LL.M. în dreptul american

Generalități

Programul de descriere

LL.M. programul de gradul constă din 24 de ore de studiu de studiu și poate fi în mod normal finalizat într-un an, deși o opțiune part-time este disponibil pentru studenții autohtoni în LL.M. în programul de soluționare a litigiilor.

Caracterul extrem de selectiv al programelor permite studenților să-și individualizeze planul de studiu în funcție de nevoile și interesele lor specifice. Solicitanții provin din diferite domenii de viață și dintr-o gamă largă de țări.

LL.M. în dreptul american

Mizzou LL.M. în legea americană oferă o introducere în sistemul juridic american și practica juridică americană pentru studenții care au obținut primul lor grad de drept în afara Statelor Unite.

Dincolo de cele 6 ore de credit necesare cursurilor - introducerea în legislația americană, responsabilitatea profesională și cercetarea și scrierea juridică - studenții își pot personaliza studiile în domenii precum proprietatea intelectuală, dreptul comercial, dreptul internațional, dreptul mediului și dreptul muncii.

Este LL.M. Program pentru mine?

Programul de Master of Laws este potrivit pentru avocații cu diverse medii și interese, cum ar fi:

 • Consilierii pentru organizațiile private și publice care reprezintă clienții și care ar putea ajuta la proiectarea sistemelor pentru organizațiile lor pentru a face față disputelor regulate care implică parteneri, clienți, furnizori și angajați.
 • Avocații care doresc să administreze organizații de soluționare a litigiilor publice și private, cum ar fi firmele private de soluționare a litigiilor, programele de soluționare a litigiilor anexate în instanță, programele de mediere comunitare sau birourile de soluționare a litigiilor la nivel național.
 • Avocații guvernamentali care servesc drept judecători de drept administrativ sau ofițeri de audiere sau care sunt responsabili pentru gestionarea proceselor de participare publică.
 • Avocații care doresc să devină academicieni legali care se concentrează asupra soluționării litigiilor.
 • Avocații care doresc să-și dezvolte cariera ca mediatori, arbitri, formatori și consultanți pentru soluționarea litigiilor.
 • Avocați în practică privată.
 • Avocații din străinătate care sunt implicați în proiectarea proceselor de soluționare a litigiilor în țările lor.

Programul este conceput pentru a:

 • Creșteți cunoștințele despre scopurile și efectele diferitelor procese de soluționare a litigiilor.
 • Înțelegerea avansată a interacțiunii dintre procesele legale tradiționale și alte procese de soluționare a litigiilor.
 • Îmbunătățiți abilitățile folosite de avocați și neutri în procesele de soluționare a litigiilor.
 • Promovarea înțelegerii necesare pentru elaborarea unor procese adecvate, eficiente și echitabile de soluționare a litigiilor în cadrul organizațiilor publice și private.
 • Îmbunătățirea înțelegerii responsabilităților profesionale și etice ale neutralilor în procesele de soluționare a litigiilor.
 • Contribuie la dezvoltarea teoriei, politicii publice și eticii profesionale în domeniul soluționării litigiilor.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients a ... Citeste mai mult

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients and ready to be leaders in promoting justice for the State of Missouri and the nation. Citește mai puţin