Citește Descrierea Oficială

Dacă aveți o diplomă de drept și doriți să fiți solicitant sau avocat, acest curs de doi ani, pe care îl puteți studia și online, vă va oferi pregătirea academică de care aveți nevoie pentru a trece la etapa de formare profesională a educație juridică. Este deosebit de potrivit pentru acei studenți de peste hotare ale căror organisme profesionale acasă necesită un LLB tradițional. Veți absolvi cu o gamă largă de abilități juridice și academice transferabile și o înțelegere a principalelor instituții, procese și doctrine ale legislației engleze.

Statutul LLB (Hons) Senior vă permite să faceți o diplomă de drept acreditată profesional în numai doi ani.

Aveți posibilitatea să finalizați cursul în campus sau prin învățarea la distanță. Dacă luați opțiunea de învățare la distanță, atunci asistența online este oferită de echipa de predare inovatoare și foarte onorată a UCLan.

Competențele și cunoștințele juridice sunt dezvoltate la un nivel de aplicare adecvat celor care au obținut deja competențe de studiu printr-o diplomă anterioară sau o calificare echivalentă. Dacă ați obținut deja o diplomă de licență în licență (GDL), veți primi acreditare pentru învățarea prealabilă.

Veți studia subiecte juridice de bază, care sunt obligatorii pentru o diplomă de calificare și pot alege, de asemenea, dintr-o gamă de module opționale oferite de Lancashire Law School. Veți întreprinde patru opțiuni la alegere, inclusiv un modul de cercetare în care puteți urmări interesele dvs.

Lectorii noștri provin din ambele medii academice și profesionale, asigurându-ne că angajamentul nostru față de învățământul informat de cercetare este maximizat.

Abordarea noastră față de predare și învățare este "centrată pe elev", adică responsabilitatea pentru obținerea rezultatelor învățării este pusă pe inițiativa studenților în auto-gestionarea programului de studiu. Acest proces este facilitat de personalul care oferă materiale și materiale de învățare adecvate, cum ar fi manuale de module, scheme de lectură, liste de lectură și materiale online.

Veți face parte dintr-o cohorta a studenților interni și internaționali și veți fi predați de cadre universitare de vârf. Veți beneficia, de asemenea, de predarea personalului care este solicitant și avocat calificat profesional.

Folosind rețeaua noastră de absolvenți , care lucrează în organizații din nordul Vestului, vă vom ajuta să găsiți destinații de plasare legală și veți avea numeroase oportunități de a vizita instituții legale relevante, atât la nivel local, cât și în afara acesteia, de exemplu, instanțele naționale de justiție și multe instituții europene adică Uniunea Europeană, inclusiv Comisia, Consiliul de Miniștri, Parlamentul European și Curtea Europeană de Justiție în timpul unui tur de studiu săptămânal de la Bruxelles.

Școala de drept din Lancashire se află la marginea cercetării într-o serie de domenii juridice de specialitate, inclusiv anchete în domeniul criminalității și justiției penale. Proiectele noastre finanțate extern au inclus examinarea unei politici privind alcoolul pentru Europa, a crimei de ură în Europa și a crimelor internaționale de război.

Veți fi susținuți atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere pastoral, prin acest proces, de către personalul academic care răspunde de modulele studiate, precum și de un tutore personal, care este membru academic al personalului cu responsabilitate specială pentru îngrijirea dumneavoastră pe tot parcursul educației la UCLan.

În fiecare an, organizăm un târg dedicat carierei legale, care este susținut de o serie de angajatori din cadrul Serviciului de urmărire a corupției (CPS) către firmele consiliilor județene și consilierilor juridici.

Există oportunități pentru studenți de a contribui la proiecte de cercetare prin intermediul schemelor interne.

Vă puteți alătura Societății Dreptului Studenților, care este condusă de studenți pentru studenți și organizează evenimente cum ar fi excursii la Londra pentru a vizita Curtea Supremă, Curțile Regale de Justiție și Vechiul Bailey, o bursă de legi anuale și numeroși vorbitori invitați.

Cerințe de intrare

 • 2: 2 Hons Grad în orice disciplină
 • Competența de limbă engleză de calificare de nivel 2. de exemplu. GCSE limba engleză C
 • IELTS de gradul 6.5, fără un subscore mai mic de 6,0.

Privire de ansamblu asupra curs

Anul 1

Septembrie până în ianuarie

 • Lege contractuala
 • Dreptul funciar
 • Competențele avocaților
 • English Legal System Eseu

Din ianuarie până în iunie

 • Dreptul Uniunii Europene
 • Lege publica
 • Drept penal
Anul 2

Septembrie până în ianuarie

 • Legea delictelor
 • Și alegerea dvs. de două module de opțiune

Din ianuarie până în iunie

 • Legea capitalului propriu
 • Și alegerea dvs. de două module de opțiune

Elevii care încep cursul în ianuarie vor completa modulele din ianuarie până în iunie în semestrul I, urmate de modulele din septembrie până în luna ianuarie în semestrul al doilea.

Mediul de învățare și evaluarea

O diplomă de 3 ani cuprinde în mod tipic 360 de credite și fiecare 20 de credite (un modul standard) echivalează cu 200 de ore de studiu, care cuprinde un amestec de prelegeri, seminarii, tutoriale, sesiuni practice și studii independente. Studiul independent este un aspect important al cursului dvs. de studii. Combinația exactă a timpului de studiu va fi detaliată în cadrul descriptorilor de module și va depinde de alegerile dvs. de opțiune.

