LL.M. în domeniul bancar internațional, valori mobiliare

Generalități

Programul de descriere

Absolvenții din Asia care dețin o primă diplomă în drept, afaceri sau economie și care au înregistrări academice bune sunt eligibili să se alăture LL.M. Programul de finanțare internațională.

Masterul nostru de Drept în programul internațional Banking, Securities and Finance (LL.M. International Finance) oferă o excelentă pregătire interdisciplinară și orientată spre practică în domeniile dreptului bancar internațional și european, al valorilor mobiliare și al finanțelor. Prin studierea la ILF , veți fi instruiți nu numai să vă ILF , ci și să excelați în acest domeniu din ce în ce mai important în care se întâlnesc lumile dreptului internațional și a finanțelor globale. Veți fi învățați de profesori proeminenți de la Universitatea Goethe din Frankfurt am Main, precum și de experți din industria juridică și financiară. Frankfurt joacă un rol central în finanțarea europeană și globală.

ILF , situat în Frankfurt, centrul financiar major din Europa, oferă locația ideală pentru formarea tinerilor profesioniști pentru a face față atât provocărilor actuale, cât și viitoare, legale și financiare.

Ne străduim să oferim studenților noștri o educație juridică și financiară solidă și cuprinzătoare într-un mediu dinamic de învățare, oferindu-le astfel pregătirea legală de care au nevoie pentru a-și excela în carieră.

Deoarece limba engleză este singura limbă de predare, solicitanții trebuie să aibă o bună cunoaștere a limbii engleze scrise și vorbite. Nu vor fi admise mai mult de 30 de studenți pentru a asigura excelența academică și contactul direct și personal între studenți și facultate.

DURATA PROGRAMULUI

LL.M. Programul de Finanțe Internaționale de la ILF este un program de studii postuniversitare de un an. Acesta este împărțit în două semestre, și anume semestrul de iarnă (octombrie-februarie) și semestrul de vară (aprilie-iulie). Programul începe în luna octombrie, iar predarea se încheie în luna iulie a anului următor.

ACTIVITATI EXTRACURICULARE

Excursii de studiu în alte orașe, cursuri de limba engleză pentru afaceri și cursuri de limbă germană, precum și multe activități extra-curriculare cu studenți internaționali, vor fi organizate, de asemenea, pentru studenți pe parcursul anului de studiu.

CONFERINȚA DE GRADUL

LL.M. Diploma internațională de finanțe este conferită de Facultatea de Drept a Universității Goethe din Frankfurt am Main.

TERMEN LIMITA

Aplicațiile vor fi luate în considerare în mod continuu. Solicitanții vor fi informați cu privire la rezultatele cererilor lor în termen de 6 săptămâni de la primirea de către ILF a cererii completate. Admiterea la LL.M. Programul de Finanțare Internațională va fi acordat solicitanților de succes pe baza "primul venit primul servit".

Data limită de depunere a cererii pentru program: 15 mai: Țările în care sunt necesare certificate APS (China, Mongolia și Vietnam) și 1 iulie: toate celelalte țări asiatice

Nu este necesară nicio taxă de înscriere.

BURSE

O bursă de 10% din taxele de școlarizare (adică 1.800 de euro) va fi oferită pentru cererile de finanțare primite înainte de 28 februarie 2020.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with ... Citeste mai mult

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with the support of many prominent institutions. Citește mai puţin