Alăturați-vă urmăririi justiției

Cu scopul de a ajuta CPS să aducă infractorii în fața justiției? Dornici să ajute oamenii nevinovați să-și clarifice numele? Ori de câte ori vă vedeți cariera în dreptul penal, luându-vă, acest grad de calificare de drept oferă un startpad fantastic. Cu o bază solidă în toate domeniile dreptului penal, veți fi perfect poziționați pentru a vă duce cariera în orice direcție doriți, datorită fundației ample pe care o vă oferă acest grad.

De ce legea la LSBU?

 • Elevii fericiți: Nr.1 ​​în Marea Britanie pentru Satisfăcuți în ansamblu cu cursul de Drept (Guardian League Table, 2018), cu o Societate energică a Studenților care organizează discuții, vizite și concursuri.

 • Marea învățătură - nu suntem 1 la Londra pentru Predare, Suport Academic, Evaluare și Feedback (National Student Survey 2016).

 • Experți universitari - profesorii noștri sunt solicitanți și avocați calificați, care își transmit cunoștințele, expertiza în lumea reală și pasiunea pentru lege.

 • Facilități excelente - vă vom oferi un mini iPad, suport complet online și acces la o bibliotecă electronică electronică în valoare de £ 6000.

 • Experiență profesională - ați putea să vă oferiți voluntar la Biroul de asistență al Curții Județene Lambeth, cu firme de avocatură locale sau să fiți consilier juridic la Clinica de Consultanță Juridică gratuită a LSBU.

 • Traseu alternativ - suntem singura universitate din Londra care oferă calificarea ca director executiv prin intermediul modulelor CILEx din cadrul Institutului Chartered of Legal Executives (CILE) pe LLB. Completați opțiunile necesare și veți fi eligibil pentru a deveni membru absolvent al CILEx.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

Toate gradele noastre de drept calificat împărtășesc primul an comun, astfel încât veți găsi că câștigați o înțelegere juridică largă din partea opusă. În al doilea an, veți începe să vă specializați, începând cu dezvoltarea capacității dvs. de angajare. Anul trei aduce cu ea un accent pe învățarea independentă, așa că se așteaptă la o mulțime de proiecte.

De-a lungul cursului, veți fi evaluați în mai multe moduri diferite, fiecare dintre acestea fiind selectat în mod special ca fiind relevant pentru abilitățile pe care vi se va aștepta să le demonstreze. Acestea includ cursuri, prezentări orale, teste multiple, note de caz, eseuri în clasă și examene.

Anul 1

Semestrul 1

 • Competențe juridice, studii juridice, sistemul juridic (inclusiv fundația)
 • Baze de drept public
 • Introducere în contract și delictuală

Semestrul 2

 • Introducere în dreptul public și al UE
 • Lege contractuala
 • Legea privind delictele

Anul 2

Semestrul 1

 • Lucrul în cadrul legii (inclusiv al fundației)
 • Drept penal 1
 • Drepturile UE

Semestrul 2

 • Drept penal și legea dovezilor penale
 • Proprietatea, capitalul propriu și trusturile 1

În plus, o opțiune din partea de mai jos pentru semestrul 2 (vă rugăm să rețineți că, deși majoritatea modulelor opționale se execută, nu garantăm să executați fiecare modul în fiecare an):

 • Legea comparativă - tradițiile juridice ale lumii
 • Genul, justiția și legea
 • Dreptul și etica medicală

Anul 3

Semestrul 1

 • Proprietatea, capitalul propriu și trusturile 2
 • Litigii penale în context

Semestrul 2

 • Dreptul funciar

Semestrul 1 sau 2

 • Proiect (acesta este un modul obligatoriu pe care studenții pot alege să-l finalizeze în semestrul 1 sau 2)

În plus, două module opționale (vă rugăm să rețineți că studenții trebuie să completeze trei module pe semestru. Deși majoritatea modulelor opționale rulează, nu garantăm executarea fiecărui modul în fiecare an):


Semestrul 1 opțiuni

 • Analiza dovezilor și a dovezilor: știința dovezii

Semestrul 2 opțiuni

 • Litigii civile
 • Drepturile civile și statul
 • Legea penală și migrația din UE

Angajabilitate

Cu o diplomă de drept calificat, puteți continua să vă înscrieți la Cursul de practică juridică sau la cursul de formare profesionistă, pentru a vă califica drept avocat sau avocat. De asemenea, ați putea aplica gradul dvs. la alte cariere care merită competențe analitice și persuasive.

