Filter
Juris Doctor
Statele Unite ale Americii District of Columbia Washington Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctor Juris de Top in Washington Statele Unite ale Americii 2019

Diploma de Doctor în Jurisprudență sau Doctor Juris este o primă diplomă profesională postuniversitară oferită după terminarea a doi până la patru ani de studiu la o școală de drept. După trecerea unui examen de barou, absolvenții de Doctor Juris pot practica dreptul în mai multe domenii diferite.

Studenții care urmăresc un LLM (Master of Law), a petrece unul până la doi ani studiind un anumit domeniu de drept. Formarea lor avansată le pregătește să lucreze cu specializări, cum ar fi dreptul internațional sau dreptul fiscal.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Washington de stat este unul dintre statele cele mai progresiste și mai avansat în țară. Acesta este acasa, la mai multe universități care oferă unele dintre cele mai bune cursuri în aproape fiecare posibil majore.

Vezi Studii de Doctor Juris in Washington în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
District of Columbia
Washington
Tip de studiu
Ritm
The Catholic University of America - Columbus School of Law

CUA Legea are o înfloritoare part-time seara Divizia JD program. Construit în jurul nevoilor profesioniștilor care doresc să completeze carierele lor curente de lucru sau ... [+]

Un Acomodarea, suportiv și mediului de învățare de calitate

CUA Legea are o înfloritoare Part-time seara Divizia JD program. Construit în jurul nevoilor profesioniștilor care doresc să completeze carierele lor curente de lucru sau de a începe unul nou, toate clasele întâlni șase și jumătate - 9:30, de luni până joi.

Diversitatea diviziei de seară oferă studenților care sunt profesioniști din mai multe industrii și medii. Ele dețin grade diferite, cum ar fi de doctorat a lui, a lui MD, masterat și studii universitare. Unii au dorit întotdeauna să lucreze spre un grad de drept, în timp ce alții au găsit un grad de lege ar ajuta la deschiderea de noi oportunități de carieră pentru ei înșiși. Și, în unele cazuri, acestea sunt persoane care s-au axat pe cresterea unei familii si au decis acum să lucreze la cariera lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Decizia de a participa la facultatea de drept rămâne un sunet, și care îndeplinesc investiții inteligente în tine și viitorul tău. Într-o lume complexă cu care se confrun ... [+]

Admitere

Decizia de a participa la facultatea de drept rămâne un sunet, și care îndeplinesc investiții inteligente în tine și viitorul tău. Într-o lume complexă cu care se confruntă cu multe provocări serioase, necesitatea practicienilor juridice competente, etice și de compasiune este mai puternică decât oricând.

Situat în apropiere de centrul Washington, DC, un oras ca nimeni altul și centrul sistemului juridic națiunii noastre, Universitatea Catolică din America Columbus Facultatea de Drept (CUA Drept) este printre cele mai bune alegeri vă puteți face în cazul în care obiectivul dvs. este de a absolvi cu abilități - cum ar fi analiza critică juridică, scris juridică și advocacy care pe cale orala eficiente sunt esențiale pentru practica juridică de succes în secolul 21.... [-]

Statele Unite ale Americii Washington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză