Vă rugăm să rețineți că informațiile de pe acest site se referă la programul care începe în septembrie 2016.

Programul Stare Senior LLB Hons este nou la Greenwich - prima aportul de elevi a început în septembrie 2015 - și are ca scop de a construi pe succesul de bine stabilit programul nostru de LLB Hons Legea. Programul Stare Senior este de doi ani de studii de drept de calificare conceput special pentru studenții care dețin deja o diplomă de licență într-o altă disciplină. Finalizarea cu succes a programului va permite absolvenților să meargă pe pentru a realiza formarea suplimentare necesare pentru a se califica pentru a practica, în Anglia și Țara Galilor, ca un avocat sau un avocat.

Programul oferă o educație academică sunet în drept. Acesta combină dobândirea de cunoștințe de drept material cu dezvoltarea de competențe transferabile mai largi. Ori de câte ori este posibil, încearcă să pună legea în contextul mai larg de probleme sociale, politice, morale și economice.

Doriți mai multe? Pentru informații suplimentare cu privire la acest program - inclusiv conținutul, taxele de program și modul de studiu - și să studieze cu Facultatea de Drept de la Universitatea din Greenwich, vă rugăm să completați formularul de la dreapta și Facultatea de Drept va lua legătura cu tine prin e-mail.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
9,000 GBP
Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Termen limită de aplicare