LLB (Hons) QLD - (Universitatea Arden)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

LLB (Hons) QLD - (Universitatea Arden)

122305_unnamed.jpg

 • Domeniul de activitate: Criminologie
 • Nivel: licențiat
 • Universitatea: Universitatea Arden
 • Oraș: Birmingham, Londra, Manchester

De ce să alegi Universitatea Arden?

 • Aici, la Universitatea Arden, credem că toată lumea ar trebui să poată studia.
 • Arden este pasionat să vă ofere acces la învățământul superior care se potrivește cu viața voastră modernă și agitată.
 • Arden oferă acces la programe de licență, programe de masterat și MBA
 • Studenții noștri au vârste cuprinse între 18 și 80 de ani, deoarece îi susținem atât la fața locului (la centrele noastre de studiu din Marea Britanie), cât și online.
 • De asemenea, suntem mândri să oferim o intrare non-standard, ceea ce înseamnă că experiența dvs. de muncă și calificările anterioare sunt luate în considerare.
 • Toate cursurile noastre de la Arden vin cu un accent puternic pe angajabilitate și multe dintre ele sunt acreditate de către organisme profesionale.

Învățare amestecată la Universitatea Arden

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Ce este învățarea amestecată în Universitatea Arden?

Vrei să studiezi pentru o diplomă, dar simți că pur și simplu nu ai timp să-l încadrezi în viața ta? Cursurile de învățare mixtă ale Universității Arden combină învățarea inovatoare online cu clasele tradiționale, față în față, pentru a vă oferi un mod mai flexibil de a studia.

Cum functioneazã?

Orele față-în-față sunt livrate ca un curs cu jumătate de normă, dar cu învățarea online independentă suplimentară, puteți continua să vă completați gradul în 3 ani *. Această abordare combinată înseamnă că poți studia oricând, oriunde, iar tutorii și echipele de asistență pot fi contactate în afara clasei, online sau prin telefon.

Când pot studia?

Necesitând doar 8 ore de curs pe săptămână la centrul de studiu ales în Marea Britanie, veți avea posibilitatea să selectați când doriți să învățați: zilele săptămânii, serile sau weekendurile.

 • Zilele săptămânii: 2 zile pe săptămână fie 9.00-13.00, fie 13.30-17.30
 • Seri **: 2 seri pe săptămână 17.30–21.30
 • Weekend-uri: sâmbătă

Unde pot studia?

Cu 5 centre de studiu Arden din Marea Britanie, la Birmingham, Londra și Manchester, credem că putem oferi o opțiune de studiu care se potrivește celor mai multe stiluri de viață.

Deci, fie că sunteți un părinte cu normă întreagă, căutați să fiți un angajat al lunii sau pur și simplu nu doriți metodele tradiționale de studiu oferite de alte universități, Blended Learning de la Universitatea Arden oferă toată flexibilitatea și sprijinul de care aveți nevoie potriviți studiul în jurul vieții voastre.

Aruncați o privire la cursurile oferite și discutați cu unul dintre consilierii cursurilor din Ulearn prin funcția noastră de chat live sau completați un formular de anchetă și cineva va fi în legătură.

* 4 ani dacă este luat cu un an de fundație.

** doar centre și cursuri selectate.

Date de admisibilitate flexibile

La Universitatea Arden nu trebuie să vă începeți diploma în septembrie ca majoritatea celorlalte universități. Oferim 5 aporturi diferite pe tot parcursul anului, astfel încât să vă puteți începe cursul într-un moment care vi se potrivește și se potrivește angajamentelor dumneavoastră.

Datele de admisie la licență

 • Septembrie
 • noiembrie
 • februarie
 • Aprilie
 • iunie

Cat va costa?

Taxa de curs este de doar 6.000 de lire sterline pe an, cu 3.000 de lire sterline pe an mai ieftină decât restul universităților din Marea Britanie.

Cursul este cu aproximativ 3000 de lire sterline pe an mai ieftin decât a merge la universitate cu normă întreagă și este finanțat prin schema guvernamentală numită finanțarea studenților, ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătiți nimic în avans pentru curs.

După ce începeți să câștigați mai mult de 25.000 lire sterline pe an, veți plăti înapoi de la doar 30 GBP pe lună și dacă nu mai câștigați mai mult de 25.000 lire sterline, această tranzacție se va opri automat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Citeste mai mult

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Citește mai puţin
Halifax , Birmingham , Londra Borough of Ealing , Manchester , Dundee , Royal Borough of Greenwich , Gillingham , Curtea de curte , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Mai mult Mai Puțin