LL.M. licențiat în drept Statele Unite ale Americii

Generalități

Programul de descriere

LL.M. (Master of Laws) este pentru avocații străini care au obținut deja diplome de drept primar de la universități din țările lor de origine. Programul oferă avocaților internaționali ocazia de a dezvolta stăpânirea domeniilor-cheie ale dreptului american la una dintre școlile de drept ale națiunii, Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill (UNC-CH). LL.M. studenții beneficiază de formare juridică în legislația americană prin intermediul centrelor recunoscute la nivel național și în domenii de putere academică în domenii juridice care au o cerere ridicată în întreaga lume (de exemplu, legislația bancară și financiară, legea privind resursele energetice / resursele naturale și legislația privind drepturile de proprietate intelectuală). LL.M. elevii își iau majoritatea cursurilor împreună cu studenții JD, permițându-i să-și împărtășească perspectivele internaționale în timp ce învață dreptul american. LL.M. studenții se pot concentra pe o experiență specifică oferită în cadrul câtorva domenii ale legii selectate; sau LL.M. studenții pot urmări o acoperire mai generală a sistemului de drept din Statele Unite. Nu există o limită oficială a dimensiunii LL.M. cohortă în fiecare an. Cu toate acestea, suntem un program mai nou și, prin urmare, sunt mai mici în dimensiune decât multe alte LL.M. programe de grad. Datorită acestei dimensiuni mai mici a programului, LL.M. elevii primesc atenție individuală puternică și asistență din partea LL.M. program de administrare, LL.M. directorul facultății și facultatea de drept. LL.M. elevilor li se oferă resursele suplimentare ale celor doi feminini ai decanului și un învățător de scrieri de onoare care servesc ca mentori și consilieri studenți la LL.M. elevi.

LL.M. la UNC de la Scoala de Drept a UNC privind Vimeo.

CURRICULUM

Elevii intră în semestrul de toamnă și sunt obligați să ia 24 de ore de curs de muncă de curs, sau mai mult, în cursul anului universitar, menținând un minim 2.25 GPA total de absolvire, pentru a primi LL.M. grad. Studenții care nu au beneficiat de instruire juridică în țările de drept comun primesc la pământ în tradiția dreptului american prin intermediul fundațiilor în curs Statele Unite drept comun. În Statele Unite ale Americii Cercetări Juridice și de scriere curs, toți studenții beneficiază de o formare într-o varietate de stiluri de comunicare profesionale scrise și orale, precum și abilități esențiale pentru setările juridice americane. Elevii urmăresc un plan de universitar care se potrivește nevoilor lor individuale profesionale, alegând dintr-o selecție de cursuri disponibile în primul an și de nivel superior prin intermediul programului JD pentru soldul rămas de cursuri și ore de credit. Cu aprobarea LL.M. directorul facultății, studenții pot completa o teză de masterat și / sau pot lua un curs legat de nivel de licență, într-un alt departament al UNC, orele care pot conta pentru cele 24 de ore de credit necesare. Legea UNC oferă piste de expertiză pe care un LL.M. elevul poate alege să se concentreze asupra selecției cursurilor dacă studentul alege.

Admitere / TAXE

Performanța candidaților în asigurarea gradul lor de drept inițială ar trebui să demonstreze excelență academică, cu o medie de B / 3.0 sau echivalentul acestuia. Competența în limba engleză - cu un scor TOEFL minim de 80 pe formatul de test bazat pe internet (iBT) sau un scor IELTS minim de 6.0 - este, de asemenea, o cerință. Prin oferta noastră la școala de drept, avem un program puternic atât pentru avocații străini care au practicat deja legea de mai mulți ani, cât și pentru solicitanții care sunt la începutul carierei lor de drept. Solicitanții pot depune materialele de aplicare prin LSAC sau trimite direct la UNC Facultatea de Drept. Ciclul de aplicare este deschis între 15 și 31 mai. LL.M. elevii intră în semestrul de toamnă și încep să învețe LL.M. cursuri la mijlocul lunii august a anului universitar. LL.M. elevii participă activ la oportunitățile Pro Bono (bune pentru cerințele de acordare a brevetelor NY) și câștigă atât ore de credit, cât și experiență și expertiză pe teren prin oportunități de plasare a afacerilor într-o mare varietate de domenii de drept. LL.M. absolvenții care au participat la examene de bar la New York și Washington, DC, au înregistrat succese bune sau rate de trecere.

Chapel Hill și Carolina de Nord sunt medii minunat plăcute și sigure (academice, ecologice și sociale) care conduc la finalizarea cu succes a studenților LL.M. gradul și bucuria personală a elevului de această "parte sudică a cerului", expresia prin care sunt cunoscute UNC-CH și Chapel Hill!

Sperăm că veți veni alături de noi.

Ultima actualizare Nov 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UNC School of Law was founded in 1845 and is part of the University of North Carolina at Chapel Hill, the nation's first state-supported university. The school has been approved by the American Bar As ... Citeste mai mult

UNC School of Law was founded in 1845 and is part of the University of North Carolina at Chapel Hill, the nation's first state-supported university. The school has been approved by the American Bar Association since 1928. Citește mai puţin