Oferă formarea esențială - oferită de cadre universitare calificate profesional - că trebuie să continuați și să deveniți un avocat sau barrister de succes și este cu adevărat fascinant. Veți învăța despre teme de cercetare de ultimă generație, cum ar fi procesele de crimă de război și femeile aflate în închisoare de la cadrele universitare de vârf - și datorită experienței lor în domeniu, veți obține, de asemenea, o bază practică bună în modul în care funcționează legea și cum funcționează practicile juridice . Suportul săptămânal al seminariilor și alocările obișnuite cu tutorele dvs. personal dedicat vă vor ușura într-un studiu la nivel universitar - vă oferim tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist legal cu o experiență foarte bună.

Noi adoptăm o gamă largă de metode de învățare și predare, concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați ca un student independent. Acestea includ sesiuni interactive interactive, activități e-learning, ateliere de lucru, educație juridică reflectivă clinică, lucrul în grup, exerciții de cercetare, prezentări, moțiuni și dezbateri, precum și seminarii și prelegeri mai tradiționale. Veți avea mai multă structură de contact în clasă în anul 1 al programului dvs. de drept pentru a vă susține tranziția spre învățământul superior.

Cursul cuprinde o gamă largă de module care oferă studenților o înțelegere a diferitelor domenii ale legii , precum și, la UCLan, o coloană de abilități care este încorporată de-a lungul celor trei ani. Această coloană vertebrală vă asigură că obțineți abilități cheie transferabile și de angajare, care sunt apoi consolidate în modulele de bază și opționale. Veți avea, de asemenea, o aromă internațională vibrantă pentru prelegeri, datorită unei discuții de la o varietate de personalități studențești - puteți fi în clasă cu studenți din mai multe țări.

Abordarea față de predare și învățare este "axată pe studenți": aceasta înseamnă că responsabilitatea pentru obținerea rezultatelor învățării este pusă pe inițiativa studenților în auto-gestionarea propriului program de studiu.

Am studiat Legea la UCL, uneori intensă și provocatoare, dar și stimulantă și plăcută. Mulți dintre cadrele didactice sunt profesori excelenți, plini de entuziasm pentru subiecții lor, motivând astfel elevii să rămână hotărâți și concentrați. Mai important, timpul meu cu Lancashire Law School ma dus într-o călătorie de descoperire, creștere și dezvoltare personală. Am dobândit atâtea abilități utile de la curs, în special abilitățile de comunicare orală. Seminarul, discuțiile, prezentările orale, intervievarea și negocierea, mootingul și dezbaterile sunt folosite cu exactitate în toate modulele cursului de drept și, deși un pic înfricoșător la început, aceste metode de învățare au contribuit într-adevăr la consolidarea încrederii mele.

Mandhlase Mwanza

Mandhlase sa înscris la Universitatea ca student matur în septembrie 2008, iar la sfârșitul primului an a câștigat premiul Lancashire Law School pentru cea mai bună performanță academică. De acolo, ea a reușit să obțină note excelente în ceea ce privește gradul, culminând cu o diplomă de primă clasă.


Personalul facilitează acest proces prin furnizarea de materiale și suporturi adecvate de învățare, cum ar fi manualele modulelor, schițele de lectură, listele de lectură și sprijinul student online, veți fi încurajați să adoptați o abordare independentă a învățării prin utilizarea efectivă a timpului privat de studiu în cercetarea informațiilor și răspunzând la sarcini și întrebări. Veți fi susținuți atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere pastoral, prin acest proces, de către personalul academic care răspunde de modulele studiate, precum și de un tutore personal, care este membru academic al personalului cu responsabilitate specială pentru îngrijirea dumneavoastră pe tot parcursul educației la UCLan.

Lectorii noștri provin din ambele medii academice și profesionale, asigurându-ne că angajamentul nostru față de învățământul informat de cercetare este maximizat. Veți fi învățați de cadre universitare de vârf și de personal care este calificat profesional ca avocați și avocați, oferindu-vă astfel o înțelegere solidă a dreptului material și a aplicării sale practice.

Profesorii noștri predă de obicei cursul, astfel încât elevii să audă prima mana despre subiecte legate de cercetare, cum ar fi studiile de crimă de război, femeile din penitenciare și dreptul penal. Veți beneficia, de asemenea, de experiența profesională a personalului și de angajamentul școlii față de predarea informată în domeniul cercetării. Școala de drept din Lancashire se află la marginea cercetării într-o serie de domenii juridice de specialitate, inclusiv anchete în domeniul criminalității și justiției penale. Peste 50% din cercetare este clasificată ca fiind semnificativă pe plan internațional sau pe plan mondial. Proiectele noastre finanțate extern au inclus examinarea unei politici privind alcoolul pentru Europa, a crimei de ură în Europa și a crimelor internaționale de război. Există oportunități pentru studenți de a contribui la proiecte de cercetare prin intermediul schemelor interne.