Acesta este un curs unic, care a fost foarte apreciat de profesii pentru abordarea sa inovatoare în predare. Mediul de predare al școlii este conceput pentru a stimula învățarea. Toate teatrele de lecție din campus și sălile mici de predare sunt moderne și sunt echipate cu facilități audio-vizuale de ultima generație și facilități de prezentare pentru a îmbunătăți și sprijini experiența de învățare.

Așa cum v-ați aștepta de la o Școală de Drept dedicată îmbunătățirii capacității de angajare a absolvenților săi, există o serie de camere dedicate dezvoltării competențelor cu facilități de înregistrare și redare în cadrul Școlii. Există, de asemenea, o sală de judecată impresionantă, care arată exact ca o instanță reală și oferă studenților o experiență educațională de neprețuit reală. Sala de judecată este, de asemenea, utilizată în mod extensiv pentru activități extra-curriculare, cum ar fi concursuri de motivare, formare de advocacy și vorbitori de vizită. Biblioteca noastră conține o Bibliotecă de legi dedicată cu o multitudine de manuale, rapoarte de drept și jurnale și oferă un spațiu liniștit pentru studenți pentru a studia atât individual cât și ca parte a unui grup. Facultatea de Drept extensivă facilitatea de bibliotecă electronică oferă acces la multe surse legale și academice din Marea Britanie și dincolo de el și este disponibil pentru studenți oriunde cu acces la un PC.

Există o pagină dedicată Blackboard pentru fiecare modul, care oferă suport online extins, de la manuale de module și contururi de lectură pentru testele de auto-testare și materiale interactive de revizuire.
Cursul de învățământ la distanță este livrat utilizând cele mai recente tehnologii de predare cu texte interactive, fișiere de lucru pentru fișiere audio și video, precum și întrebări de auto-testare. Interacțiunea cu tutorii și colegii se realizează utilizând atât plăci de discuții sincron și asincron, cât și legături video.

Evaluarea este efectuată în mai multe moduri:

 • Examenul tradițional nevăzut (o cerință profesională pentru toate modulele fundației de bază) și examenele văzute,
 • Sfârșitul unui modul și evaluări cursuri formale în curs,
 • E-evaluări: e-quiz-uri; studii de caz,
 • Prezentări de grup și individuale,
 • Portofoliile; podcast-uri,
 • Jurnal reflectorizante de dezvoltare personala; discuții și dezbateri;
 • Prezentarea orală în cadrul seminariilor.

CJAM

Studenții finali de licență și postuniversitară au posibilitatea de a se implica în evenimentul nostru anual de ocupare a forței de muncă cJAM. cJAM scutură formatul tradițional de carieră și oferă studenților din UCL un moment de întâlnire față în față cu până la 30 de profesioniști din industria de succes, toți cei care au venit la eveniment cu oferta de oportunități valoroase de plasare a forței de muncă. Formatul evenimentului cJAM constă din patru componente principale:

 • Elevii au auzit de la vorbitori de top din industrie care împărtășesc călătoria personală în carieră și cum au ajuns acolo unde sunt acum.
 • Industria Q
 • Oportunități de networking informale în timpul pauzelor și prânzului.
 • Elementul cheie al cJAM este sesiunea gigantică de pitching. Elevii au opt minute de timp unu la unu la pitch pentru a oaspeților selectați din industrie pentru a încerca și pentru a câștiga o plasare. Elevii pot alege să pună o idee, motivele pentru care doresc să fie plasați în respectiva firmă de avocatură sau să-și prezinte entuziasmul, abilitățile și talentul. Imediat după sesiunea de pitching, se iau decizii privind destinațiile de plasare și evenimentul se încheie cu toți studenții câștigători fiind prezentați cu premii de plasare.

Oportunități

Aveți posibilitatea să beneficiați de o multitudine de oportunități de experiență profesională în timp real și de dezvoltare a abilităților personale, de exemplu, să participați la numeroase competiții naționale de negociere, de negociere și de mediere, de a organiza plasamente de lucru, de mini-actori și de a participa la școli de vară. Studenții noștri sunt foarte apreciați de angajatori datorită profilului lor de aptitudini și abilități. Ei au o experiență impresionantă de a obține locuri de muncă la nivel de absolvent sau contracte de formare profesională.

 • Aveți posibilitatea de a studia sau de a lucra în străinătate, prin intermediul programului Erasmus sau prin schimburi și plasamente internaționale și vizitați Comisia Europeană la Bruxelles, Parlamentul European și Comisia Europeană la Luxemburg.
 • Finalizarea cu succes a LLB (Hons) vă permite să vă deplasați la elementul profesional de formare juridică, fie ca solicitant (Curs de Practică Juridică), fie ca Barrister (Bar Professional Training Course).
 • Studiile universitare suplimentare pot fi urmărite prin intermediul unui masterat în drept (LLM) sau al unui doctorat, doctorat.

În 2018, au avut loc patru evenimente cJAM și au fost acordate un total de 320 de destinații de plasare. Toate acestea au permis studenților noștri să stabilească legături credibile în conformitate cu aspirațiile lor de carieră. Pentru a afla mai multe despre cJAM: Legea, consultați videoclipul și citiți comunicatul de presă.

Program predat în:
Engleză
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Vezi 2 mai multe cursuri de la Lancashire Law School - University of Central Lancashire »

Ultima actualizare April 17, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
Price
6,750 GBP
Full-time, pe an, studenți din Regatul Unit / UE. Part-time: 1,125 £ pentru 20 de credite studiate (UK / EU).
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Iunie 30, 2021
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 30, 2021