LAWSTUDIES.RO

Programe de Doctor Juris de Top în Statele Unite ale Royalton Statele Unite ale Americii 2019

Un Doctor Juris este un doctorat profesional care le permite absolvenților să practice dreptul după trecerea examenului de barou. Absolvenții de Doctor Juris aleg să meargă pe drept penal, de familie sau corporativ, printre alte domenii de practică.

Un LLM vă permite să punct de vedere legal batalii de arbitraj, în orice domeniu de specializare carieră. Un maestru de Legea dă bogăție de cunoștințe, cei mai mulți oameni care au absolvit de la acest nivel se pot specializa în orice domeniu de apărare juridică.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Vezi Studii de Doctor Juris în Statele Unite ale Royalton în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Doctor juris (jd)

Vermont Law School
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Royalton + 1 mai mult

Câștigul salarial o Juris Doctor din Vermont Law School indică dăruire și angajament, nu doar la profesia de avocat, ci pentru a face un impact prin lege.