LL.M. Legea într-un context digital

Generalități

Programul de descriere

General

 • Locație: Católica Global School of Law
 • Toate locațiile: Lisabona, Portugalia
 • Durata: 1 an
 • Data de începere mai devreme: Informații despre solicitare
 • Termenul cererii: Informații despre solicitare
 • Toate limbile: engleză
 • Tipul studiului: Campus
 • Pace: Full-time
 • Taxe de școlarizare: 14 000 EUR

132679_01_CGSL_Cursos_LLM-03.jpg

LL.M. Legea într-un context digital

Tehnologiile digitale modelează practic toate domeniile legii. Apariția și dezvoltarea rapidă a tehnologiilor precum inteligența artificială, cloud computing, blockchain și Internet of Things au testat limitele normelor legale existente și au stârnit dezbateri cu privire la adecvarea scopului. Scopul acestui program este de a pregăti elevii să înțeleagă și să anticipeze aceste provocări și să devină practicieni calificați într-o economie digitală.

De ce Legea într-un context digital

Având în vedere acest obiectiv, programul este conceput pentru a oferi studenților cunoștințele tehnice necesare privind funcționarea tehnologiilor emergente. Considerăm că absolvenții noștri vor fi capabili să se angajeze în mod competent cu părțile interesate ale unei economii digitale - fie că sunt autorități de reglementare, antreprenori start-up sau mari companii de tehnologie - dacă vor înțelege modul în care contextul tehnologic modelează problemele legale cu care se confruntă.

Avocații tehnologici trebuie să funcționeze, de asemenea, în contextul mai multor jurisdicții și să se simtă confortabil să lucreze cu surse legale de diferite origini. Respectând abordarea celorlalte programe oferite de Católica Global School of Law , cursurile predate în cadrul LL.M. „Legea într-o economie digitală” va avea un accent global, în loc de unul strict intern sau regional.

Mai mult, acestea sunt cursuri care vor solicita studenților să vină la curs complet pregătiți și să participe activ. Învățarea pro-activă este esențială pentru dezvoltarea gândirii critice și a adaptabilității elevilor - două competențe care sunt cruciale pentru cei care vor practica într-un domeniu de drept care se află într-o evoluție neobosită.

Informații despre program

 • Participarea și ECTS: Prezentul LL.M. este un program de un an cu normă întreagă, care funcționează din septembrie până în iulie.
 • Calendarul academic este structurat în trei termeni.
 • Elevii trebuie să completeze un total de 60 ECTS pentru a îndeplini LL.M. cerințe de grad.
 • Semestru în străinătate: studenții sunt încurajați să profite de acordurile de schimb cu școlile de drept americane și europene de drept și să participe la un semestru suplimentar în străinătate.
 • Teza de master: Studenții aprobați la o teză de masterat în legi vor primi o diplomă de master, conform Declarației de la Bologna.
 • Studenții brazilieni aprobați în teza de master în legi vor primi o diplomă de master care poate fi recunoscută drept „Diploma de Mestrado” în Brazilia.

Gradele duble

 • Unul a fost înființat la King’s College din Londra. După finalizarea fazei curriculare în bandă largă a LL.M. la CGSL , studentul va avea ocazia să se specializeze într-o anumită ramură a Dreptului Global, participând la cursuri și profitând de resursele bibliotecii de la King’s College, permițându-i să producă o bucată de bursă juridică globală de ultimă oră.
 • Studenții au, de asemenea, oportunitatea de a-și continua studiile în programul Master of Laws (LL.M.) la Cornell University Law School. Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Acest grad suplimentar de la un Ivy League University va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să se prezinte la examenul de Baroul din New York.
 • Studenții au ocazia să își continue studiile în programul MASTER OF LAWS (LL.M.) de la Universitatea din Michigan Law School. Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade din instituțiile globale de ultimă oră. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să se prezinte la examenul de bară din New York. Studenții acceptați vor beneficia de o reducere de 1/3 în Michigan LL.M. scolar important.
 • Studenții LL.M. au acum oportunitatea de a-și continua studiile la Boston University School of Law. Aceștia vor obține o experiență academică internațională puternică, precum și două grade de la două instituții globale. Această diplomă suplimentară va permite, de asemenea, studenților (care respectă anumite cerințe din LL.M.) să se prezinte la examenul de bară din New York.

Burse și taxe de școlarizare

 • Bursele pot fi acordate unui număr limitat de studenți pe baza meritului. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți o scrisoare de solicitare în care să descrieți circumstanțele dvs. particulare.
  • Bursa Elsa: Católica Global School of Law oferă o bursă completă pentru un membru ELSA. Cererea urmează să fie depusă direct la Católica Global School of Law .

În plus față de LL.M. cerere, trebuie să trimiteți o scrisoare de motivație către ELSA International care să explice de ce sunteți solicitantul potrivit pentru bursă.

Taxe de școlarizare

 • LL.M Drept într-un context digital: 14.000 EUR / an
 • Teza de master 1.700 €
 • Semestru suplimentar în străinătate 2.250 €
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... Citeste mai mult

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Citește mai puţin