LLB (Hons) Legea cu afaceri

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră cu programul nostru unic de lege și afaceri. Obțineți o diplomă de drept calificat dezvoltând în același timp competențe în management, comunicare și finanțe. În acest program combinat, veți dobândi cunoștințe despre concepte juridice și de afaceri, îmbunătățind în același timp abilitățile transferabile la locul de muncă.

Prezentare generală

Pregătiți-vă pentru ocuparea forței de muncă într-o gamă largă de domenii cu cursul LLB (Hons) Law with Business. Acest program este perfect pentru studenții care doresc să obțină o diplomă de drept calificat, dezvoltând în același timp o gamă mai largă de cunoștințe și abilități legate de afaceri *.

Conținutul cursului cuprinde o mare varietate de module juridice, cum ar fi dreptul penal, dreptul funciar, legea contractelor și o serie de module de drept substanțial și opțional. Modulele noastre de afaceri vor oferi apoi oportunitatea de a dezvolta abilități de afaceri cheie cu module ce acoperă strategia de afaceri, managementul operațiunilor și multe altele.

Elevii de nivel 5 și 6 au, de asemenea, posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele despre un domeniu de afaceri care este relevant pentru cariera sau interesele lor printr-un număr de module opționale care provoacă gândirea. Acestea includ comportamentul consumatorilor, e-business și marketing, conducerea și echipele de conducere și multe altele.

Dezvoltat și predat de către specialiștii de disciplină în ambele discipline, acest curs vă va permite să dezvoltați cunoștințele despre principalele instituții și tendințe în mediul de afaceri, pe lângă o înțelegere aprofundată a dimensiunilor sociale, politice, economice, istorice și etice ale legii.

* Data de începere și detaliile acestui curs sunt încă supuse aprobării Universității. În cazul în care aprobarea nu este acordată până la data de începere a cursului, va fi oferită o dată alternativă sau o rambursare completă. Dacă trebuie să efectuăm modificări în acest program ca parte a procesului de validare al Universității din Essex, vă vom comunica aceste informații cât mai curând posibil.

Învățare și evaluare

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet.

Toate cursurile noastre online au o durată orientativă de studiu care este un ghid pentru durata cursului pe care îl veți lua pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza de studiu, sunt selectate opțiunile de studiu și disponibilitatea modulelor. Este posibil să finalizați studiile mai rapid decât durata indicativă a cursului, dublând modulele la anumite momente; cu toate acestea, duratele minime de studiu se aplică.

Toate cursurile noastre au date de începere periodice pe tot parcursul anului. Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Metode de predare și stil

Deoarece suntem o universitate online de 100%, folosim un mediu virtual de învățare în loc de un campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Toate cursurile sunt difuzate numai în limba engleză.

Sunteți susținut de-a lungul cursului de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs. Pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Legea LLB (Hons) cu misiuni de afaceri se bazează pe experiența reală în muncă și evaluată de tutori în mod continuu.

Sunteți întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

 • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi vizualizată ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare
 • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a se asigura că cartea dvs. de notorietate este mereu actualizată
 • evaluând munca ta pe parcursul modulului, în loc să aștepți examenul la sfârșitul anului
 • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți
 • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul.

La finalizarea cu succes a legii LLB (Hons) cu o diplomă de afaceri, veți fi invitat să participați la o ceremonie de absolvire la Universitatea din Essex, Campusul Colchester.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicați îmbunătățirii capacității de angajare în rândul absolvenților noștri. Cursurile noastre online vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți perspectivele de carieră și de a câștiga potențialul cu un amestec de aptitudini cheie care sunt direct transferabile la locul de muncă.

Acest program va pregăti studenții pentru o gamă largă de cariere la nivel înalt atât în ​​mediul de afaceri, cât și în cel al legilor. Elevii care doresc să urmeze o carieră în domeniul dreptului vor putea să progreseze în acest domeniu pentru a obține recunoașterea profesională de la Autoritatea de reglementare a solicitanților și de la Consiliul de standarde pentru baruri.

Modulele versatile de afaceri specifice acestui program asigură, de asemenea, că elevii sunt echipați cu abilitățile de management, comunicare și financiare necesare pentru a excela în medii de afaceri profesionale, globale.

Cerințe de intrare

1. Calea de intrare academică

Pentru a satisface cerințele de rutare academică pentru Legea LLB (Hons) cu o diplomă de afaceri, trebuie să aveți cel puțin următoarele calificări:

 • Trei nivele A sau echivalente; la care se adauga
 • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, IELTS (Academic) 6.0 sau echivalent.

Vi se cere să treceți setul inițial de cesiuni în primele 21 de zile ale cursului pentru a continua studiile

2. Calea de intrare în experiența de lucru

Pentru a aplica pentru Legea LLB (Hons) cu diplomă de afaceri prin intermediul rutei noastre de intrare în experiență de lucru, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

 • GCSE Matematică și limba engleză la gradul C sau mai sus sau echivalent
 • Trei ani de experiență relevantă în muncă; la care se adauga
 • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, IELTS (Academic) 6.0 sau echivalent
 • Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

Vi se va solicita să treceți setul inițial de cesiuni în primele 21 de zile de curs pentru a continua studiile.

Garanția de returnare a banilor în termen de 21 de zile

Vrem să vă oferim posibilitatea de a experimenta un curs de la University of Essex Online pentru o perioadă de probă de 21 de zile. De aceea am introdus garanția noastră de rambursare a banilor. Dacă începeți cursul și decideți că nu vă aparține în decursul primelor trei săptămâni, veți primi o rambursare completă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin