LL.M. program

Generalități

Programul de descriere

LL.M. Program

Legea MC oferă mai multe master diferite programe de gradul de solicitanți cu medii și interese diverse, inclusiv studii tradiționale, American de Studii Juridice, Internaționale și Studii Europene, si advocacy. Programele sunt adaptate pentru candidații care doresc să profite din plin de mici dimensiuni de clasă MC Legea lui, comunitatea de cercetare dinamic, activități extra-curriculare, și locația în capitala să urmărească obiectivele lor personale si profesionale. În plus față de explorarea site-ul, vă rugăm să contactați LLM@mc.edu a afla mai multe despre aceste oportunități.

Suport Academic

Legea MC este unic în îndeplinirea diverse cerințele individuale ale LL.M. candidați. La centrul master programe sunt candidații înșiși. În plus față de o gamă largă de oferte de curs pentru a perfecționa aptitudinile profesionale din facultate cu experiență de advocacy bogată și expertiză juridică internațională, Legea MC oferă prețuri competitive, unu-la-o facultate de mentorat, de dimensiuni mici clasă, și de sprijin administrativ în fiecare etapă de dvs. studii, de la ajutor în asigurarea de locuințe și statutul de imigrare pentru pregătirea pentru New York, California, Alabama, DC sau alte US Bar post-absolvire loc de munca. Candidații sunt, de asemenea, oferite o varietate imensă de activități extra-curriculare, inclusiv evenimente de carieră, excursii, stagii, conferințe și ateliere de lucru, vizitarea și activități sociale obișnuite.

Studii de advocacy

Master of Laws (master) În Advocacy la Legea MC

În piața juridic modern, tinerii avocați sunt date puține, dacă orice, oportunități de a dezvolta abilități avansate de advocacy atât de critică pentru reprezentare eficientă client. Compozitia această problemă este faptul că multe noi avocații devenire nu a finaliza mai mult de una sau două clase în advocacy în timpul studiilor lor JD. Soluția este Master of Laws (master) În Advocacy la Legea MC.

A mâinile pe, practica pe baza curs de studiu, master Advocacy integrează studiu și externships advocacy de apel în partea de sus agențiile de stat și federale. Elevii se pot concentra pe dezvoltarea cunoștințelor și competențelor lor în advocacy civilă sau penală la proces și / sau la nivel de apel. Perfect pentru avocat practică, elevii au de cinci ani pentru a finaliza gradul, o varietate de opțiuni de planificare și toate clasele de conta, de asemenea față de credit CLE.

Profesorul Patricia Bennett, unul dintre susținătorii proces mai respectate din regiune, să nu mai vorbim statul Mississippi; si profesorul Victoria Lowery, care a construit Legea MC într-un program de advocacy la nivel national de apel respectat, va ghida și învăța acestea absolvent studenți legale, transformându-le în avocați lustruite pregătit să exceleze în fața oricărei instanțe din țară. Asistarea aceste profesori va fi o echipa de juriști și avocați mai experimentati si respectate din sud.

Cerințele de admitere

 • Solicitanții trebuie să fi finalizat sau să fie programate pentru a finaliza gradul lor JD de la o ABA acreditat facultatea de drept de către momentul în care începe master Program.
 • Solicitanții trebuie să fie eligibile pentru sau au fost admiși să practice în fața cea mai înaltă instanță într-un stat al SUA în urma unui examen bar.
 • Solicitanții trebuie să dețină integritatea profesională și personală asociate cu practica de drept în Statele Unite.
 • Solicitanții trebuie să aibă un record dovedit de succes academic.

Cerințe de absolvire

 • 24 credite realizate din lista de clase în cadrul programului în termen de cinci ani de la începerea programului
 • Cumulat medie punct de gradul de 2.0

Costuri și Burse

Legea MC se angajeaza sa furnizeze o calitate înaltă, dar educație juridică la prețuri accesibile, și Jackson este unul dintre cele mai cost-friendly capitale în Statele Unite. Chiar și așa, un LL.M. grad poate fi un angajament financiar substanțial și potențial candidate se va cere să demonstreze capacitatea de a finanța întreaga curs de studiu. Candidații care sunt cetățeni americani și Rezidenții permanenți pot aplica pentru împrumuturi de ajutor financiar, iar candidații internaționale sunt încurajați să contacteze Oficiul MC Drept Financiar ajutorului și LL.M. Programe Office pentru a discuta despre posibilitățile de finanțare.