Am studiat inițial Legea prin calea fundației, pentru că nu eram niciodată încrezător în capacitatea mea de scriere. Cursul mi-a oferit o perspectivă asupra lumii legale în timp ce mi-a stimulat încrederea atât personal cât și academic. N-aș fi avut niciodată încrederea să candidez la Președintele Școlii de Drept fără ea!

Stephanie Lomas, student la LLB anul curent

Vă puteți alătura Societății Dreptului Studenților, care este condusă de studenți pentru studenți, și ați organizat evenimente cum ar fi excursii la Londra pentru a vizita Curtea Supremă, Curțile Regale de Justiție și Vechiul Bailey, o minge de legi și numeroși vorbitori invitați.

În fiecare an, organizăm un târg dedicat carierei legale, care este susținut de o serie de angajatori din cadrul Serviciului de urmărire a corupției (CPS) către firmele consiliilor județene și consilierilor juridici.

Veți fi susținuți în găsirea de plasări juridice și veți avea numeroase oportunități de a vizita unități juridice relevante, atât la nivel local, cât și în afara acesteia. În timpul acestui curs, puteți vizita multe dintre instituțiile europene în timpul unui tur de studiu săptămânal de la Bruxelles.

Avem, de asemenea, o rețea de absolvenți care lucrează în organizații mari din regiunea de Vest care oferă plasamente absolvenților noștri.

Link-uri pentru industrie

Școala de Drept are legături excelente cu profesia de avocatură, poliție și servicii de probațiune, iar studenții noștri se bucură de vizite și discuții regulate de la practicieni, academicieni, avocați, avocați și judecători.

Scopul nostru este să vă oferim o experiență superlativă pentru studenți și acest lucru spun elevilor noștri care ne face să ieșim din mulțime:

 • Gama de module opționale disponibile
 • Prietenia și accesibilitatea tutorilor - știți că tutorii și tutorii dvs. vă cunosc!

Cerințe de intrare

Oferta noastră tipică este 104 - 112 Puncte UCAS. Desfasuram o politica flexibila de admitere si trateaza toata lumea ca individ. Aceasta înseamnă că vom ține cont de realizările dvs. educaționale și de gradele estimate (unde este cazul), împreună cu cererea dvs. în ansamblu, inclusiv experiența de lucru și declarația personală.

Studii generale acceptate

 • BTEC Diploma extinsă: distincția, meritul, meritul
 • Diplomă BTEC: Distincția * Distincția - Distincția * Distincția *
 • Treceți accesul la HE: cu puncte UCAS 106 - 112
 • Bacalaureat internațional: Diplomă de absolvire, care include 104 - 112 puncte UCAS de la disciplinele de nivel superior.
 • IELTS: gradul 6, fără un scor mai mic de 5,5
 • GCSE: 5 GCSE la gradul C / 4, inclusiv matematică și engleză sau echivalent

Privire de ansamblu asupra curs

Anul 1
 • Lege contractuala
 • Drept penal
 • Metodă legală
 • Lege publica

Pathways legii

 • Professional-Legal
  Professional Academic-
  Afaceri
  Criminalitatea și justiția penală
  Internaţional
Anul 2

Opțiuni (Alegeți patru)

 • Dreptul funciar
 • Legea delictelor
 • Dreptul familiei
 • Drepturile omului
 • Metode de cercetare
 • Dreptul consumatorilor și al comerțului
 • Dreptul muncii
 • Criminal Justice Practice
 • Criminologie
 • Legea privind piața unică a UE
 • Dreptul penal internațional
 • Drept internațional public
Anul 3

Opțiuni (Alegeți patru)

 • Echitate și încredere în viață și moarte
 • Disertație
 • Jurisprudenţă
 • profesionalism
 • Medicina și Legea
 • Soluționare a litigiilor
 • Dreptul societăților și al corporațiilor
 • Legea pentru întreprinzători
 • Polițienești
 • Sex și violență
 • Legea comercială transnațională
 • Drept internațional privat

Mediul de învățare și evaluarea

Mediul de predare al școlii este conceput pentru a stimula învățarea. Folosim numeroasele teatre de lectură moderne din întreaga campus, care au toate facilitățile audio și vizuale de ultimă generație. Toate sălile de învățământ din grupuri mici conțin echipament audio-vizual de ultima generație pentru a spori și sprijini experiența de învățare.

