LL.M. în practica juridică transnațională

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

LL.M. în Transnational Legal Practice (TLP) este conceput pentru a instrui avocații străini în practica transfrontalieră a dreptului, pentru a educa avocații mondiali în cadrul comunității juridice din New York City și pentru a îmbunătăți abilitățile avocaților care nu vorbesc limba engleză în exercitarea dreptului în engleză, limba franca profesiei juridice globale.

Ca student în acest program, veți:

 • Aflați de la unii dintre cei mai buni avocați academici din New York și cei mai experimentați avocați
 • Trăiește în New York City, capitala financiară, culturală și comercială a SUA și un adevărat oraș mondial
 • Construiți o rețea de viitori colegi din întreaga lume

LL.M. în practica juridică transnațională pregătește studenții pentru o carieră plină de satisfacții ca avocat internațional.

Pathways spre profesie

Fiecare student care intră în programul transnațional de practică juridică LLM provine dintr-un context diferit, are un domeniu diferit de interes academic și are un plan diferit de oportunități post-universitare. În acest sens, TLP oferă cinci Pathways , permițând studenților din cadrul aceluiași program să se concentreze pe diferite domenii ale practicii transnaționale.

Tranzacții transfrontaliere
Pathway conceput special pentru studenții interesați să lucreze în practică privată, cu accent pe dreptul corporativ. Subiectele acestei Pathway includ dezvoltarea de proiecte, fuziunile și achizițiile transfrontaliere, conformitatea corporatistă la nivel mondial, dreptul transfrontalier al ocupării forței de muncă, legislația internațională în domeniul concurenței (antitrust) și licențele IP transfrontaliere.

Comerț internațional și investiții
Pathway conceput special pentru studenții interesați să lucreze în comerț internațional, vama și poziții de investiții. Subiectele acestei Pathway includ acorduri comerciale regionale (NAFTA, CAFTA, TPP), dreptul comercial, comerțul și dezvoltarea UE, acordul TRIP, preferințele comerciale, reglementările bancare internaționale și tratatele bilaterale de investiții.

Practică juridică internațională publică
Pathway conceput special pentru studenții interesați să lucreze la Organizația Națiunilor Unite, o organizație internațională, o organizație non-guvernamentală sau o agenție guvernamentală axată pe dreptul internațional. Subiectele acestei Pathway includ teoria dreptului internațional public, tratatele, instanțele și tribunalele internaționale, legea organizațiilor internaționale, statalitatea și recunoașterea.

Soluționarea diferendelor transnaționale
Pathway concepută special pentru studenții interesați să lucreze în litigii, arbitraj de stat investitor sau arbitraj comercial internațional și mediere internațională. Subiectele acestei Pathway includ medierea conflictelor armate, procesele de pace, arbitrajul de investiții de stat, soluționarea litigiilor în organizații internaționale și soluționarea disputelor teritoriale.

Pista de bare
Pathway conceput special pentru studenții interesați să lucreze în pregătirea examenului de bară din New York. Studenții care urmăresc această Pathway se înscriu într-un semestru adițional, obținând cel puțin 12 credite. Cursurile recomandate includ Analiza Juridică Aplicată, un curs pentru toate LL.M-urile care se pregătesc pentru examenul de bară și cursul său însoțitor, Redactare: Documente de practică pentru LL.M. În plus, aceste cursuri revizuiesc cunoștințele de fond și abilitățile de scriere necesare pentru examenul de bar.

Helena Lopes / Pexels

Cursuri

Douăzeci și patru (24) Programul LLM de credit

Cursuri obligatorii:
 • Introducere în TLP (1 credit)
 • Abilități de practică transnațională I (3 credite)
 • Aptitudini de practică transnațională II (3 credite)
 • TLP Legal Writing I și II (5 credite) (Studenții cu o capacitate excepțională de limbă engleză pot fi capabili să iasă din aceste clase)

Cursuri fundamentale (elevii trebuie să selecteze cel puțin unul dintre următoarele cursuri):

 • Drept internațional (3 credite)
 • Tranzacții de afaceri internaționale (3 credite)
 • Internațional de litigii și soluționare a litigiilor (3 credite)
 • Dreptul comerțului internațional (2 credite)

Electives (mai jos este un eșantion al unora dintre cele mai populare elective pentru studenții TLP):

 • Organizații de afaceri (4 credite)
 • Colocviu în drept: Drept internațional (2 credite)
 • Arbitraj comercial (3 credite)
 • Drept comparat (3 credite)
 • Arbitraj comercial internațional (2 credite)
 • Drept penal internațional (2 credite)
 • Finanțe internaționale (3 credite)
 • Dreptul internațional al drepturilor omului (3 credite)
 • Introducere în Legea I a SUA (2 credite)
 • Drept și religie: perspective internaționale și comparative (3 credite)
 • Alte cursuri potrivite intereselor dvs. individuale (1 până la 4 credite)

Dacă doriți, puteți să vă proiectați propriul curs de studiu încorporând cursuri obligatorii și elective adecvate nevoilor profesionale sau intereselor personale într-o serie de specialități, inclusiv de exemplu proprietatea intelectuală, falimentul, impozitarea, dreptul penal sau dreptul comparat.

Diplomă dublă: LL.M. în Dreptul comerțului internațional și al investițiilor / LL.M. în practica juridică transnațională

St. John's University School of Law Universității Catolice din Lyon oferă o dublă LL.M. Dreptul internațional pentru comerț și investiții / LL.M. în programul de practică juridică transnațională începând cu luna septembrie. Programul, în întregime predat în engleză, este conceput special pentru studenții interesați să lucreze în comerț internațional, vama și poziții de investiții. Subiectele includ acordurile comerciale regionale (NAFTA, CAFTA, TPP), dreptul comercial al UE, comerțul și dezvoltarea, acordul TRIPs, preferințele comerciale, reglementările bancare internaționale și tratatele de investiții bilaterale.

Studenții vor petrece semestrul de toamnă la Lyon (Franța) din septembrie până în decembrie, iar semestrul de primăvară în New York (SUA) din ianuarie până în mai. Aceasta oferă șansa unică de a fi scufundat în două contexte lingvistice, culturale și juridice distincte.

Toți studenții înscriși pe această pistă primesc o diplomă duală (o diplomă de licență în Dreptul european și internațional pentru comerț și investiții de către Universitatea Catolică din Lyon și o diplomă de specialitate juridică transnațională de către Sf. Ioan). Candidații interesați trebuie să depună o cerere la Universitatea Catolică din Lyon.

Admitere

Admiterea la LL.M. în practica juridică transnațională LL.M. programul la Școala de Drept din St. John este selectiv și se bazează pe excelență în studiile juridice anterioare. Se vor avea în vedere probele bursei academice, precum și realizările profesionale. LL.M. Programul este proiectat să aibă înscrieri limitate pentru a îmbogăți calitatea experienței pentru fiecare LL.M. candidat.

Solicitanții trebuie să depună:

 • Declarația obiectivelor (eseu)
 • Relua
 • transcrieri
 • Recomandări (2)
 • Scrierea eșantionului
 • Scor TOEFL / IELTS
 • Taxă de aplicare

Toți candidații vor fi automat luați în considerare pentru burse academice parțiale. Nu este necesară o cerere separată.

Aplicați online: https://www.stjohns.edu/law/llm-admissions

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Citeste mai mult

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Citește mai puţin