LL.M. studenții de la Drept MC beneficiază de același scăzut exact pe rata de școlarizare credit ca studenții noștri JD primite. Pentru anul universitar 2015/16, rata de școlarizare este de 1068 $ pe oră de credit. Costurile totale vor varia în funcție de numărul de credite (12-36) și lungimea (1-4 semestre) din planul de academice specifice. Pentru un cost total estimat de participare specifice obiectivele academice, e-mail LLM@mc.edu În plus, Legea MC oferă burse de merit selective [RM1] pentru master de exceptie solicitanții, precum și costuri reduse în mod semnificativ pentru candidații din instituțiile de parteneriat internaționale. Candidații potențiali sunt încurajați să contacteze master Programe Office la LLM@mc.edu pentru a afla mai multe despre oportunitățile de burse disponibile.

Absolvent Admitere Lista de verificare de aplicare

LL.M. programe la Legea MC oferă studenților o oportunitate de neegalat pentru a accentua înțelegerea lor de drept american și perfecționa interesele lor de specialitate prin studii avansate în domenii juridice americane sau non-americane. Candidații absolvirea au plecat pe pentru a trece la New York și în alte baruri locale, ocuparea forței de muncă juridic sigur în Statele Unite, și-au găsit locuri de muncă cu succes de plasare internationale in industrie, finante, firme de avocatură și universități. Legea prevede MC adaptat sprijin academic și de carieră în fiecare etapă de gradul de a asigura candidaților atinge obiectivele lor profesionale.

Pentru a aplica la master Programe, candidații trebuie să aibă fie absolvit cu o JD de la un ABA aprobat SUA facultatea de drept, a câștigat un grad echivalent JD de la o școală de drept străin, sau să fie completarea unui grad de la o instituție parteneră internațional. Spre deosebire de multe scoli de drept din SUA, Legea MC nu percepe nicio taxă de cerere, care face parte din angajamentul nostru de a oferi un grad accesibil care poate fi realizată într-o perioadă de timp eficient. Candidații pentru toate LL.M. Programele trebuie să prezinte următoarele:

 • Formular de aplicare (fie prin LSAC sau master @ mc.edu)
 • Curriculum Vitae sau CV
 • Motto personal
 • Transcrieri
 • Limba engleză de verificare Indemanare
 • Scrisorile de recomandare (opțional)
 • Scaun Depozit

Limba engleză de verificare Indemanare

Solicitantul trebuie să fie capabil să dovedească competență în limba engleză de către pe de următoarele:
 • fiind un vorbitor nativ limba engleză născut;
 • un interviu personal realizat de directorul master Externe Programul de la Drept MC;
 • un scor de cel puțin 550 la pe suport de hârtie TOEFL (http://www.ets.org);
 • un scor de cel puțin 95 (5) de pe iBT TOEFL; sau
 • un scor de cel puțin 6,0 (http://www.ielts.org) pe IELTS.

Studii traditionale, American Studii Juridice, și Internaționale și Studii Europene

Tradiționale, Studii Americane juridice, precum și internaționale și studii europene LL.M. Programele sunt concepute special pentru candidații educați în afara Statelor Unite sau cu un interes în dezvoltarea cunoștințelor lor a sistemelor juridice non-americane. Un număr semnificativ de facultății au expertiză juridică internațională sau include elemente comparative în învățătura lor. Prin accesul la întregul curriculum JD, de cercetare și angajamentul practic, candidații au posibilitatea de a consolida cunoștințele lor de sistemul juridic american pentru a trece locale sau New York bar în timp ce finisare interesele lor de specialitate. Legea MC oferă prețuri competitive, unu-la-o facultate de mentorat, de dimensiuni mici, de clasa si de sprijin administrativ în fiecare etapă a studiilor; din ajutor în asigurarea de locuințe și statutul de imigrare la pregătirea pentru locale sau New York Bar loc de muncă post-absolvire. Candidații sunt, de asemenea, oferite o varietate imensă de activități extra-curriculare, inclusiv evenimente de carieră, excursii, stagii, conferințe și ateliere de lucru, vizitarea și activități sociale obișnuite. În plus, candidații sunt eligibile la finalizarea cu succes a master gradul pentru a intra în programul de JD de la cerința unității.
Ultima actualizare Decembrie 2015

Despre facultate

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Citeste mai mult

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Citește mai puţin