în Australia și alte jurisdicții.

Doctor juris (jd)

Singapore Management University
Campus La zi 3 ani August 2019 Singapore

Juris Doctor (JD), programul este un program de absolvent care duce la o primă diplomă în drept. Acesta este conceput pentru persoanele care dețin

Primul medic juris (JD), program în China

Peking University School of Transnational Law
Campus La zi 3 ani August 2020 China Shenzhen

Universitatea Peking Facultatea de Drept transnaționale (STL) ofera o Juris Doctor (JD) Gradul., În conformitate cu un program full-time trei ani bazată pe un curriculum comparabil cu cel oferit în programele de Statele Unite ale Americii JD.

Doctor Juris

Albany Law School
Campus La zi 3 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Albany

Juris Doctor (JD) este primul grad drept profesional acordat unui student care a finalizat cu succes studiul legii. Albany Law School oferă programe de trei si patru ani care au condus la un grad JD.

Programul Juris Doctor (JD)

California Western School of Law
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Diego + 1 mai mult

Programul nostru inovativ Juris Doctor (JD) pune accentul pe formarea bazată pe competențe și vă pregătește pentru o carieră de succes și satisfăcătoare în profesia de avocat.

Doctor Juris

Bond University
Campus La zi 108 săptămâni Ianuarie 2020 Australia Robina

Juris Doctor este o calificare juridică profesională, care se pregătește să devină un profesionist juridic în corporative, guvernul, comunitatea sau nu pentru sectoarele de profit, atât în ​​interiorul cât și în străinătate Australia.

Doctor Juris

University of Southern Queensland (USQ)
Online La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Australia Australia Online + 1 mai mult

Doctor juris (drept)

Abraham Lincoln University
Campus Online Part time 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Doctor Programul Juris necesită 140 de unități trimestru și se încheie peste aproximativ patru ani. La trecerea primul an Legea elevilor de examinare (FYLSX, de asemenea, cunoscut sub numele de "Baby Bar"), General Bar examinare (GBX, de asemenea, cunoscut sub numele de California Bar examen), evaluarea caracterului moral, multistate examinare responsabilitate profesională (MPRE) , și nu sunt în întârziere cu ...

Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School
Campus La zi 3 ani Februarie 2020 Australia Melbourne

Predat la nivel de absolvent, JD Melbourne (Juris Doctor) echipează absolvenții să preia un rol de lider în practica juridică contemporană, lumea afacerilor, guvernul sau organizațiile comunitare.

Doctorat juris

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Chicago + 1 mai mult

Medicul juris (JD) gradul este conferit candidaților care au îndeplinit următoarele cerințe:

JD / program de MBA

Cox School of Business, Southern Methodist University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Dallas

Programul MBA / Juris Doctor (JD) a fost creat astfel încât o persoană să-și integreze experiența educațională în domeniul afacerilor și dreptului.

Cu dublă jd / mba

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campus La zi Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Grand Rapids

Colegiul Seidman de afaceri și Michigan State University College din Legea ofera dublu JD / MBA