LL.M. în dreptul chinez

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

LL.M. în dreptul chinez

LL.M. (Master of Laws) program în Drept chinez este un program de absolvire a dreptului oferit de KoGuan School of Law Universitatea Shanghai Jiao Tong, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din China. Programul se concentrează pe dreptul civil și comercial chinez și oferă studenților de drept străin și profesioniștilor juridici o oportunitate excelentă de a studia dreptul chinez și procesele legale și de a se implica în cercetarea de drept chinez și comparat.

Programul de doi ani conține un an din programa școlară și un an de cercetare independentă și scrierea tezei. Toate LL.M. cursurile (a se vedea Curriculumul) sunt predate în engleză și special adaptate pentru studenții internaționali. Cursurile vor fi predate nu numai de facultatea noastră obișnuită, ci și de experți din practica publică și privată. Un consilier academic va fi alocat fiecărui student pentru a-și supraveghea cercetarea și LL.M. scrierea tezei. Încurajăm studenții să scrie o teză publicabilă.

Facultatea noastră

Școala de Drept KoGuan a fost clasată printre primele 10 școli de drept din țară. Facultatea noastră este cunoscută pentru excelența lor academică, precum și pentru angajamentul față de studenți. Distincții noștri facultăți și personal administrativ au stabilit, de asemenea, legături puternice cu diverse departamente și agenții guvernamentale, instanțe, firme de avocatură, corporații multinaționale și alte instituții importante din zona metropolitană din Shanghai și nu numai. Acest lucru asigură studenților noștri o varietate de oferte extracurriculare pe o bază nu pentru credit, cum ar fi vizite de studiu și oportunități de stagiu. Programul vă va oferi atât perspective unice asupra sistemului juridic chinez, cât și experiență practică interesantă la Shanghai și China.

137805_Student3.jpgKoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137805_Student3.jpg" />

Studenții noștri

LL.M. Programul este interesat să atragă studenți curioși și gândiți intelectual dintr-o varietate de sisteme legale și cu diverse planuri de carieră. Fiind un program divers și intelectual și cultural, întâmpinăm studenți din întreaga lume. Diversitatea participanților la LL.M. programul va contribui semnificativ la experiența educațională a tuturor elevilor noștri de la Școala de Drept KoGuan. Studenții internaționali pot crea relații de viață cu studenți de drept KoGuan, facultăți și studenți și pot stabili o parte a unei rețele globale de absolvenți în Drept KoGuan.

Cerințe de diplomă

Studenții sunt obligați să completeze minimum 30 de credite de curs (16 credite obligatorii) și să scrie o teză de studii sub supravegherea unui membru al facultății.

Pentru a se califica pentru LL.M. gradul, studenții trebuie:

 1. Completați cu succes 26 de credite de curs (6 credite de curs obligatoriu)
 2. Finalizați cu succes cercetarea independentă și scrieți un LL.M. teza sub supravegherea unui membru al facultății de Drept KoGuan în termen de un an
 3. Realizați un total de nu mai puțin de 14 credite de curs pe semestru
 4. Petreceți cel puțin două semestre în reședință

Pentru anul de cercetare independentă și LL.M. scrierea tezei, studenții nu trebuie să stea la Shanghai.

137810_southfacadedetailKoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" />

Curriculum

LL.M. Programul necesită un minimum de 26 de ore de credit de lucru absolvit curs. Pentru o listă a cursurilor oferite pentru LL.M. studenți, vă rugăm să consultați Curriculumul în engleză. În prezent, cel puțin șapte cursuri sunt oferite pentru fiecare semestru sub rezerva disponibilității personalului didactic.

Lista prelegerilor

Drept administrativ chinez JIANG Hongzhen
Drept financiar chinez comparat XU Donggen
Legea concurenței chineze HOU Liyang
Legea chineză de mediu ZHAO Huiyu & GAO Qi
Legea chineză privind comerțul exterior HU Jiaxiang
Legea chineză a investițiilor XU Xiaobing
Practica chineză a dreptului internațional XU Xiaobing
Drepturile omului chinez și problemele muncii Coș WANG
Drept și dezvoltare în China ZHENG Ge
Dreptul chinez și societatea ZHENG Ge
Guvernare globală și conflicte în China Matthias Vanhullebusch
Legea procesuală penală și penală chineză SUN Weinging & CHEN Keqian
Dreptul companiilor chineze SHEN Wei
Dreptul maritim chinez LIU Dan
Legea proprietății intelectuale chineze WANG Jie
Legea falimentului chinez WANG Zhizhou
Dreptul și piețele financiare din China CHENG Jinhua
Dreptul constituțional chinez LIN Yan
Legea contractelor chineze CHEN Yunxi
Pregătirea pentru serviciile juridice XU Jingde

