LLB (Hons) în drept

Generalități

Programul de descriere

Cea mai bună pregătire pentru profesia de avocat este să te gândești ca un avocat încă din prima zi. Abordarea noastră bazată pe practică înseamnă că veți învăța să înțelegeți legea în contextul vieții de zi cu zi și practica juridică și să aplicați învățarea dvs. în mai multe moduri.

Această diplomă de drept a fost proiectată de academicieni și practicanți cu experiență, cu contribuții de la Centrul nostru de creuzet pentru Drepturile Omului și Justiție Socială de renume internațional. Este conceput special pentru a vă concentra pe dezvoltarea carierei.

De-a lungul gradului dvs., veți lucra cu practicieni din sectorul juridic. Veți câștiga experiența practică de punere în aplicare a unei legi prin activitățile noastre pro bono cu Biroul de consultanță pentru cetățeni și veți avea ocazia să mergeți la locuri de muncă.

Din start, vei fi încurajat să te angajezi cu probleme legale și să reflecte asupra a ceea ce înveți ca parte integrantă a experienței tale. O mare parte din timpul dvs. va fi petrecut în față în față cu profesorii și pentru a vă înțelege problemele juridice, în special abilitățile și competențele de bază care trebuie să le aibă practicienii legali. Conform Studiului Național al Studenților din 2019, Roehampton Law School se află pe locul 1 în sector pentru asistență academică.

Veți dezvolta o înțelegere a diferitelor domenii ale legii și practicii juridice vizitând curțile istorice din centrul Londrei. Anul acesta, studenții au observat cazuri la Curtea Supremă, au vizitat alte instanțe și tribunale ca parte a modulului Legea în practică și vizitează, de asemenea, Camerele Parlamentului.

Modulele disponibile în prezent includ sisteme juridice, etică și abilități, care acoperă structura și funcția sistemului juridic englez; Dreptul public și drepturile omului, care explorează libertățile civile și drepturile omului; și modulele noastre de Legea în practică în primul an, axat pe comunicarea legală și în anul doi, pe conștientizarea afacerilor și a comerțului.

Consilierul nostru dedicat carierei de avocatură a stabilit legături cu recrutatorii absolvenți și vă poate oferi idei și sfaturi pentru a vă ajuta să câștigați un loc de muncă bun. Împreună, îți vei evidenția aptitudinile și vei crea un plan de carieră. Oferim, de asemenea, sesiuni personalizate în CV-uri și scriere de aplicații, prezentări, interviuri nebunești și training-uri de sensibilizare comercială, precum și vă oferim oportunități de a vă dezvolta abilitățile de networking.

Conţinut

Primul an

 • Înțelegeți funcțiile cheie ale sistemului juridic englez, explorați dimensiunea morală a practicii dreptului, înțelegeți dreptul penal și drepturile omului și învățați să prezentați argumente motivate și logice.
 • Studiază dreptul în practica 1: comunicare juridică, un modul interactiv conceput pentru a-ți dezvolta abilitățile și încrederea în comunicarea legală și te va ajuta să înțelegi cum să aplici legea în practică și în societatea mai largă.

Anul doi

 • Legea în practică 2: Conștientizarea comercială vă va introduce în lumea comercială și rolul avocaților în ea, inclusiv conceptul de drept ca o afacere (modul în care firmele de avocatură fac bani) și rolul piețelor financiare.
 • Construiți-vă pe abilitățile dvs. juridice studiind diferite tipuri de drept contractual și dezvoltați o înțelegere a dreptului infracțiunii și capacitatea dvs. de a aplica legea pentru a rezolva problemele legale.
 • Aflați mai multe despre legislația întreprinderilor de afaceri și explorați teoriile, regulile și factorii comerciali legali care influențează practicile legii cu privire la societăți cu capital limitat, parteneriate și alte modele de afaceri.
 • Alte module includ Legea UE și Legea proprietății.

Anul trei

 • Alegeți dintre opțiuni, inclusiv Dreptul muncii, Finanțe corporative și achiziții, Dreptul familiei, Drepturile internaționale ale omului și Dreptul medical și fiscal.
 • Obțineți experiență practică de practică juridică într-un plasament sau cu Biroul de consultanță pentru cetățeni.

Rute de carieră în profesia legală

Pentru a deveni avocat:

Autoritatea de reglementare a solicitanților (SRA) schimbă procesul de a deveni avocat.

Examenul de calificare al solicitanților (SQE) va fi o evaluare centralizată pentru oricine dorește să se califice ca avocat în Anglia și Țara Galilor. Este probabil să fie introdus în 2020.

Aceasta înseamnă că, începând cu 2020, calificarea dvs. calificativă pentru a deveni avocat va trebui să includă:

 • Trecerea etapelor 1 și 2 ale SQE. Prima se concentrează pe cunoașterea juridică și a doua pe abilitățile juridice practice.
 • A avea un grad (în orice materie) sau o calificare echivalentă.
 • Având o perioadă substanțială de experiență de muncă.
 • Trecerea caracterului și a cerințelor de adecvare.

Pentru a deveni avocat:

Barourile sunt reglementate de Consiliul de Barouri. Nu va trebui să completați SQE pentru a deveni avocat (deoarece SQE se aplică numai solicitanților care intenționează), deși există unele modificări ale traseului de calificare.

Ruta de calificare pentru a deveni avocat include în prezent:

 • Cerința pentru o diplomă de drept calificată la 2: 2 sau mai bine (sau o diplomă de licență în drept).
 • Necesitatea de a trece un test de aptitudine pentru cursuri de bare pe computer.
 • Finalizarea cursului de pregătire profesională a barourilor.
 • Admiterea la Hanul Curții și finalizarea pupilajului.

Opțiuni de carieră

Acest curs vă va pregăti bine pentru o serie de cariere juridice, inclusiv care lucrează ca avocat, avocat sau paralegal, care lucrează în drept academic sau lucrează în orice carieră care necesită abilități de raționament critic.

Echipa noastră de carieră este disponibilă pentru a vă sprijini de la începutul studiilor până la absolvirea studiilor. Te vor ajuta să-ți creezi CV-ul, să te pregătești pentru interviuri și să te întâlnești și să înveți de la absolvenții de succes care lucrează în vârful carierei lor. Veți avea, de asemenea, oportunități de a lucra cu partenerii noștri din Londra și nu numai, și de a participa la un târg de locuri de muncă Roehampton, unde puteți afla despre oportunități de absolvire și întâlniți angajatorii.

Cerințe de intrare

Cerințe specifice de intrare:

 • Un nivel necesar în domeniul științelor umaniste, științelor sociale și al afacerilor. Cerință GCSE: engleză și matematică, grad C
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Citeste mai mult

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Citește mai puţin