LAWSTUDIES.RO

Programe de Doctor Juris de Top în Statele Unite ale Minnesota Statele Unite ale Americii 2019

Un Doctor Juris este o diplomă avansată oferită la mai multe instituții academice din întreaga lume. Acest tip de program este de obicei destinat studenților interesați de a urma cariere precum cea de consilier, avocat sau alte meserii legate de drept.

Un LLM este o diplomă în drept postuniversitare, care este urmărit de către studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept. Absolvenții cu această pregătire de specialitate sunt adesea calificat pentru a lucra în medii juridice la nivel mondial.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Vezi Studii de Doctor Juris în Statele Unite ale Minnesota în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Doctor juris (jd)

Vermont Law School
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Royalton + 1 mai mult

Câștigul salarial o Juris Doctor din Vermont Law School indică dăruire și angajament, nu doar la profesia de avocat, ci pentru a face un impact prin lege.