LL.M. Dreptul într-un context european și global

Generalități

Programul de descriere

LL.M. Dreptul într-un context european și global

Acesta este un program ca nicio altă ofertă din Europa. Nu este pur și simplu un alt program care se concentrează pe Dreptul European și Internațional, scopul nostru este să predăm Dreptul în context european și global și să facem acest lucru cu o facultate internațională de vârf și folosind noi metodologii și tehnici pedagogice.

132674_CGSL_LEGC_FUNDO.jpg

De ce Legea într-un context european și global

 • Legea se schimbă. Avocații trebuie să funcționeze din ce în ce mai mult în contextul mai multor jurisdicții și surse legale. În consecință, un număr tot mai mare de actori legali (atât în instanțe, cât și în afara proceselor legislative) trebuie să funcționeze în mai multe jurisdicții și să fie confortabil să lucreze cu diferite surse legale.
 • În același timp, integrarea economică și socială crește caracterul multinațional al cazurilor în care avocații sunt chemați să asiste zilnic. Acest lucru a dat naștere și unei piețe internaționale emergente pentru servicii juridice. Toate acestea necesită un tip de avocat diferit de avocatul tradițional instruit exclusiv într-un anumit sistem juridic intern. Este nevoie de o educație juridică cu adevărat internațională, unde cursurile sunt special adaptate pentru a face față provocărilor acestui pluralism de surse și jurisdicții juridice. Acesta este scopul acestui Master / LL.M. Licență în drept într-un context european și global.
 • Programul va adopta abordarea predării pe care Joseph Weiler a inventat-o ca „Total Law ™”. Aceasta reprezintă o ruptură pedagogică și intelectuală îndrăzneață cu modalitățile tradiționale de predare a dreptului.
 • Studenții înscriși la acest curs se vor confrunta cu un efort uriaș, cu care cei mai mulți nu vor fi familiarizați: va cere un nivel susținut de angajament, pregătire și implicare foarte ridicate. Dar recompensele vor fi bogate: atât în emoție intelectuală, cât și în formarea profesională.

Informații despre program

Participarea și ECTS

Acest LL.M. este un program de un an cu normă întreagă, care funcționează din septembrie până în iulie. Calendarul academic este structurat în trei termeni împărțiți în 12 ore de ore pe săptămână, 4 ore pe zi, ținute în general dimineața, de luni până sâmbătă.

Semestrul în străinătate

Studenții sunt încurajați să profite de acordurile de schimb cu școlile de drept americane și europene de top și să participe la un semestru suplimentar în străinătate.

Teza de masterat

Studenții aprobați într-o teză de master în legi vor primi o diplomă de master, în conformitate cu Declarația de la Bologna.

Studenții brazilieni aprobați în teza de master în legi vor primi o diplomă de master care poate fi recunoscută drept „Diploma de Mestrado” în Brazilia.

Studenții au voie să se înscrie la cursuri de la Advanced LL.M. în Dreptul Afacerilor Internaționale , cum ar fi:

 • Contracte de drept comun
 • Impozitarea corporativă comparativă
 • Drept corporativ și Regulamentul privind valorile mobiliare
 • Fundamente de contabilitate și finanțe
 • Dreptul proprietății intelectuale și concurența
 • Dreptul internațional al energiei
 • Legea Internațională a Mediului
 • Drept de afaceri și societate în China
 • Luarea deciziilor strategice pentru avocați
 • Tendințe în evoluția cadrului instituțional al UE

Gradele duble

Católica Global School of Law oferă trei grade duble.

Unul a fost înființat la King’s College din Londra . După finalizarea fazei curriculare în bandă largă a LL.M. la CGSL , studentul va avea ocazia să se specializeze într-o anumită ramură a Dreptului Global, participând la cursuri și profitând de resursele bibliotecii de la King’s College, permițându-i să producă o bucată de bursă juridică globală de ultimă oră.

Studenții Católica Global School of Law au, de asemenea, oportunitatea de a-și continua studiile în programul MASTER OF LAWS (LL.M.) la Cornell University Law School . Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Acest grad suplimentar de la un Ivy League University va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să se prezinte la examenul de Baroul din New York.

Studenții Católica Global School of Law LL.M. au oportunitatea de a-și continua studiile în programul MASTER OF LAWS (LL.M.) de la Universitatea din Michigan . Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să participe la examenul de bară din New York. Studenții acceptați vor beneficia de o reducere de 1/3 în Michigan LL.M. scolar important.

Studenții Católica Global School of Law Studenții LL.M au acum oportunitatea de a-și continua studiile la Boston University School of Law. Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade de la două instituții globale. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să participe la examenul de bară din New York.

Burse și taxe de școlarizare

Bursele pot fi acordate unui număr limitat de studenți pe baza meritului. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți o scrisoare de solicitare în care să descrieți circumstanțele dvs. particulare.

Taxe de școlarizare

 • Legea LL.M într-un context european: 14.000 € (disponibilă politica în vigoare)
 • Teza de master: 1.700 €
 • Semestru suplimentar în străinătate: 2.250 EUR

Cerințe de intrare

Toate LL.M. candidații trebuie să dețină un prim grad de drept.

Preferința va fi acordată candidaților cu un registru academic puternic.

Puteți trimite cererea în orice moment.

LL.M. cererile trebuie completate cu toată documentația necesară. Candidaților de succes li se va trimite o scrisoare oficială de admitere.

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Două scrisori de recomandare (în engleză sau în portugheză)
 • Transcrieri oficiale din școli frecventate (în engleză sau în portugheză);
 • Curriculum Vitae (în engleză) cu date și vechime în muncă (maximum două pagini)
 • Scrisoare oficială de expediere pentru studenții sponsorizați de corporații sau alte organizații
 • Raport oficial sau certificat de scor TOEFL / IELTS.
 • Copia cărții de identitate sau a pașaportului
 • 1 fotografie

Materialele necesare (copii certificate ale documentelor originale) trebuie să fie afișate la:

GEFAP | Universidade Católica Portuguesa

Palma de Cima | 1649-023 Lisboa | Portugalia

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... Citeste mai mult

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Citește mai puţin