Așa cum v-ați aștepta de la o Școală de Drept dedicată îmbunătățirii capacității de angajare a absolvenților săi, există o serie de camere dedicate dezvoltării competențelor cu facilități de înregistrare și redare în cadrul Școlii. Există, de asemenea, o sală de judecată impresionantă, care arată exact ca o instanță reală și oferă studenților o experiență educațională de neprețuit reală. Sala de judecată este, de asemenea, utilizată în mod extensiv pentru activități extra-curriculare, cum ar fi concursuri de motivare, formare de advocacy și vorbitori de vizită. Biblioteca cuprinde o Bibliotecă dedicată cu o mulțime de manuale, jurnale și reviste, precum și un spațiu liniștit pentru studenți pentru a studia atât individual, cât și ca parte a unui grup. Facultatea de Drept extinsă facilitatea de bibliotecă electronică oferă acces la multe surse legale și academice din Marea Britanie și dincolo de graniță și este disponibil pentru studenți, nu doar atunci când acestea sunt în campus, dar ori de câte ori acestea stau în fața unui PC.

Există o pagină dedicată Blackboard pentru fiecare modul, care oferă suport online extins, de la manuale de module și contururi de lectură pentru testele de auto-testare și materiale interactive de revizuire.

Evaluarea este efectuată într-o varietate de moduri, de la examenul tradițional nevăzut până la examenele văzute; sfârșitul modulului și evaluările cursurilor formale în curs; e-teste; studii de caz; grupuri și prezentări individuale; portofolii; dezvoltarea jurnalului reflectorizant; discuții și dezbateri și realizări orale în cadrul seminariilor.

CJAM

Studenții finali de licență și postuniversitară au posibilitatea de a se implica în evenimentul nostru anual de ocupare a forței de muncă cJAM. cJAM scutură formatul tradițional de carieră și oferă studenților din UCL un moment de întâlnire față în față cu până la 30 de profesioniști din industria de succes, toți cei care au venit la eveniment cu oferta de oportunități valoroase de plasare a forței de muncă. Formatul evenimentului cJAM constă din patru componente principale:

 • Elevii au auzit de la vorbitori de top din industrie care împărtășesc călătoria personală în carieră și cum au ajuns acolo unde sunt acum.
 • Industria Q
 • Oportunități de networking informale în timpul pauzelor și prânzului.
 • Elementul cheie al cJAM este sesiunea gigantică de pitching. Elevii au opt minute de timp unu la unu la pitch pentru a oaspeților selectați din industrie pentru a încerca și pentru a câștiga o plasare. Elevii pot alege să pună o idee, motivele pentru care doresc să fie plasați în respectiva firmă de avocatură sau să-și prezinte entuziasmul, abilitățile și talentul. Imediat după sesiunea de pitching, se iau decizii privind destinațiile de plasare și evenimentul se încheie cu toți studenții câștigători fiind prezentați cu premii de plasare.

În 2018, au avut loc patru evenimente cJAM și au fost acordate un total de 320 de destinații de plasare. Toate acestea au permis studenților noștri să stabilească legături credibile în conformitate cu aspirațiile lor de carieră. Pentru a afla mai multe despre cJAM: Legea, consultați videoclipul și citiți comunicatul de presă.

Acreditare profesională

Cursurile sunt validate de Autoritatea de reglementare a solicitanților și de Consiliul de Standarde al Barourilor, ceea ce înseamnă că acestea sunt grade de drept calificat. LLB-ul nostru oferă prima etapă de formare în cazul în care doriți să mergeți la o carieră ca fie un avocat sau un barrister.

 • Feedback-ul obținut de la tutori, care vă asigură că vă atingeți potențialul.
 • Suportul IT implementat pentru fiecare modul prin Blackboard.
 • Abilitățile integrate ale coloanei vertebrale, care vă ajută să vă construiți abilitățile de angajare, abilitățile juridice și transferabile și astfel să deveniți mai încrezători.
Program predat în:
 • Engleză
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Vezi 2 mai multe cursuri de la Lancashire Law School - University of Central Lancashire »

Ultima actualizare Aprilie 17, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,250 GBP
Full-time, pe an (Marea Britanie / UE). Part-time: £ 1,540 * pentru 20 de credite studiate (UK / EU).
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date