Prezentare generală

Acest curs de doi ani este pentru dvs. dacă aveți deja o diplomă de licență într-un subiect non-lege.
Cursul vă oferă ocazia de a afla despre lege, atât în ​​sensul tradițional de "gândire ca avocat", cât și în sensul mai larg al dreptului ca instituție socială. Aceasta este o diplomă de drept calificat * care vă permite să progresați direct la stagiul vocațional al educației juridice dacă doriți să vă calificați drept avocat sau avocat în Anglia și Țara Galilor. Este, de asemenea, recunoscută într-o serie de alte jurisdicții.
Veți acoperi cele șapte baze de cunoștințe juridice și vă veți dezvolta abilitățile de cercetare juridică. O gamă largă de module opționale vă va permite, de asemenea, să vă urmați interesele în domenii juridice specializate, cum ar fi dreptul societăților comerciale sau al muncii, dreptul la drepturile omului, dreptul mediului și dreptul familiei. De asemenea, puteți să explorați subiecte din domeniul justiției penale și al criminalității, cum ar fi poliția sau criminalitatea pentru tineri.
* Autoritatea pentru reglementarea solicitanților propune modificări ale sistemului începând cu 2020.

Acreditare

Toate cursurile noastre LLB sunt în prezent acreditate de Autoritatea de Reglementare a Solicitantului (SRA) și de Consiliul Baroului *
* Autoritatea pentru reglementarea solicitanților propune modificări ale sistemului începând cu 2020. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați www.sra.org.uk

Scutiri

Acest program duce la o diplomă de calificare calificată *, care vă permite să obțineți scutirea maximă din etapa academică de formare a Consiliului Baroului și a Societății de Drept din Anglia și Țara Galilor. Acest lucru vă permite să progresați direct la stagiul de formare profesională.
* Autoritatea pentru reglementarea solicitanților propune modificări ale sistemului începând cu 2020.

Conținutul cursului

În primul an, veți lua un set de module obligatorii care vă vor dezvolta cunoștințele despre aspectele cheie ale legislației, cum ar fi dreptul contractual și dreptul penal. Modulul Fundamentelor de Drept este un modul intensiv, încărcat în față, conceput pentru a vă pregăti pentru cerințele de studii la nivel de licență și include conținut de fond și abilități practice, cum ar fi munca în grup și motivația.

Veți continua să studiați modulele obligatorii în anul următor, extindându-vă cunoștințele și concentrându-vă asupra unor subiecte precum legislația UE, echitatea și încrederea. În același timp, veți selecta din module opționale, oferindu-vă șansa de a vă concentra pe teme care vă corespund intereselor și planurilor de carieră. Acest lucru ar putea însemna să alegeți să vă concentrați, printre altele, pe dreptul familiei, drepturile omului, dreptul societăților comerciale sau sistemele juridice din diferite țări europene.

Pentru a demonstra cunoștințele și aptitudinile pe care le-ați câștigat pe tot parcursul cursului, veți avea de asemenea posibilitatea de a completa o disertație - o cercetare independentă pe un subiect legal pe care îl alegeți.

Structura cursului

Acestea sunt modulele / componentele tipice studiate și se pot schimba din când în când.

module

Anul 1

Module obligatorii

 • Lege contractuala
 • Bazele dreptului
 • Dreptul constituțional și administrativ
 • Drept penal

Anul 2

Module obligatorii

 • Dreptul Uniunii Europene
 • Echitate și încredere
 • Dreptul funciar
 • prejudicii

Module opționale

Veți studia 40 de credite dintr-o listă de module opționale, care pot include:

 • Dreptul internațional al drepturilor omului
 • Drept internațional
 • Cyberlaw: Legea și reglementarea societății informaționale
 • Legea dizabilității
 • evidență
 • Sexul și legea
 • Concepte ale legii
 • Penologie
 • Criminalitatea, legea și schimbările sociale: criminalitatea și justiția penală în perspectivă istorică
 • Disertație
 • Drept comercial: vânzări comerciale și de consum
 • Atrocitățile în masă și justiția penală

Extindeți-vă orizonturile academice

La Leeds dorim să beneficiați de profunzimea și amploarea expertizei universității, pentru a vă pregăti pentru succes într-o lume în continuă schimbare și provocatoare. Acest curs vă oferă posibilitatea de a vă lărgi învățarea prin studierea modulelor de descoperire.

Învățarea și predarea

Unul dintre scopurile cheie ale acestui curs este de a vă învăța să "gândiți ca un avocat", dar vă ajutăm, de asemenea, să dezvoltați abilitățile transferabile care vă permit să utilizați și să aplicați legea în diferite situații.

Veți învăța prin metode tradiționale, cum ar fi prelegeri, tutoriale și seminarii, susținute de materiale și exerciții oferite online prin mediul virtual de învățare (VLE). În primul an, modulul Fundamente ale legii vă va pregăti pentru studiul dreptului și vă va permite să obțineți abilități practice, cum ar fi munca în grup și motivația.

Cu toate acestea, acesta este un curs exigent orientat către cursanți auto-motivați și independenți, iar dvs. veți petrece cea mai mare parte a timpului în studiul independent, efectuând cercetări și citiri pregătitoare. Avem resurse excelente de bibliotecă cu peste 50.000 de volume în Biblioteca de Drept care se desfășoară în cadrul Bibliotecii Edward Boyle, în plus față de accesul electronic extins la materiale și jurnale juridice.

Evaluare

Pentru a vă ajuta să dezvoltați varietatea de competențe de care veți avea nevoie în cariera viitoare, vom evalua modulele folosind o serie de metode diferite. Acestea includ examenele văzute și nevăzute, cursurile, munca în grup și participarea orală, de exemplu în grupuri de discuții.

Cerințe de intrare

A-nivel: 2,1 grade

Alte teste specifice cursului:

O diplomă de licență cu un 2: 1 (hons) într-un subiect non-lege.

Internaţional

Acceptăm o serie de calificări internaționale echivalente.

Anul Fundației Internaționale

Studenții internaționali care nu îndeplinesc cerințele academice pentru studii universitare pot să studieze anul universitar al Universității din Leeds. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a studia în campus, de a fi învățat de către universitățile din universitățile din Leeds și de a progresa pe o gamă largă de cursuri de licență Leeds.

Limba engleză

IELTS 6.5 în ansamblu, cu nu mai puțin de 6.0 în orice componentă.

Îmbunătățește-ți engleza

Dacă sunteți student internațional și nu îndepliniți cerințele de limbă engleză pentru acest program, este posibil să fiți capabil să studiați cursul de limba engleză pre-sesiune de limba engleză, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de limba engleză.

Cum să aplicați

Aplicați la acest curs prin UCAS. Codul instituției pentru Universitatea din Leeds este L23.

Studenții internaționali aplică prin UCAS în același mod ca studenții din Regatul Unit / UE. Rețeaua noastră de reprezentanți internaționali vă poate ajuta cu cererea dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur de procesul de solicitare, contactați echipa de admitere pentru ajutor.

Taxe

Pentru cele mai recente informații privind taxele, consultați site-ul nostru web: https://courses.leeds.ac.uk

Taxa poate crește în următorii ani ai cursului dvs., în conformitate cu inflația, și conform legii. De exemplu, creșterea de 2,8% în 2017/18 sa bazat pe previziunile guvernului pentru măsura RPI-X a inflației.

Guvernul britanic a confirmat că studenții din afara UE din Marea Britanie începând cu anul universitar 2019/20 vor avea statutul de taxă la domiciliu și vor fi eligibili pentru împrumuturi pentru studenți din Regatul Unit. Guvernul britanic nu a confirmat situația pentru anii următori, deci continuați să verificați site-ul nostru pentru actualizări.

Dacă studiați în străinătate sau în anul de plasament, veți plăti o taxă de școlarizare redusă în această perioadă.

Sprijin financiar

Dacă aveți talentul și conducerea, vrem să puteți studia împreună cu noi, indiferent de circumstanțele financiare. Există ajutor pentru studenți sub formă de împrumuturi și subvenții nerambursabile de la universitate și de la guvern.

Oportunități de carieră

Legea LLB (programul de absolvent) oferă studenților cu fundația să continue și să se califice ca avocat în Anglia și Țara Galilor și să obțină abilități transferabile care sunt recunoscute într-o serie de jurisdicții.

Absolvenții internaționali care doresc să se antreneze în țara lor de origine ar putea fi nevoiți să obțină un anumit nivel de pregătire specific țării.

În calitate de student în cadrul Facultății de Drept, vă oferim o serie de oportunități pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră; de la dezvoltarea de abilități în mooting și negociere, audierea de la potențialii angajatori la discuții de specialitate sau târguri de carieră sau participarea la mentorat în carieră. Sprijinul pe care îl veți primi la Facultatea de Drept vă va ajuta să vă începeți cariera, fie în drept, fie în alt domeniu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law »

Ultima actualizare October 15, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

University of Leeds: School of Law