LAWSTUDIES.RO

Programe de Doctor Juris de Top în Statele Unite ale Texas Statele Unite ale Americii 2019

Un Doctor Juris este un curs de studiu avansat conceput pentru acei studenți care sunt interesați de viitoare cariere în lumea dreptului. Studenții merg de obicei la o școală de drept, iar programul de studiu poate fi adesea combinat cu alte studii avansate.

Un LLM este o diplomă în drept postuniversitare, care este urmărit de către studenții care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu de drept. Absolvenții cu această pregătire de specialitate sunt adesea calificat pentru a lucra în medii juridice la nivel mondial.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Vezi Studii de Doctor Juris în Statele Unite ale Texas în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

JD / program de MBA

Cox School of Business, Southern Methodist University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Dallas

Programul MBA / Juris Doctor (JD) a fost creat astfel încât o persoană să-și integreze experiența educațională în domeniul afacerilor și dreptului.