LL.M. în drept american și transnațional (online)

Generalități

Programul de descriere

Câștigă-ți online LL.M. în american

Vedeți de ce American Bar Association, acreditat de University of Dayton School of Law este locul în care vă puteți obține LL.M. și aflați cum puteți face asta fără a fi nevoie să vă părăsiți vreodată casa.

Programul evidențiază

În ianuarie 2019, University of Dayton School of Law început să ofere o opțiune complet online pentru studenții interesați să-și completeze LL.M. licențiat în drept american și transnațional.

Online LL.M. Reperele programului includ:

 • Un curriculum axat pe Dreptul SUA și practica juridică a SUA;
 • Toate cursurile oferite (100%) online într-un format asincron, permițând studenților să acceseze conținutul cursului în zilele și orele care funcționează cel mai bine pentru ei;
 • Trei semestre pe an - începând din ianuarie, mai și august;
 • Câștigă gradul în cel puțin 1 an calendaristic (trei semestre);
 • Online LL.M. curriculum-ul aliniat cerințelor actuale ale examenelor de bară de stat din California și Washington *;
 • Burse de studii parțiale generoase;
 • Materiale gratuite de lectură online incluse în fiecare curs (nu sunt necesare manuale);
 • Resurse suplimentare gratuite de studiu online (obțineți un „început” la examenul de bare);
 • Servicii gratuite de carieră, succes academic și suport pentru bibliotecă pentru toate serviciile LL.M. elevi;
 • Cursuri predate de profesori și profesioniști legali, cu predare experiență într-o platformă online.

Accesați întrebările noastre frecvente pentru a afla mai multe despre Program, Procesul de Cerere, Bar și Oportunități de Carieră.

* Cerințele de eligibilitate pentru admiterea în bar variază în funcție de stare. Legea Dayton nu poate garanta admiterea în bară. Studenții sunt responsabili pentru a contacta bara de stat pentru a determina eligibilitatea acestora.

Online LL.M.- Profilul studentului

Acest online LL.M. Programul face apel în primul rând la absolvenții de învățământ de drept străini, interesați de:

 • Cariere în practica de drept global (de exemplu, afaceri, imigrație, comerț, investiții, IP, etc.);
 • Aflați mai multe despre dreptul SUA și practica juridică;
 • Stabilirea unei căi către eligibilitatea barurilor americane;
 • Obținerea unui grad de drept absolvent de la o școală de drept acreditată de ABA din SUA.

Întrucât Programul este 100% online, studenții își pot obține gradul și pot face următorul pas atât profesional cât și academic, fără a mai fi nevoiți să-și părăsească locul de muncă, casa sau familiile.

Aplicație gratuită

Legea Dayton se angajează să facă o educație juridică online, de calitate și accesibilă. Contactați online LL.M. Manager de program, Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) pentru a afla mai multe despre un proces de cerere gratuit și evaluarea preliminară a burselor. Sunt disponibile burse de școlarizare parțiale Ajutorul financiar este de asemenea disponibil pentru cetățenii SUA și ne-cetățeni eligibili.

Certificat de practică juridică din Statele Unite

Pe lângă câștigarea LL.M. gradul, studenții care completează programul online LL.M. în termen de trei ani, de asemenea, obțin (fără costuri suplimentare) un certificat în practica juridică din Statele Unite .

Beneficiile certificatului de practică juridică din SUA:

 • Permite studenților să își dezvolte abilitățile și cunoștințele într-un domeniu specific de drept, fără a necesita timp suplimentar sau studii.
 • Face studenții mai comercializabili pentru angajatori și clienți, oferind o acreditare care atestă competența, angajamentul și instruirea lor.
 • Se asigură că studenții primesc recunoaștere pentru finalizarea cu succes a unui curs de studiu specializat.

Bar Bar- California și Washington

Cursurile online sunt deschise atât pentru avocații din SUA, cât și pentru educația străină și sunt concepute în principal pentru absolvenții de drept educați din străinătate care doresc să obțină o mai bună înțelegere a dreptului SUA și a practicii juridice a SUA, precum și o cale potențială de eligibilitate.

Studenții obțin o bază solidă de cunoștințe în domeniile dreptului care sunt testate cel mai frecvent la examenul de bară, precum și experiență practică în tipul de scris și comunicare legală testate la examenul de bară și utilizate în practica juridică a Statelor Unite. Curriculumul online este aliniat la cerințele actuale ale examenelor de bare de stat din California și Washington .. *

* Cerințele de eligibilitate pentru admiterea în bar variază în funcție de stare. Legea Dayton nu poate garanta admiterea în bară. Studenții sunt responsabili pentru a contacta bara de stat pentru a determina eligibilitatea acestora.

Format flexibil, asincron

Toate cursurile sunt oferite într-un format online asincron pe parcursul a trei semestre pe an (toamna, primăvara, vara). Absolvenții școlilor de drept acreditate non-ABA (inclusiv avocații educați din străinătate) care dețin un prim grad în drept sau echivalent sunt obligați să completeze 12 cursuri (30 de credite) pentru a câștiga LL.M. grad. Pe baza disponibilității cursului și secvențiere, studenții pot finaliza cele 30 de credite în cel puțin un an (3 semestre).

Materialele de citire sunt disponibile, online și gratuit, în cadrul fiecărui curs. Pentru a stimula discuțiile în clasă și schimbul de idei, fiecare curs include, de asemenea, componente interactive, inclusiv orele de birou săptămânale, comisioane de discuții, anunțuri, sesiuni de revizuire online și multe altele!

Cursuri online: (12 cursuri - Total credite 30)

Cursuri de bază - credite

Preț

University of Dayton School of Law percepe scolarizare pe oră de credit, mai degrabă decât pe an universitar. Costul pe oră de credit pentru anul universitar 2019-2020 este de 1.207 USD. Burse parțiale de școlarizare disponibile- Contact online LL.M. Managerul de program Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) pentru o evaluare preliminară gratuită a burselor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... Citeste mai mult

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Citește mai puţin