LL.M. în programul internațional de drept a drepturilor omului

Generalități

Programul de descriere

LL.M. în Programul de Drept Internațional pentru Drepturile Omului

Masters din Legea în domeniul drepturilor omului Programul de Drept International este proiectat pentru a permite studenților pentru a forma o înțelegere conceptuală avansat al dreptului internațional cu privire la promovarea și protecția drepturilor omului la nivel internațional, regional și interne.

Masters de Drept la programul Internațională a Drepturilor Omului este un curs de un an de studiu, care combină un an de lucru desigur și pregătirea unei teze de masterat. Acesta poate fi, de asemenea, a continuat timp de încă un an pentru a câștiga SJD, Doctorat în Științe Juridice. Acesta are ca scop de a pregăti absolvenți pentru muncă în domeniul drepturilor omului internaționale, cu organizații internaționale, organizații non-guvernamentale și avocați individuali.

Cursurile, module și conținutul include o introducere generală a sistemelor și documentele de drept internațional al drepturilor omului, și încasările la o serie de module de specialitate și cursuri în domenii cum ar fi dreptul drepturile minorităților, sisteme regionale privind drepturile omului, precum Convenția europeană a drepturilor omului drepturi, urmărirea penală de către tribunale internaționale de încălcare a drepturilor omului, a drepturilor de gen și copilului, refugiaților și solicitanților de azil și a dreptului internațional umanitar.

Programul pune accentul pe comunicare, analiza și critica dreptului internațional al drepturilor omului și regimuri juridice. În timp ce accentul a programului este legal acceptă mod adecvat candidați calificați din alte medii, în convingerea că însăși drepturile omului este multi-disciplinare.

LL.M. în Internațională a Drepturilor Omului Programul de Drept își propune să dezvolte aptitudinile generale și specifice cu privire la regimul moderne de protecție a drepturilor omului, precum și cunoașterea filozofiile și teorii că stau la baza. Cursul oferă studenților cu rechizitele care să le permită să contribuie la promovarea drepturilor omului la nivel mondial, atât în ​​capacitățile lor individuale și în asociere cu instituții care au o astfel de focalizare.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Citeste mai mult

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Citește mai puţin