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi luat în considerare pentru admiterea în LL.M. program, un solicitant trebuie să aibă o diplomă de licență. Căutăm în special candidații cu următoarele calificări:

 1. Cetățean non-chinez
 2. Finalizează o diplomă de licență sau echivalent în China sau într-o țară străină
 3. Să fiți înscris într-un program legii sau legale
 4. Fiind calificat pentru a practica dreptul într-o jurisdicție din afara Chinei continentale
 5. Raport TOEFL valabil (≥90) sau IELTS academic (≥6)

(De la această cerință pot fi renunțate vorbitorii de limba engleză nativă sau solicitanții cu diplomă de licență sau masterat în națiuni engleze native).)

137808_Student7.jpgKoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137808_Student7.jpg" />

Procedura de admitere

Deciziile de admitere sunt luate în mod continuu începând din septembrie (semestrul de toamnă). LL.M. Comitetul de admitere examinează cu atenție întregul pachet de aplicații și selectează solicitanții calificați care ar beneficia cel mai bine și vor contribui la LL.M. Program. Comitetul ia decizii cu privire la cererile individuale cât mai repede posibil.

În evaluarea cererilor, Comitetul are în vedere factori care includ, dar nu se limitează la următoarele:

 1. Lucrări academice, cum ar fi note, clasament de clasă, publicații academice
 2. Scrisori de recomandare
 3. Realizări profesionale și personale
 4. Experiență juridică anterioară sau cariere în predarea și cercetarea dreptului, serviciul guvernamental, sistemul judiciar, organizațiile guvernamentale internaționale, ONG-urile și practica privată
 5. Experiență în limba engleză

Date și termene importante

 • 31 martie: Termen limită pentru cererea de burse *
 • 31 mai: Termen limită pentru cererea de auto-sprijin *
 • Sfarsitul lunii iunie: notificare de admitere *
 • La începutul lunii septembrie: începe semestrul de toamnă *

Cum să aplicați

Pasul 1: Completați cererea online

 • http://isc.sjtu.edu.cn
 • Tipăriți, semnați și atașați o fotografie de 2 inch pe formularul de cerere din sistemul de aplicații online.

Pasul 2: Plata taxei de cerere

Taxa de aplicare este de CNY 800 sau 130 USD, nerambursabili și nerambursabili. Plata trebuie făcută folosind CNY sau USD.

Pasul 3: Trimiteți documentele de aplicare

 • Formular de solicitare din sistemul de cerere online
 • Certificate de grad. Trebuie să fie original sau notariat (notarii chinezi sau englezi sunt acceptabili)
  (studenții care nu au absolvit încă ar trebui să furnizeze o scrisoare oficială de la universitatea dvs. care să precizeze data preconizată de absolvire.)
 • Transcrieri oficiale. Trebuie să fie original sau notariat (notarii chinezi sau englezi sunt acceptabili)
 • Certificat de limbă și raport de scor
 • O copie a pașaportului
 • Două fotografii în mărime de pașaport
 • Două scrisori de recomandare de la profesori asociați sau savanți cu titluri academice superioare. Trebuie să includă numărul de telefon și adresa de e-mail al arbitrilor
 • Aviz de remitere. Precizați numele și detaliile de plată

burse de studiu

Tip Durată A sustine Acoperire
Programe de masterat tip A 2,5 ani Despre CNY 70.000 / An Învățământ complet acoperit, asigurări de sănătate și locuințe în campus și un indemnizație lunară (3.000 CNY / lună)
Programe de masterat tip B 2,5 ani Despre CNY 55.000 / An Învățământ complet acoperit, asigurări de sănătate și locuințe în campus și un indemnizație lunară (1.700 CNY / lună)
Programe de masterat tip C 2,5 ani Despre CNY 40.000 / An Învățământ complet, asigurare de sănătate și locuințe în campus

Oferim diferite tipuri de burse pentru solicitanți, care se bazează pe excelența studenților.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

On June 8, 2002, the Law School was established, and RMB 25 million yuan was earmarked to carry out the first phase of construction. The Law School thus entered into a period of rapid development. Whi ... Citeste mai mult

On June 8, 2002, the Law School was established, and RMB 25 million yuan was earmarked to carry out the first phase of construction. The Law School thus entered into a period of rapid development. While sticking to its core mission of educating law undergraduates, the School obtained the right to confer master's degrees in 8 grade-2 disciplines and grade-1 disciplines in law, the right to confer the Juris in law specialty, as well as the right to confer the doctoral degree in constitutional law and administrative law. Citește mai puţin