O diplomă de drept oferă o varietate de opțiuni de carieră într-unul din sectoarele cele mai bine plătite și importante din punct de vedere social. Tipul carierei oferite poate depinde de tipul de firmă de avocatură pentru care doriți să lucrați și, eventual, de domeniul în care vă specializați. Și opțiunile nu se limitează la sectorul serviciilor juridice fie datorită gamei de competențe transferabile dobândite de la curs.


DAC parteneriat de angajare

DAC Beachcroft a încheiat un parteneriat cu LSBU pentru a crea un program de angajare care să vizeze creșterea diversității în cadrul firmei. Acest proiect a apărut datorită faptului că Nick Young (partener regional la DAC Beachcroft) este o afiliere puternică la LSBU ca absolvent al universității.

Nick Young este un absolvent aici la LSBU și a creat acest program de angajare pentru a contribui la creșterea diversității în cadrul firmei sale, DAC Beachcroft, unde este partener regional.

DAC Beachcroft sprijină dezvoltarea studenților de drept la LSBU cu abilități de angajare prin instruirea și pregătirea pentru un contract de formare și pașii implicați în asigurarea unui contract.


Lucrul în modulul Law

Lucrul în lege este un modul obligatoriu pentru studenții LLB de anul II. Modulul oferă sesiuni privind capacitatea de angajare a absolvenților, scrierea de aplicații pentru activitatea de drept, elaborarea Curriculum Vitae și prezentarea. Veți utiliza în mod activ materialele online dezvoltate de Serviciul de carieră al Universității pentru a vă încuraja să vă gândiți la cunoștințele, abilitățile și atributele dvs. atunci când analizați opțiunile de carieră. Testele de personalitate și psihometrie sunt efectuate pentru a vă reflecta în continuare și a vă oferi o oportunitate de a vă dezvolta în continuare în cadrul Planului de Dezvoltare Personală (PDP). Modulul merge mai departe pentru a vă prezenta în domeniile de contencios și necontencios practică, oferind ocazia de a aprecia aplicarea legii în practică.

Acordăm un mare accent pe capacitatea de inserție profesională: sunteți susținut în obținerea experienței de muncă și sunt organizate sesiuni suplimentare de seară pentru practicanți pentru a vă purta discuții despre viața în practică. Aranjăm în mod regulat sesiuni de dezvoltare profesională continuă, care vă sunt deschise pentru a participa și a vă conecta cu practicienii.


Revista editorilor de drept

În plus față de aceste programe, studenții vor avea posibilitatea de a fi contribuitori și editori în revista anuală de studenți în drept, The Devil's Advocate.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței De Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand


Free iPad și cărți electronice de bază

Vă oferim un iPad gratuit, inclusiv cărți electronice de bază și veți primi, de asemenea, câteva copii tipărite din cărți. De asemenea, veți avea acces la mediul virtual de învățare (VLE) pentru a beneficia de sprijinul didactic online săptămânal. Acestea includ chestionare cu feedback instant și prezentări audio care rezumă prelegerile. Acest lucru este în plus față de predarea față în față la prelegeri și seminarii.


Tutoring personal

Ca student studiat în Drept și Științe Sociale, în primul semestru la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității. Ei ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea întâlniri cu tutorele dvs. personal cel puțin o dată pe semestru timp de 30 de minute pe tot parcursul cursului. Puteți contacta tutorele dvs. pentru ajutor suplimentar prin e-mail sau personal în timpul orelor de program.

Cerințe de intrare

 • Un nivel ABB sau
 • Diplomă națională BTEC DDM sau
 • Acces la diploma de absolvire cu diplomă 33D 3M 9P sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 128 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză, sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Experiența profesională într-o firmă de avocatură înainte de înscriere nu este necesară. Cu toate acestea, dacă puteți asigura orice, acesta va oferi un bun punct de intrare și va începe dezvoltarea de sine legată de lege.

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 26, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 23, 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
După locații
După dată
Start Date
Sept 23, 2019
End Date
Iunie 5, 2022
Termen limită de aplicare

Sept 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 5, 2022