Filter
Juris Doctor
Statele Unite ale Americii Massachusetts Andover Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctor Juris de Top în Statele Unite ale Andover Statele Unite ale Americii 2019

Un program de Doctor Juris, cunoscut și ca Doctor în Jurisprudență, îi permite deținătorului de diplomă să practice dreptul corporativ, dreptul penal, dreptul de familie și multe alte domenii după doi până la patru ani de studiu la o școală de drept și după trecerea unui examen de barou.

Un LLM (Master of Laws) este un grad de studii postuniversitare pentru studenții care studiază dreptul. De obicei, este conceput pentru profesioniștii de drept și a studenților care doresc să obțină cunoștințe într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi dreptul internațional sau fiscal.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Vezi Studii de Doctor Juris în Statele Unite ale Andover în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Massachusetts
Andover
Tip de studiu
Ritm
Massachusetts School of Law

Un grad Juris Doctor nu este doar un grad profesional în drept. Obținerea unui grad JD este fundamentul pe care se va deschide o lume de oportunități în lumea de drept, d ... [+]

Doctor Juris

Massachusetts Facultatea de Drept oferă o înaltă calitate, educație juridică practică și la prețuri accesibile. De admitere de rulare sunt oferite și LSAT nu este necesară. Massachusetts Facultatea de Drept oferă cel mai scăzut de școlarizare față de orice școală de drept din New England.

Descrierea Programului:

Un grad Juris Doctor nu este doar un grad profesional în drept. Obținerea unui grad JD este fundamentul pe care se va deschide o lume de oportunități în lumea de drept, de afaceri, și nenumărate alte profesii. De la Massachusetts Facultatea de Drept, aveți opțiunea de a se concentra ta Juris Doctor în diverse aspecte de drept, cum ar fi de afaceri, drepturi civile, internațional prejudiciu penal,, personal, și mai mult.... [-]

Statele Unite ale Americii Andover
Septembrie 2019
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză