LL.M., DJ, si doctorat, in certificatele profesionale de drept și de politică

Generalități

Programul de descriere

LL.M., DJS, si Ph.D., de drept și de politică Certificate Profesionale

Cambridge Graduate University College din Legea, Politica si Global Studii are un program academic de neegalat, oferind legislația și politica masterat si de doctorat - master, master în Legile & Policy, DJS (Doctorat în Juridice Science), și Ph .D. în Law & Policy - și mai multe diplome comune cu colegii Universitatea din Cambridge alte Absolvent, inclusiv College of Business, și Colegiul de reglementare Stiinta si Sanatate Publica. Facultatea are o gamă și adâncime de expertiză în domenii de burse juridice și practică, care permite colegiului de a oferi un curriculum robust imersiune global. Acestea includ o gamă largă de proiecte de leadership bazate pe Praxis și cursuri care oferă studenților posibilitatea de a pune învățarea în clasă pentru a lucra rezolvarea problemelor din lumea reală. Programul academic este, de asemenea notabil pentru doar format din lume campus global, oferind experiențe de imersiune în fiecare regiune a globului pentru a obține perspective rare în dreptul internațional și comparativă. Elevii au, în general interese multidisciplinare și de a explora aceste interese în intensive de imersie globale cu facultate care cotă și mentor experiențele lor, burse de studiu si curriculum pe tot parcursul programului.

Legea este profund implicată în lumile noastre economice, politice, sociale și. Și așa exercitarea orice scop de importanță implică în mod invariabil un angajament cu dreptul. Curriculum-ul este conceput pentru studenții care doresc să înțeleagă modul în care legislația și politica poate fi valorificat pentru impact global, sau care doresc să urmeze o carieră ca lideri la nivel mondial și agenți de schimbare.

Colegiul de Drept, Politica si Global Studii include nu numai acele cursuri și clinici care sunt în mod evident pertinente, dar și cursuri și activități care pot părea mai puțin evident legată de legislația și politica, dar sunt esențiale pentru construirea relevante înțelegere, abilități și strategii. Învățați despre trecut, analizând relațiile dintre legii, societate, cultură, părțile interesate, economia, globalizarea, de afaceri, și instituțiile sociale, disecarea instituții puternice, și dezvoltarea competențelor și capacităților - inclusiv aptitudini de date și de analiză a politicilor - sunt toate pași importanți; așa este înțelegerea anumite zone cu probleme și a materialelor juridice conexe.

Colegiul de Drept, Politica & Global Studii este proiectat pentru a încuraja studenții să se concentreze pe o analiză amplă și integrată a variabilelor crearea impact global. Colegiul consideră variabilelor, profund legate între ele. Intenția Colegiului este de a permite studenților să dezvolte o înțelegere bogat de promisiunile și limitările inerente în diverse moduri și domeniile de activitate, care sunt de interes pentru elev.

Subiecte Curriculum și module includ comerțul internațional și de afaceri, farmaceutice și reglementarea dispozitiv medical, schimbările sociale, litigii, leadership organizațional, reforma instituțională, management judiciar, politica electorale, regimuri juridice, de drept constituțional, justiția rasială, titluri de valoare, finanțe, drept de risc, mass-media & internet, asistență socială, libertatea religioasă, de muncă, dezvoltarea economică, justiția penală, justiția civilă, utilizarea terenurilor, proprietate, mediu, justiție economică, de îngrijire a sănătății, sănătatea publică, de sărăcie, de securitate, energetică, de film și mass-media de producție, IT, IP , imigrația, drepturile omului, etica bio, biotehnologie, dreptul brevetelor, și mai mult.

LL.M., Master of Laws & Politica programului

Master of Laws & Politica de program este un program de 24 luni conceput pentru a înscrie în DJ, sau Ph.D. în Law & Policy, și oferă studenților care au deja pregătire juridică excelentă și experiență - mulți au servit ca practicarea avocați, judecători, diplomați, lideri ai comunității. - Cu latitudinea larg pentru a proiecta un curs de studiu care le va da o înțelegere extinsă de drept, politica, teoria legală și aplicarea.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Citeste mai mult

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Citește mai puţin