Vă rugăm să rețineți că informațiile de pe acest site se referă la programul care începe în septembrie 2016.

Programul LLB Hons Legea este o perioadă de trei ani de studii de drept de calificare. Finalizarea cu succes a gradului va permite absolvenților să meargă pe pentru a realiza formarea suplimentare necesare pentru a se califica pentru a practica, în Anglia și Țara Galilor, ca un avocat sau un avocat.

În plus față de cunoștințele de bază necesare pentru o diplomă în drept de calificare, veți avea posibilitatea de a studia o gamă largă de cursuri de specialitate. Programul vă va dota cu abilități practice transferabile care vă va pregăti pentru ocuparea forței de muncă în viitor, atât în ​​profesia de avocat și în mediul profesional mai larg.

Veti beneficia de prezentari de invitați și evenimente de networking cu angajatorii, organismele profesionale si absolventi care vă vor ajuta cu planificarea carierei dumneavoastră. Veți avea, de asemenea, acces la ateliere de lucru și evenimente menite să vă ajute cu aplicațiile CV și locuri de muncă și la dezvoltarea unei prezență digitală profesionist.

Facultatea de Drept are legături bune cu un număr de angajatori din Londra, inclusiv firme de avocatura, camere avocați pledanți și ale instituțiilor financiare. Oportunitati pot fi disponibile pentru studenții de la drept LLB Hons de a aplica pentru destinațiile de plasare, stagii și de îndrumare, cu o varietate de angajatori din sectoarele legale și de reglementare.

Elevii LLB Hons lege sunt, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru a întreprinde pro bono de lucru prin diverse scheme conduse de școală. Acestea includ Centrul de consiliere juridică, castigator al unui 2015 LawWorks si Procurorul General Student Pro Bono premiul pentru "impact enorm asupra comunității" sa. Centrul de permite elevilor selectate pentru a lucra îndeaproape cu avocații voluntari și senior avocat supravegherea centrului pentru a oferi consiliere pentru public.

Inocența Proiectul Londra este, de asemenea, a alerga de la Facultatea de Drept. În prezent, unul din doar zece proiecte internaționale acceptate ca membri ai americană Inocenta Network, și singurul membru din Marea Britanie, proiectul permite studenților noștri să se aplice pentru a lucra la cazuri reale referitoare la erori judiciare. Această lucrare importantă poate duce la depunerea cererilor de recurs la penal Cazuri de reexaminare al Comisiei.

Școala are o tradiție de activități extracurriculare, inclusiv o lege societate administrată de elev. Elevii LLB se poate aplica fi selectate pentru clientul nostru intervievarea sau mooting echipe cu scopul de a abilitățile și experiența lor. Mooting este argumentând un caz ipotetic într-un cadru instanță. Studenții noștri LLB Hons de drept au fost finaliști în OUP și BPP Concursului Național Mooting 2014-15.

Doriți mai multe? Pentru informații suplimentare cu privire la acest program - inclusiv conținutul, taxele de program și modul de studiu - și să studieze cu Facultatea de Drept de la Universitatea din Greenwich, vă rugăm să completați formularul de la dreapta și Facultatea de Drept va lua legătura cu tine prin e-mail.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
9,000 GBP
Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Termen limită de aplicare